Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları başlık bulamadım

gerçekten çok sıkıldım ben bu muhabbetten ben kendimimi anlatamıyorum yoksa anlaşılmakmı istemiyorum karar veremedim yaa ne laf etmişim kime ne demişim de bukadar çok yok ayıp ettin yok bilmem ne ben iyilikmi ettim kötülükmü acaba şimdide bunu düşünmeye başladım ben sadece bunlarında var olduğunu yazdım neden ben aptal durumuna düşürüleyim dedim bunu bu arkadaşım için demedimki zaten öyle düşünsem hiç bişey yazmadan okur çıkardım bebeğimin eşyalarınıda deniz kardeşiyle paylaşmazdım kendimi ifade etmekle böyle insanlarında var olduğunu hatırlatmakla suçmu işledim acaba hadi benii cezalandırın övün sövün hayret bişey ya bıktım walla

pamuk cnm sen yapacağını yapmışsın zaten gerisi boşver aldırma..
bnm bebeğim erkek olsa bende gönderecektim...
ne demişler iyilik yap iyilik bul....iyilik her kapıyı açar...

arkadaşım ankarada oturuyorum ve 10 aylık bebegim var özelden msj atarsan elimden geleni yaparımmm
.

arkadaşlar ilginize teşekkür ederim inanın öyle tepkiler geldiki artık bişi yazmak istemiyorum bebek kıyafetini alıp satabilir bile denildi. hepinize teşekkür ederim ama kabul edemiycem çok saolun

Allah yardımcın olsun canım daha önce fark etseydım yollardım daha yenı baskasına verdım inşallah bırdahakı sefere

Yardımlaşmak,dayanışma içinde olmak ayıp değildir.
Birçoğumuz bebeklerimizin kıyafetlerini vb.eşyalarını paylaştık,zaten şu da bir gerçektir ki bebeklerimiz çabuk büyüyüp geliştiği için aldığımız kıyafetler yıpranmadan küçülmekte.
Bizler için özel olan saklamayı düşündüklerimiz haricindekileri paylaşmanın yanlış olmadığını düşünüyorum.
Yanlış olan sıkıntısını bizlerle paylaşan,yardım isteyen kişileri anlayıp dinlemeden,ölçüp tartmadan hemen bir kanaate varmaktır.
Çekinceleriniz varsa bunu arkadaşlarınızı kırmak pahasına dile getirmek yerine müdahil olmazsınız.
İyi niyeti suistimal edenlerse zaten er geç ektiğini biçer.
Ayrıca lütfen konu sahipleri yorumlardan dolayı veya açtıkları konunun kaldırılması adına mesajlarını silmek yerine durumu yönetime bildirsinler.Üyelerin konu/mesajlarını silmeleri yasak ve uyarı alma sebebidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…