konu sahibi arkadas konuyu silmis. Cok uzuldum, bebegine kiyafet istemek ayip degil
ama gurur yapablir insan. Utana sikila yazmistir sizdende olumsuz tepki gorunce incindi tabi.
Kizlar insan kalben inanmazsa zaten yardim etmez, bir insanin kotu durumda
oldugunu hissederekde anlayabiliriz. Herkes ister yardim eder, ister baskasina verir yada
diger bebegine saklar. Bu zaten kisinin elinde ama sen o kisiyi bilip bilmeden yaftalarsan hata etmis olursun.
Pamuk soylediklerinede sasirdim acikcasi. Dolandiricilar var elbette ama bebek
kiyafetlerini istemek ne bilim ben bunu kabul edemiyorum.
ustelik seninde bir bebegin var, sende herseyi olsun istemezmisin? belki gucunun
yetemeyecegi seyleride hayal eder istersin. bak cocuklarimiz icin neler istiyoruz.
en azindan ben oyleyim. ozene bezene aldigin seyleri zorla elinden almayacak ki kimse
gonul isi bu gonlun razi gelirse verirsin. Ama yok benim gozum gorecek kotu durumda
oldugunu dersen tanidigin birine verirsin yada saklarsin vermek zorunda degilsin
ama arkadasimizin kalbini kirmaya kimsenin hakki yok, helde hamileyken gunaha girersiniz.
Arkadasim konunu bence devam ettir. Duyarli annelerimiz cikacaktir yada sadece
duyarli demeyelim belki surumu musait olmayanlar vardir. ikinci bebege saklamak isteyebilir onlarda hakli. Hersey duyarlilikla bitmiyor birazda maddi acidan rahta olmak lazim.
gerçekten çok sıkıldım ben bu muhabbetten ben kendimimi anlatamıyorum yoksa anlaşılmakmı istemiyorum karar veremedim yaa ne laf etmişim kime ne demişim de bukadar çok yok ayıp ettin yok bilmem ne ben iyilikmi ettim kötülükmü acaba şimdide bunu düşünmeye başladım ben sadece bunlarında var olduğunu yazdım neden ben aptal durumuna düşürüleyim dedim bunu bu arkadaşım için demedimki zaten öyle düşünsem hiç bişey yazmadan okur çıkardım bebeğimin eşyalarınıda deniz kardeşiyle paylaşmazdım kendimi ifade etmekle böyle insanlarında var olduğunu hatırlatmakla suçmu işledim acaba hadi benii cezalandırın övün sövün hayret bişey ya bıktım walla