İkinci dediğinizden kullanıcam.2 gece geçti demedi,o istiyor ki kocam sorsun ona ne olmuş diye,bu da herşeyi açsın döksün ortalığa.oğullarına demiş hiçbir şey getirmeyin,evde bitince yemek oğlanlar soracak,o da gider söyler diye düşünüyor.Kaynanadan önce siz gidin kocanıza. Annen bana küfür ediyor, hatta çok kötü şeyler diyor, ucu sana bile dokunuyor diyin. Bakalım ne yapacak. Ya da yalan söylüyor evde bir şey olmadı diyin
Allah’ın umudundan yalnız şeytana uyanlar vaz geçerHala arada konu açıp ne yapayım demen... Çözüm bulabileceğine dair umudun...
Sabır yani tek çaren. Evine gidene kadar kimseyle muhatap olmamaya çalış. Anca o zaman kurtulursun.Allah’ın umudundan yalnız şeytana uyanlar vaz geçer
Kız hepsi bunların hepsi sıyırmış kafayı eltiler aynı mı olur hep ya ..Eltide utanmadan senin evine mi yerleşecek sizinle beraber garip
Bana sataşsalar da mı?Sabır yani tek çaren. Evine gidene kadar kimseyle muhatap olmamaya çalış. Anca o zaman kurtulursun.
Allah göstermesin arkadaş yanlış anlamışKız hepsi bunların hepsi sıyırmış kafayı eltiler aynı mı olur hep ya ..
Yanlış olan doğru olan ne karma karışık olduAllah göstermesin arkadaş yanlış anlamış
Evet uymayacaksın.Bana sataşsalar da mı?
Söz konusu sizinkiler olunca otur izle yani o kadar.Allah göstermesin arkadaş yanlış anlamış
Ağlanmalı gülmeliSöz konusu sizinkiler olunca otur izle yani o kadar.
Benim evimin karşısında ev var 2 odalı,öbür oğluna almış şu an o iki evde de iş gidiyor.ama henüz belli değil onların orda yaşayıp yaşamamalarıYanlış olan doğru olan ne karma karışık oldubirlikte taşınacaklarını yaşayacaklarını okudum ondan böyle yorum yaptım kafayı sıyırmışlar diye ..
Hayırlısı olsun inşallah öyle bir şey olmaz kabul etmeyeceksiniz ozamanBenim evimin karşısında ev var 2 odalı,öbür oğluna almış şu an o iki evde de iş gidiyor.ama henüz belli değil onların orda yaşayıp yaşamamaları
Onun yaşayacağı ev ayrı benimki ayrı sadece komşu olacağız eger gelirlerseHayırlısı olsun inşallah öyle bir şey olmaz kabul etmeyeceksiniz ozaman