Başkent buluşma fotaları

BenEylul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2006
1.270
1
116
Eskişehir
SOĞUK BıR KIŞ GÜNÜNDE SICACIK BıR BULUŞMA

resim061lh.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
resim059.jpg
[/URL][/IMG]
yamisin şeker kızı dilekablam
resim060.jpg
[/URL][/IMG]
resim065f.jpg
[/URL][/IMG]
serseriçiçem yamisin kızı

Son düzenleme:
Çok gÜzel yorucu bır gÜndÜÜ sızlerı Çok ÖzlemıŞım uzun uzun mektup yazamayacaĞım kalıŞım gÜnÜn Özetı hakında bılgı verır okadar yorgunum kı hatırınız ıÇın rsımlerı yÜkledım sızlerı Çok ama Çok seven cano eylÜl ÖpÜldÜnÜz tatlı rÜyalar

YİNE VE YİNE ÇOK TATLISINIZ ANKARA NIN GÜZELLERİ..opuyorumnanaktan YÜZÜNÜZDEN GÜLÜMSEME HİÇ AMA HİÇ EKSİLMESİN...MAŞALLAH SİZLERE...:nazar::nazar:a.s.

kaymakım ellerin koların dert görmesin,
gene farkını gösterdin aşkım, teşekkür ediyorum sana, iyiki varsın canısıolumunekankayizsmile

sağ olun canlarım, gene muhteşem bir gün yaşattınız bana, gerçi doğumgünüsü
kutlayacaktık emme velakin doğum günü bebesi gelmedi ama telefonla konuştuk kendisiyle,
mazereti vardı '' hem ben daha doğmadım'' diye bide sitem etti zilii, olsun biz bir hafta erken kutlayacaktık nooolmuş yaniiiii:dilcikar: ama çok genede güzel bir gün geçirdik,
haaaa bu arada sürpriz sanatcımızda gelmedi gelemedi, konyadan elifdi sürpriz sanatcımız ama maalesef gelemedi,
inşallah daha sonraki buluşmaya katılacaka.s eylül ve ahsenimde sürpriz yaptılar bize:1hug:
okyanus yeni katılan arkadaşımız iyiki tanıdık seni okyanuscuğum, bundan sonraki buluşmalarda bekliyoruz canım seni:asigim::1hug:a.s.
sarı gaci zeytuni epey bir aradan sonra tekrar geldi buluşmaya:1hug:
semademir ablacığım gelemedi hastalanmış kendisi çok geçmişolsun ablacığım:1hug:a.s.

KATILANLAR;
KALİMERA
DİLEK52
TOMBİŞ06
NRSNMK39
SERSERİÇİÇEK
YAMISIN VE GÜZELLER GÜZELİ KUZUSU
EYLÜL
AHSENİM
ZEYTUNİ SARİGACİ
OKYANUS

TEŞEKKÜRLER KIZLAR YİKİ VARSINIZopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.:nazar::enbuyukkk:

imreniyorum sizlere maşallah...hepiniz harika görünüyorsunuz.. :nazar:dostluğunuz hiç bozulmasın , yüzünüzdeki gülücükler hiç solmasın inşallah...opuyorumnanaktan

selam ankaram çok güzel bir gün geçirdik sabah yagan kara soguga ragmen sımsacak buluşma yaşadık bayada özlemişiz birbirimizi okyanus arkadaşımız sözünde durdu azda olsa aramızdaydı neşesiyle hoş sohbetiyle hemen kaynaştık ahsen ve zeytuni arkadaşları ben yeni tanıdım çok sevimliler bide ahsen çok yakın komşummuş ama haberim yokmuş kendi adıma zor şartlarda savaşa dövüşe galip gelip iyikide gitmişim çok mutlu oldum gelen arkadaşlara teşekkür ediyorum mıhdarıma bizi topladıgı için sagol diyorum hele neolur gel diye günlerdir yalvardıgım eylülüm güzel kızıyla bize srpriz yaptıya dünyalar benim oldu çok özlemiştim hoşgeldin eylülüm ellerine emegine yüregine saglık resimler için yoruldun hakkını helal et bilmeyenlere söyleyim eylül arkadaşımız dün hava muhalefetine karşı yanımızdaydı kendisi şehire çok uzak oturuyo büyük fedakarlıktı tekrar sagol canım öpüldünüz canlar

çok güzel ve sıcak görüntüler bir dahaki sefere bende olabilirim dostlugunuz ve paylaşımınız için tolumunekankayizsmileeşekkürler

ha bu arada okyanusumda aranıza renk katmış o benim dünya tatlısı çoçuklarımın halasıdır:nazar:

ha bu arada okyanusumda aranıza renk katmış o benim dünya tatlısı çoçuklarımın halasıdır:nazar:
evet aynen öyle renkli bi kişiligi var ben çok sevdim gelini oldugunuzuda söyledi birdahaki sefere senide aramızda görmek isteriz buyur gel :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

maşallah hepinize harika görünüyorsunuz .ben bu aralar sağlık problemlerimden dolayı katılamıyorum.inşallah önümüzdeki buluşmalarda bende olacağım.hepiniz çokkkkk özledim.

evet aynen öyle renkli bi kişiligi var ben çok sevdim gelini oldugunuzuda söyledi birdahaki sefere senide aramızda görmek isteriz buyur gel :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

maşallah hepinize harika görünüyorsunuz .ben bu aralar sağlık problemlerimden dolayı katılamıyorum.inşallah önümüzdeki buluşmalarda bende olacağım.hepiniz çokkkkk özledim.

teşekürler arkadaşlar

kalimde beni aradı telfonla katıldım artı yetinmedim nurşen ablamıda aradımmm
bende telfonla katıldım ya şekerlervereliniortak
hepinizi görmekt en mutlu mesut oldun yerimseniben
sizleri ne kadar ozlemişimmmohaoldumsmile
resimleriden anladımohaoldumsmile
en büyük süprizi ben yapıcak tımmboshayallersmile
size ama hafa şartları el vermedi arabamızın zinçiri yoktu ceza almayalım diye yola cıkmadıkkk:olmaz:
işte oyle bende gelmdim üzgününüm arkadaşlarrrrrrkaydirigubbakcemile
-----------------------------tek tek isim saymıyorum hepinizi
çok seviyorummmmmmolumunekankayizsmile

Back