• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlık bulamadım böyle bir konuya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Miraclessss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
1.104
610
123
Lütfen beni ayıplamayın diye başlıyorum konuya.çünkü eşimle birlikte olduktan sonra tam duşa giricem sular kesilmiş.huzursuz oldum abdest almadan yatamam içim içimi yiyor şuan.günahı varmı bunun bilgili arkadaşlar bi bakabilirmi

Lütfen beni ayıplamayın diye başlıyorum konuya.çünkü eşimle birlikte olduktan sonra tam duşa giricem sular kesilmiş.huzursuz oldum abdest almadan yatamam içim içimi yiyor şuan.günahı varmı bunun bilgili arkadaşlar bi bakabilirmi
Varsa suyunu kapan gelsin mi?

Bir namaz vaktini geçmemeli cünüplük hali. O da namaza engel olduğu için. Yani eğer namaz kılıyorsanız saksı varsa evde teyemmüm yapın. Kılmıyorsanız sular gelince alırsınız abdestinizi

Olmaz belli vakti var bildiğim kadarıyla
Son çare teyemmüm arkadaşım napcaaan

Belli bi vakti var diye biliyorum günah olması için . Sular kesilmiş sonuçta yapcak bişey yok 😁

Iki namaz arası alınması gerekir yani sabah namazindan önce almanız iyi olur suan sular olmadığı için sizin herhangi bir günahınız olmaz yani :)
Eger sabahtan gelmezse teyemmum yapın sular gelince alırsınız gusul

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X