• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baskent Üniversitesi Altunizade Hastanesi Zorunlu Kurtaj ücreti

sener46

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2016
19
4
86
Arkadaşlar Merhaba. 8 haftalik gebeyim. Ama kalp sesini duyamıyoruz. Maalesef gebelik sonlandırılacak. Başkent Üniversitesi Altunizade de Dr. Berk Beyi düşünüyorum. Ama telefonla sorunca fiyat vermiyorlar. Sizin bilginiz var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

mutlaka başka birine daha görünün bebeğiniz bir iki hafta geriden geliyor olabilir. 8 haftalık bebeğin illa kalp atışı duyulacak diye bir şey yok

mutlaka başka birine daha görünün bebeğiniz bir iki hafta geriden geliyor olabilir. 8 haftalık bebeğin illa kalp atışı duyulacak diye bir şey yok
Evet haklısınız. 1.
doktor hemen kürtaj dedi. 2.doktora gittik hemen Gazi Yıldırım a. 4 gün bekleyelim dedi. Gelişimi de geri 4mm. Pazartesiye kadar bekliyoruz. Ben her ihtimale karşı araştırma yapıyorum. Umarım pazartesi güzel bir haber alırız. Yeditepe 4-5 bin civarı. Çok pahali geldi. Bu nedenle Başkenti araştırıyorum.

Evet haklısınız. 1.
doktor hemen kürtaj dedi. 2.doktora gittik hemen Gazi Yıldırım a. 4 gün bekleyelim dedi. Gelişimi de geri 4mm. Pazartesiye kadar bekliyoruz. Ben her ihtimale karşı araştırma yapıyorum. Umarım pazartesi güzel bir haber alırız. Yeditepe 4-5 bin civarı. Çok pahali geldi. Bu nedenle Başkenti araştırıyorum.
bebek sahibi olmak isteyen biri olarak lütfen çok çok emin olsunlar ☹️
size çok dua edeceğim gelişimi geri olduğu içinidir belki
bu arada gelişiminin geri olması da biliyorsunuz sıkıntılı bir durum değil geç döllenmeden kaynaklı.
gelişmemiş hiç dediklerinde sıkıntı oluşabiliyor.
bu arada ankarada yaşamıyorum sadece meraktan okudum konunuzu.

bebek sahibi olmak isteyen biri olarak lütfen çok çok emin olsunlar ☹
size çok dua edeceğim gelişimi geri olduğu içinidir belki
bu arada gelişiminin geri olması da biliyorsunuz sıkıntılı bir durum değil geç döllenmeden kaynaklı.
gelişmemiş hiç dediklerinde sıkıntı oluşabiliyor.
bu arada ankarada yaşamıyorum sadece meraktan okudum konunuzu.
Çok teşekkür ederim. Aslında durum benim için çok hassas. 41 yaşındayım ve hayatımda ilk defa gebeyim. Önce çok sevindik eşimle. 6 defa başarısız tüp bebek denememız var Türkiye nin en iyi doktorlarından. Açıklanamayan bir durum. Dedigim gibi önce çok sevindik. Şimdi korkunç bir bekleme sürecindeyim.Umarım sizin dediğiniz gibi geç döllenmedir. Umarım siz de hayallerinize kavusursunuz. Benim de duaların sizinle.

Arkadaşlar Merhaba. 8 haftalik gebeyim. Ama kalp sesini duyamıyoruz. Maalesef gebelik sonlandırılacak. Başkent Üniversitesi Altunizade de Dr. Berk Beyi düşünüyorum. Ama telefonla sorunca fiyat vermiyorlar. Sizin bilginiz var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Fiyat bilgim yok ama bende 8 yildir bebek bekleyen biri olarak soyluyorum size bi zarari yok ise 10 cu haftada 11 de bile kalp atisini duyanlar var bekleyin derim cunku kiz bebeklerin gelisimi daha gec oluyo belki bir prensesiniz olacak rabbim size bagislar insallah mucuzenizi

Fiyat bilgim yok ama bende 8 yildir bebek bekleyen biri olarak soyluyorum size bi zarari yok ise 10 cu haftada 11 de bile kalp atisini duyanlar var bekleyin derim cunku kiz bebeklerin gelisimi daha gec oluyo belki bir prensesiniz olacak rabbim size bagislar insallah mucuzenizi
İnşallah😢Hepimize inşallah. Sevgiler...

Back