Tuvalet Eğitimi Baskı yapmalımıyım kendi söyler mi acaba????

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

zehraerhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
7
0
86
45
İstanbul
Selam kızlar benim , ikibuçuk yaşında bi oğlum var çık var çok akıllı ama tuvaletini söylemek istemiyo.Herşeyi biliyo anlıyo ama tuvalate gelince tık yok ne yapiyim sizce fikir verirmisiniz.

Son düzenleme:
canim benimde oglum suan tam 2.5 yasinda bugüne kadar ara ara söyledim hadi tuvalete gidelim oraya yap filan diye gitmek istemiyodu bende zorlamadim hic klozet icin kapak almistim ona bi gün cikardim bezini saatte bir götürdüm kitap filan baktirdim oyaladim biraz ama yapmadi 3 saat boyunca saatte bir gittik sonunda yinie altina yapti bende hamile oldugum icin ugrasamadim ve bagladim yine bezini ama hicbir zaman zorlamadim dün kayinvalidedeydik dedesi zorlayin söylesin dedi tuvaletini bende dedim zorlamayla olmaz zamani gelince söyler kendi diye neyse eve geldik pjamalarini giydermek icin üstünü cikariyoduk kaka yapcam tuvalete dedi sok oldum resmen tamam dedik oturttuk bayagi bir oturdu kendi istegiyle sorma gelmiyo dedi bende iyi ozaman kalk yarin bidaha yaparsin dedim sabah kalkti üstünü degistiriken dedim tuvalete gitcenmi diye evet dedi götürdüm bisey yapmadi gene kaldirdim dedim bez yapmiyom sana cisin geldimi söyle tuvalete gidelim yine simdi bezi yok ara ara soruyorum cisin varmi diye yok diye demin altina yapti bisey demedim sadece dedim niye söylemedim degistirdim gene soruyorum varmi diye bakalim ne olacak uzun oldu ama anlatmak istedigim zorlama sakin kendi istegiyle gitsin tuvalete eger bezini cikarmaya karar vrirsende altina yaptigi zaman sakin kmizma ceza Filan verme bakicam ben simdi eger yine altina yaparsa takicam bezini cünkü hamileyim ben yapamiyorum ama bu durumda olmasaydim devam ederdim sonucta tuvalete gitmesi icin zorlamiyorum kendi istegiyle gidiyor önemli olanda bu

aynen canim üstteki arkadasa katiliyorum zeki olmasiyla falan alakali diilmis benim kizimda gec brakanlardan algilamayla alakali bez bidefa daha rahat geliyo ona alisip güvendikleri icin sen genede ara ara sor ve cokda israr etmeden annecim hadi gel cisimizi yapmayi deneyelim falan de ama inan bana zamani gelince nasilda kostura kostura gidicek :))))))kolay gelsin canim.......

Canim eger etrafinda yasiti oyun oynadigi tanidigi cisini lazimlik ya da tuvalete yapan birisi varsa onunla beraber alistirabilirsiniz belki. hani cocuk cocugu her zaman taklit eder.

bizim komsumuz varmis. benle yasit da oglu varmis. o oturu tuvalete yaparmis. ben de alisayim diye yanyana oturtmuslar bizi. onun yaptigini cisini soyledigini gorunce ben de soylemeye baslamisim.

yani denenebilir.

bendede aynı dert var arkadaşlar.benim oğlumda 2,5 yaşında 2 yaşına girdiği zaman denedim ama başarılı olamadık çok stres oldum.ama tutamıyodu her dakka altına yapıyodu bende öğretmekten vazgeçtim ama normalde ben götürdüğüm zaman yapıyo ama altınada yapıyo,lazımlığa,wc ye,ve şişeye bile yapıyo ama malesef söylemiyo bu aralar altında bez var ama wc gidiyoruz yapıyo hatta arada söylüyo koşuyoruz hemen bazen bezini açarken hemen yapmaya başlıyo acaba hala tutamıyo olabilirmi?normalde 2 saat çişini tutabiliyo olmaları gerekmiş ama bizimki ne zaman götürsen yapıyo maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…