- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
ben inanamadım zaten yani inandırıcı gelmediraz üçe beşe bile bebek cicisi var biraz kısıtlansa alınır tabi ki .. bi hevesle yeni bir anne olarak bunuda yaparız....
hiçmi yakınınız eşiniz dostunuz annnenız kayınvalidenız yok???
ben birşey sormak istiyorum sana galoncuk,1 ay önce bi başlık açmışsın oda için değişik fikirlere ihtiyacım var diye,bebek odası için,sepetmiş,süsmüş falan diye özel bişi olmasını istemişsin,şimdi oda hazırlamak baya bi maddi külfet,ama burdaki ilk mesajlarında hastane de giydirecek bişi bulamadığını yazmışsın ki çok ama çok üzüldüm okuyunca,ama diğer yandan oda hazırlamayı düşünen bir anne,sence çelişki yok mu iki başlık arasında??
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...odasi-icin-degisik-fikirler.html#post11392740
ben inanamadım zaten yani inandırıcı gelmediraz üçe beşe bile bebek cicisi var biraz kısıtlansa alınır tabi ki .. bi hevesle yeni bir anne olarak bunuda yaparız....
hiçmi yakınınız eşiniz dostunuz annnenız kayınvalidenız yok???
arkadaslar bence yargisiz infaz yapmayin.
1 ay once acmis konuyu ve isten ciktim diyor bir ay icinde isten cikabilir insanlar. belki
o an durumu iyiydi oyle birkonu acti ama suan kotuledi . olabilir hersey insanlar icin.
hem istedigi bebek kiyafeti hertarafi dolandirici olsa ne olur. ne yapacak
2. el bebek kiyafetlerini satip koseyimi donecek? lutfen arkadaslar biraz duyarli olalim
insanlari yargilarken dusunelim. Elbette gunumuzde kotu niyetli kisilerde var
ama bebegi olacak biririnin basklarinin ufalmis kiyafetlerini istemesinde ben
kotu niyet goremiyorum.
Allah yardimcin olsun arkadsim, ben kizimin kiyafetlerini ucuz bebekler var yardim meleklerinde
oraya gondermeye soz verdim zaten oyle deli gibi kiyafetide yok acikcasi.
Ins duyarli annelerimiz bu konuda yardimci olurlar
Saglikla al bebegini kucagina canim.
konuyu yeni açtım bir ay önce degil. insan bebegi için neler düşünüyo süs püs sepet halısı beşiği herşeye heveslendim ama olmadı. 1 hafta öncesine kadarda yaparım diye boş hevesleniyodum ama baktım durum bayagı ciddi. ve durumum yok.erken dogum yapabilirim bu yüzdende istedim ayıpmı ettim beşiğini anneannesi aldı ama onunda durumu okadar. babannesini söylemek bile istemiyorum zaten. ben kötü bişey yapmadım küçülen eşyalarını istedim farzetki yalan söylüyorum bebek eşyasını ne yapayım ben. önceden kötü eşyalarımı bile atmak yerine birine verirdim belki onlar begenir giyer diye alanlarda ayıp etmiş ozaman
bebek odası için degişik fikirler konusunu yeni açmadım bu konuyu yeni açtım demek iistedim insan bebegi için neler düşünüyo mama sandalyesinden tutunda buhar makinasına kadar düşünüyodum inanın beklenmedik borçlar çıktı bizle alakası olmayan ve bebekle çok çakıştı. neden bu kadar yargıladınız anlamadım ne yapabilirimki 2 parça bebek kıyafetini.
bence sen canını fazla sıkma. bebeğini de etkilersin. ben her zaman verilmesi taraftarıyım. ama allah büyük bebekler rızklarıyla gelirler canını sıkma. arkadaşlara kabahat bulma çünkü o kadar kötü niyetli insan varki milletimizde insanları kullanan sömüren onlar bu şekilde bir durumda kalmışlardır bende çok kaldım ama senin istediğin gerçek olan için hiç birşey arkadaşlarda düşünce senin niyetini anlarlar kendini kasma ve sınırlı bir şekilde kıyafetleri kabul et bence.
ya okuduklarıma inanamadım resmen.. arkadaş gerçekten kullanılmış bebek eşyalarını ne yapacak olabilir ki.
ama inanın kendi yaşadıklarımı bildiğim için ben hiç garipsemedim arkadaşımın isteğini.
özellikle elindeki imkanlar azalınca bebeğine normalde bile almayacağı şeyleri alma isteği yaşadım ben de.
çok şükür bebeğimin temel ihtiyaçlarını karşılayamayacak kadar ileri gitmedi problemlerimiz ve bütün hazırlıklarımızı bitirdik.
ama bizim de beklemediğimiz bir sürü aksilik maddi problemler yüzünden çok moralimiz bozuldu.
bir gece sinir krizi geçiriyodum nerdeyse; sanki eve bebek gelmiyo da evden cenaze çıkıyo bebek geldiğine geleceğine pişman olacak ne bu matem havası dedik. kredi çektik bu dönemi atlatmak için. çok şükür hemen hemen hiçbir şey içimde kalmadı genciz çalışır öderiz diyoruz.
şimdi diyeceksiniz ki al işte bak kredi çekseymiş ,, bankalar belgelenebilir gelirimiz olmadığı için ne eşime ne de mimar olmama rağmen bana ihtiyacımız olan krediyi vermedi. emekli olan kayınvalideme verdiler...
ben arkadaşım kadar cesur olamazdım eğer hazırlıklarımı tamamlayamasaydım burda isteyemezdim ama bu yapılan muamele çok yanlış para, yeni eşya ya da bozdurup harcayabileceği birşey değil sadece küçülen bebek eşyalarını istemiş arkadaşım.
bende 37 haftalık hamileyim doğumumdan sonra eğer kullanamadığım eşyalar olursa seve seve yollarım arkadaşım bunun içinde konuya abone olup takip edeceğim canım.
bu arada ben hiçbir zaman yardım kampanyalarına ihtiyscım var diyenlere güvenmem ama bir insan kullanılmış bebek eşyalarından ne kazanabilir ki yalan söylesin bu kadar ben bile şüpheci olamam...
neden bu kadar acımasız olduk anlamıyorum kadın gerçekten ihtiyacı olmasa yazarmı böle bişi hepimiz ne büyük hevesler yaşıyoruz aman şusuda olsun busuda olsun aman tenine değecek herşeyi şöle yıkayalım böle ütüleyelim die oturduğu yerden yorum yazmak kolay heleki tuzun kuruysa kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok lütfen duyarlı olalım en azından kırıcı olmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?