- Konu Sahibi zehraerhan
Selam kızlar benim , ikibuçuk yaşında bi oğlum var çık var çok akıllı ama tuvaletini söylemek istemiyo.Herşeyi biliyo anlıyo ama tuvalate gelince tık yok ne yapiyim sizce fikir verirmisiniz.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim benimde oglum suan tam 2.5 yasinda bugüne kadar ara ara söyledim hadi tuvalete gidelim oraya yap filan diye gitmek istemiyodu bende zorlamadim hic klozet icin kapak almistim ona bi gün cikardim bezini saatte bir götürdüm kitap filan baktirdim oyaladim biraz ama yapmadi 3 saat boyunca saatte bir gittik sonunda yinie altina yapti bende hamile oldugum icin ugrasamadim ve bagladim yine bezini ama hicbir zaman zorlamadim dün kayinvalidedeydik dedesi zorlayin söylesin dedi tuvaletini bende dedim zorlamayla olmaz zamani gelince söyler kendi diye neyse eve geldik pjamalarini giydermek icin üstünü cikariyoduk kaka yapcam tuvalete dedi sok oldum resmen tamam dedik oturttuk bayagi bir oturdu kendi istegiyle sorma gelmiyo dedi bende iyi ozaman kalk yarin bidaha yaparsin dedim sabah kalkti üstünü degistiriken dedim tuvalete gitcenmi diye evet dedi götürdüm bisey yapmadi gene kaldirdim dedim bez yapmiyom sana cisin geldimi söyle tuvalete gidelim yine simdi bezi yok ara ara soruyorum cisin varmi diye yok diye demin altina yapti bisey demedim sadece dedim niye söylemedim degistirdim gene soruyorum varmi diye bakalim ne olacak uzun oldu ama anlatmak istedigim zorlama sakin kendi istegiyle gitsin tuvalete eger bezini cikarmaya karar vrirsende altina yaptigi zaman sakin kmizma ceza Filan verme bakicam ben simdi eger yine altina yaparsa takicam bezini cünkü hamileyim ben yapamiyorum ama bu durumda olmasaydim devam ederdim sonucta tuvalete gitmesi icin zorlamiyorum kendi istegiyle gidiyor önemli olanda bu