• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlıyorum...

Kahvaltım;

2 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
Az beyaz peynir
6 tane zeytin
Domates, salatalık, 2 közlenmiş biber
1 çay bardağı çerez

AYRAN DİYETİ LİSTESİ

• 2 Litre az yağlı yoğurttan elde edilmiş ayranın içine;
  • 2 adet orta boy salatalık
  • 8 Adet kuru buğday (haşlanmış)
  • 4 çorba kaşığı nohut (haşlanmış)
    ve biraz nane ilave edilecek. Yağ ve tuz ilavesi olmayacaktır.
Not: Yukarıda hazırlanan kür sadece bir günlüktür. İkinci gün aynı kür taze bir şekilde tekrar hazırlanmalıdır.

Sabah Kahvaltısında bir dilim kepek ekmeği ile az yağlı peynir tüketilir. Bununla birlikte domates ve salatalıkta yenebilir. Ayrıca bir adet haşlanmış yumurtada sabah kahvaltısına eklenebilir.

SABAH KAHVALTISINDAN AKŞAM 8’E KADAR

Sabah kahvaltısından itibaren akşam 20:00’e kadar yukarıda tarif ettiğimiz soğuk ayran çorbası 2 saat aralıklarla küçük kaseler ile tüketilir. Ayran diyetinde ara içeceklerde kahve tüketilmemelidir. Bununla birlikte bolca su tüketmeniz önerilmektedir.

ben genellikle 1 gün yapıyorum 700 gr falan veriyorum en kötü.
tabii giden yağmıdır bilemiyorum ama motivasyonu yükselttiği kesin

Arkadaşlar ilk sayfadan kilo kayıplarımızı takip edebiliriz! Selamlaaar!
:KK19::KK19::KK19:

Akşam yemeğim;

Tavuk sote (3 yemek kaşığı zeytinyağı, domates sosu, soğan, sarımsak)
Tavuk suyunu saldığında içine makarna kattım, birlikte piştiler.
Yoğurt ve salata...

Karnım tok ama canım tatlı çekiyor. Bende kendime muz, elma, süt ve yulaf ezmesinden oluşan smothie hazırladım. Saat 20:00 gibi onu tüketeceğim.

Et yemekten midem bulandı ya. Canım şöyle güzel mayalanmış yumuşacık ev poğaçası çekiyor. Birde tahinli pide...

Allah' ın izniyle bu bir ayı atlatayım, haftada bir gün istediğimi yemeyi düşünüyorum.

Öpüyorum sizleri...

Kahvaltım;

2 haşlanmış yumurta
Az beyaz peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
5 tane zeytin
2 közlenmiş biber
Domates, salatalık
1 bardak şekersiz meyve çayı
1 çay bardağı kavrulmamış çerez

günaydın cnm inşallah dün akşam o canının çektiklerini yememişindir.birde çok mu geç yiyorsun acaba :KK64::KK64:

günaydın cnm inşallah dün akşam o canının çektiklerini yememişindir.birde çok mu geç yiyorsun acaba :KK64::KK64:
:KK48: yok canım yemedim. İçimden geldi yazdım öyle. Evet geç kahvaltı yapıyorum maalesef. İşe başladığımda düzene girer nede olsa. Hayırlısı bakalım. Sen neler yapıyorsun?

bende takılıyorum öyle işte dünkü kilomla aynıydım sabah üzüldüm
71,2 idi değil mi? Canım ilk sayfada bir tablo oluşturdum. Haftada bir tartılırız diye düşündüm. Bir sonraki tarihte bildirimini yaparsan kaydedebilirim :KK37:...

Elma, muz, süt ve yulaf ezmesinden oluşan smoothi mi içiyorum (yazımından emin değilim bu kelimenin :KK53: neyse işte)...

71,2 idi değil mi? Canım ilk sayfada bir tablo oluşturdum. Haftada bir tartılırız diye düşündüm. Bir sonraki tarihte bildirimini yaparsan kaydedebilirim :KK37:...
71.5
71.3 cnm tabiiki haftaya yazarım kilomu tskler

Akşam yemeğim;

3 dilim bonfile
Bir tatlı kaşığı tereyağıyla pişirilmiş mantarlı makarna, salata..

Günaydın KK' nın dolgun yavru ceylanları :KK53:!

Sabah Kahvaltım;

2 haşlanmış yumurta (kayısıdan hallice)
Az beyaz peynir
6 tane zeytin
Domates, salatalık, 2 tane közlenmiş biber

Bugün sütlü tatlı yaptım. Akşama doğru bir tas yemeği düşünüyorum Aksi halde kendimi pastaneye zor atacakmışım gibi görünüyor.

Hepinizi öpüyorum. Selamlaaar!

uzun zamandır yazamadim.regli donemi falan derken biraz kilo artışı oldu ama yavaş yavaş normale dönüyorum.bu sabah 72.2 idim.kilo ayni ama sıkılaşma devam ediyor haftaya artik 71 lere gecerim herhalde.spora başlamişsin nasıl gidiyor.3 mille başlamak biraz zor olmuştur gerçi.

uzun zamandır yazamadim.regli donemi falan derken biraz kilo artışı oldu ama yavaş yavaş normale dönüyorum.bu sabah 72.2 idim.kilo ayni ama sıkılaşma devam ediyor haftaya artik 71 lere gecerim herhalde.spora başlamişsin nasıl gidiyor.3 mille başlamak biraz zor olmuştur gerçi.
Merhaba canım hoşgeldin;

Bir denemek istedim. Sahiden zordu ya 20 dk anca yapabildim. Ayın 11 inde kilo bildirimi yapalım diyorum. İlk sayfadaki tabloya kaydederim, böylece gelişmeleri hep birlikte takip ederiz...

:KK37:

İkindi vakti bir tas sütlü tatlı yedim. Akşam yemeğin de kıyma, asma yaprağı, pirinç, 2 yemek kaşığı zeytinyağı, salça ve domates sosundan oluşan sulu sarma yedik eşimle. Biraz öncede 1 çay bardağı çerez yedim, kahvaltıdan sonra yememiştim.

Umarım abartmamışımdır. Bakalım ayın 11 inde kilom kaç olacak?

:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

Selam Hanımlar;

Bugün neler yedim paylaşıyorum...

Sabah;
2 kayısı kıvamında haşlanmış yumurta
Az beyaz peynir
6 tane zeytin
Az yeşillik ve çay
1 tas muhallebi

Akşam;
1 çipura (fırında pişirdim kendi yağıyla kızardı)
Bol salata
1 çay bardağı çerez

5' li karışım çayı aldım bugün. Günden 3 defa içmek gerekiyor muş, bir bardakta ondan içtim.

Öpüyorum hepinizi...

Back
X