Ben de heycanlıyım ya uzun zamandır böyle değildimCok ozendim su an yeni bir baslangic fikrine.Kisa zamanda alisirsiniz is guc derken.Dert etmeyin.Iyi sanslar
Alışırken çok zorluk çekmem inşallah sadece iyi insanlar denk gelsin yeterMemursunuz galiba. Hayırlı olsun. Alışana kadar kitap stoklayin. Bolca film indirin. Bir süre sizi idare eder. İnternet vs bağlanma sorunu yaşarsanız sıkılmazsiniz. Merkezi bir yerindeyseniz kurslara bakabilirsiniz. Şahsi fikrim simdiden çok plan yapmayın. Belli mi olur iş yoğunluğu alışma evresi anca zaman geçer.:)
Ne gibiÇok sevindim adınıza ama bence pek heyecanlanmayın, karşılaştığınız şeyler sizi üzebilir
Aslında kolay arkadaşlık kurulduğunu duydum. Yeni gelenin halinden anlıyormul insanlar umarım bana da öyleleri denk gelirBence diğer memurlarla arkadaşlık kurun
Van gezilesi bir yer, güzel bir yer
Eh yaz da geldi, yeni arkadaşlarınla takıl bence:)
Hayırlı uğurlu olsun
Kendiniz daha kolay öğrendiniz demek ki :)İlginç olmuşBenim yengem granny sguare'dan battaniye yapıyordu . Ben bir türlü öğrenemedim elbettesonra netten öğrendim . Yengem şaşırmıştı bana nerden öğrendin diye . Çok enteresan bir his biliyormusunuz . O kadar öğretmeye çalışıyorlar öğrenemiyorsunuz sonra bir bakıyorlar siz yapıyorsunuz
Aslında kolay arkadaşlık kurulduğunu duydum. Yeni gelenin halinden anlıyormul insanlar umarım bana da öyleleri denk gelir
Ev oturmaları altın günü bile yapabilirim kafama uygun bir kaç kişi bulursam :)Eh tabi herkes senin durumunda olacak. Atanmış gelmiş, aile yok, ahbap yok valla insan istese de istemese de arkadaşlık kurarVan Gölüne de gidin benim için canavara selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?