Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben görüyorum şu anda da çok karisik bi durum içindeyim. Endometriosisim var. Adetten sonra hep kahverengi lekem oluyor. agustosta lekem varken transfer yapildi dendi ki tutmazda diger ay 3 aylik igne yapar öyle transfer yapariz. Bu ay yeniden basliycam ama diyorlar yine 1 aylik lucrin igne sonra transfer. bir oyle bir boyle deniyor. benim surekli kahve lekem varÇikolata kistim olduğu için 1 doz baskılama iğnesi yapıldı sonrasında tahliller yapıldı ikinci doza gerek kalmadan transfer yapıldı
Benim de adetten sonra kahverengi lekem oluyor.bana da tedaviden önce baskılama yaptilar.sonuc negatifben görüyorum şu anda da çok karisik bi durum içindeyim. Endometriosisim var. Adetten sonra hep kahverengi lekem oluyor. agustosta lekem varken transfer yapildi dendi ki tutmazda diger ay 3 aylik igne yapar öyle transfer yapariz. Bu ay yeniden basliycam ama diyorlar yine 1 aylik lucrin igne sonra transfer. bir oyle bir boyle deniyor. benim surekli kahve lekem var
baskilama yapildi 1 ay bende ama adetten sonra yine kahve leke geldi. Doktorum engeller bu sekilde gebeligi dedi. Ama şimdi deniyor ki yine 1 aylik yapalim sonra transfer. Benim lekem adetin 9. gunu basliyor 22. gune kadar devam ya sizin de öyle miBenim de adetten sonra kahverengi lekem oluyor.bana da tedaviden önce baskılama yaptilar.sonuc negatif
Her ay mı böyle baskılamadan sonra mı başladı? Benim de adet öncesi 3 gün falan olur adet biter bi üç gün de öyle sürer ama başka doktora daha mı görünsenizbaskilama yapildi 1 ay bende ama adetten sonra yine kahve leke geldi. Doktorum engeller bu sekilde gebeligi dedi. Ama şimdi deniyor ki yine 1 aylik yapalim sonra transfer. Benim lekem adetin 9. gunu basliyor 22. gune kadar devam ya sizin de öyle mi
evet 1 yıldır her ay böyle. Doktorum bu şekilde transfer yine ikinciyi yapmak istedi ama ilkinde engelleyebilir dedigi için üniversite hastanesine gidicem kafam öyle karisik kiHer ay mı böyle baskılamadan sonra mı başladı? Benim de adet öncesi 3 gün falan olur adet biter bi üç gün de öyle sürer ama başka doktora daha mı görünseniz
Kesinlikle başka bir doktor daha görsün. Belki bir hematoloji uzmanı görebilir veya kadındoğum. Geçmiş olsun çok inşallah çözüm bulursunuzevet 1 yıldır her ay böyle. Doktorum bu şekilde transfer yine ikinciyi yapmak istedi ama ilkinde engelleyebilir dedigi için üniversite hastanesine gidicem kafam öyle karisik ki
Anladım canım,inşallah tutunur bebeğin pozitif haberini alırız inşallah.banada amh düşüklüğü var diye baskılama yapacağız dedi,gonopeptyl diğe bir iğne yazmış ayın 4ünde gel kontrol edeyim uygunsa bu iğneye başlarsın dedi,duymadım daha önce süreç daha da uzun ve zor mu oluyor acabaÇikolata kistim olduğu için 1 doz baskılama iğnesi yapıldı sonrasında tahliller yapıldı ikinci doza gerek kalmadan transfer yapıldı
Özelde mi yapılıyor devlette mi,canım belki hormonlara bakmışlardır 1 aylık daha iyi olacak diye öyle yapalım demiş olabilirler,bu baskılama yöntemi daha olasılığı yüksek mi ondan mı deniyorlar anlamadım,dra tekrar gidince soracağımben görüyorum şu anda da çok karisik bi durum içindeyim. Endometriosisim var. Adetten sonra hep kahverengi lekem oluyor. agustosta lekem varken transfer yapildi dendi ki tutmazda diger ay 3 aylik igne yapar öyle transfer yapariz. Bu ay yeniden basliycam ama diyorlar yine 1 aylik lucrin igne sonra transfer. bir oyle bir boyle deniyor. benim surekli kahve lekem var
