• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları başlık bulamadım

arkadaşlar yazmak ve yazmamak arasında çok düşündüm aslında. 8 aylık hamileyim dogumuma çok az kaldı ama maddi imkansızlıklar nedeniyle bebegime bişey alamadım ilk zamanlar aldıgım bi kaç parça kıyafet dışında. sizden istegim eger bebeklerinize küçük gelen olmayan şeyler varsa bana yollarmısınız durumun yok internetin var diceksiniz ama eşimin işi internetle. dogunca hasttanede ne giyecegini düşünüyorum altını temizleyince ne sürecem diye düşünüyorum. ben işten ayrıldım düşük tehlikem vardı o yüzden durumumuz çok bozuldu. işinize yaramayan begenmediğiniz yada bebeginize küçük gelen şeyler varsa.......

bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile hııı güzelim ankara yazmışsın bence ankaralıların sayfasına gir bu yardımı ordan da talep et çocuğunun cinsiyetini belirt tabi..

aynı şehirde olan yardımseverler sana daha çabuk ulaşabilirler sanırım...

ALLAH yardımcın olsun...

arkadaşlar yazmak ve yazmamak arasında çok düşündüm aslında. 8 aylık hamileyim dogumuma çok az kaldı ama maddi imkansızlıklar nedeniyle bebegime bişey alamadım ilk zamanlar aldıgım bi kaç parça kıyafet dışında. sizden istegim eger bebeklerinize küçük gelen olmayan şeyler varsa bana yollarmısınız durumun yok internetin var diceksiniz ama eşimin işi internetle. dogunca hasttanede ne giyecegini düşünüyorum altını temizleyince ne sürecem diye düşünüyorum. ben işten ayrıldım düşük tehlikem vardı o yüzden durumumuz çok bozuldu. işinize yaramayan begenmediğiniz yada bebeginize küçük gelen şeyler varsa.......

canım ben pek bu tarz şeylere inanmıyorum ama bu tarz şeyleri kötü niyete kullananlar varsa allaha havale ediyorum bunu illa senin için söylemiyorum yanlış anlama olurmu lütfen bana adresini adını soyadını yollarsan yeni oğlum oldu benimde eğer seninkide erkekse yardımcı olmak isterim ok

ben de yardimci olmak isterim ozelden mesaj atarsan adresini

Son düzenleme:
lütfen yanlış anlamayın
ama anneniniz,kayinvaldeniz felan yokmu
onlar hiçmi hazırlık yapmadılar
bu arada bebeğinin cinsiyetini belirtirsen daha iyi olur

Canım özelden adresini msj at bir kaç parça küçülenden seve seve gönderirim. Bebeğim erkek. Eğer erkek bebek bekliyorsan güzel olur. Ama zaten ben alırken kız erkek giyebilsin die almıştım. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

ben bunu yazmak için kaç keere düşündüm dikkat ederseniz cümlelerim yarım yarım yazamadım yani. ama tabi inananıp inanmamak sizin elinizde bebegim erkek evet

mesajı tam okursan sana yöneltmedim canım inanmıyorum diye burda okuyorum neler neler çıkıyo kızların arasından öyle böyle yazıp sen bana adresini ver yarın hemen yollim ok kusurabakma kimselere güvenemez olduk bekliyorum at hemen olurmu yarın yolluyorum oğluşum arkadaşına ciciler yollucak paylaşmayı şimdiden öğrensinler bakalım allaha analı babalı büyütsün canım şimdiden

Back