Başlangıç

Tatammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.613
1.856
133
34
Kızlar yarın yeni bir şehre gidiyorum orda bir hayata başlıcam 2 yıldır da çalışmıyordum böyle ilkokula başlayacak çocuklar gibi heycanlıyım bugün kendime havlu terlik gibi küçük şeyler aldım onları bile bir sevinç heycanla aldım. İnşallah karşıma iyi insanlar çıkar inşallah iyi olabileceğim bir yerdir.Tabi ilk zamanlar biraz vakit geçirmem problem olacak kimseyi tanımadığım için. Bu sürede tavsiye edebileceğiniz evde yapabileceğim hobi var mı? Sosyal imkanları çok gelişmiş bir yer değil. Evde nasıl iyi vakit geçirebilirim hiçbir şey yapmadan oturunca hemen karamsarlaşıyorum çünkü. Neşemi kaybediyorum bana bir uğraşı şart tek başıma kursa gitmeden yapabileceğim. Kurs falan yoktur çünkü orda.

Memursunuz galiba. Hayırlı olsun. Alışana kadar kitap stoklayin. Bolca film indirin. Bir süre sizi idare eder. İnternet vs bağlanma sorunu yaşarsanız sıkılmazsiniz. Merkezi bir yerindeyseniz kurslara bakabilirsiniz. Şahsi fikrim simdiden çok plan yapmayın. Belli mi olur iş yoğunluğu alışma evresi anca zaman geçer.:)

Alışırken çok zorluk çekmem inşallah sadece iyi insanlar denk gelsin yeter

Çok sevindim adınıza ama bence pek heyecanlanmayın, karşılaştığınız şeyler sizi üzebilir

Benim yengem granny sguare'dan battaniye yapıyordu . Ben bir türlü öğrenemedim elbette sonra netten öğrendim . Yengem şaşırmıştı bana nerden öğrendin diye . Çok enteresan bir his biliyormusunuz . O kadar öğretmeye çalışıyorlar öğrenemiyorsunuz sonra bir bakıyorlar siz yapıyorsunuz

Kendiniz daha kolay öğrendiniz demek ki :)İlginç olmuş

Aslında kolay arkadaşlık kurulduğunu duydum. Yeni gelenin halinden anlıyormul insanlar umarım bana da öyleleri denk gelir

Eh tabi herkes senin durumunda olacak. Atanmış gelmiş, aile yok, ahbap yok valla insan istese de istemese de arkadaşlık kurar Van Gölüne de gidin benim için canavara selam

Van güzel yer insanı da iyidir (siyasi görüşü saymazsak) yapacak şeyler de bulursunuz çünkü gelişmiş büyük bi şehir, tabi istanbul ankarayla kıyaslamadan söylüyorum. Herşeyi geçtim o kahvaltıcılar sokağında müthiş kahvaltılar var yaw ballı kaymaklı. İş güç diye baya sürtmüştüm sokaklarında vanın şimdi özlediğimi fark ettim.

Sizin çocuksu heyecanınız da çok hoşuma gitti inşallah çok güzel zamanlarınız olur güzel insanlarla karşılaşırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…