Sorsanız mi acaba dra,benimde bu ay yapılacak baskılama,devlet mi özel mi,bu lekelenme 1 yıldır oluyor demişsiniz,nedeni ne acaba bir onu öğrenebilsenizbaskilama yapildi 1 ay bende ama adetten sonra yine kahve leke geldi. Doktorum engeller bu sekilde gebeligi dedi. Ama şimdi deniyor ki yine 1 aylik yapalim sonra transfer. Benim lekem adetin 9. gunu basliyor 22. gune kadar devam ya sizin de öyle mi
nedeni endometriozis ozelde yaptiriyorum hep. ilk transferi yapan doktorum lekeyi umursamadi. ikinciyi yapan engel olabilir pozitif alamayabiliriz dedi keza öyle oldu. ama simdi ucunvmcuyu de bu lekeye ragmen yapmaya calisiyor. hem diuor engel bu yani hicbir doktor tedavi edemiyor bu endometriozisi ameliyati da risk oldugu icin yapmiolar. ben simdi endometriozis icin iyi bir dr ariyorum beni basindan atmayacakSorsanız mi acaba dra,benimde bu ay yapılacak baskılama,devlet mi özel mi,bu lekelenme 1 yıldır oluyor demişsiniz,nedeni ne acaba bir onu öğrenebilseniz
Ben Adanada en iyi denen tüm doktorlara gittim hem kisti almaya yanasmiyorlar hem de hemen tüpbebek yapalim diyorlar. Boyut buyuk degil ve yumurtaliklara zarar verir diyip ameliyat etmiyorlar. Ama ara lekelenmem çok diye tutnayabilir de diyorlar. Özel doktorlari şimdilik biraktim haftaya üniversite hastanesine gidicem bakalim ne diyecek o kadar karisik ki delireceğim doktorkarin hepsi ayri telden çaliyo tedavi eden de yokLekelenme engelde tutmayabilir diyorsa 3.yü neden yapmaya çalışıyor acaba,başka dr araştır bence de canım,moralini hiç bozma lütfen stes çok etkiliyormuş
Canım bende adanada şehir araştırmaya gidiyorum,sefa hocayı çok beğeniyorlar istersen bir öyle gidip muayene olabilirsinBen Adanada en iyi denen tüm doktorlara gittim hem kisti almaya yanasmiyorlar hem de hemen tüpbebek yapalim diyorlar. Boyut buyuk degil ve yumurtaliklara zarar verir diyip ameliyat etmiyorlar. Ama ara lekelenmem çok diye tutnayabilir de diyorlar. Özel doktorlari şimdilik biraktim haftaya üniversite hastanesine gidicem bakalim ne diyecek o kadar karisik ki delireceğim doktorkarin hepsi ayri telden çaliyo tedavi eden de yok
Fikir almak içinCanım bende adanada şehir araştırmaya gidiyorum,sefa hocayı çok beğeniyorlar istersen bir öyle gidip muayene olabilirsin
ona gittim yanlış ilaç verip var olan kistimi 2 kat büyüttüCanım bende adanada şehir araştırmaya gidiyorum,sefa hocayı çok beğeniyorlar istersen bir öyle gidip muayene olabilirsin
Nerede tedavi görmüştünüz acabaÇikolata kistim olduğu için 1 doz baskılama iğnesi yapıldı sonrasında tahliller yapıldı ikinci doza gerek kalmadan transfer yapıldı
dedi ki büyütünce yumurtalıklarını eşitlemeye çalisalim derken kistinin şişecegini hesaplayamadık. 3 ay menapoza soktu daha da gitmedim onun üzerine. O hemşiresi var ya bir de Ceylan bir şey sorunca cvp vermiyor . Ceylan hnm mesajimi görmediniz yazinca burasi özel degil diye tersliyorFikir almak için
Hadi yaona gittim yanlış ilaç verip var olan kistimi 2 kat büyüttü