Başkasının numarası nasıl rehbere kaydoluyor

whatsapp kullanmayan ve rehberinde kayıtlı ama hatırlamadığı birileri whatsapp kullanmaya başlamış bu şekilde whatsapp a düşmüş olabilir. numaralar örneğin simdeyse ve telefondaki numaraları gösterme seçeneğinde sadece telefondaki kişiler görünsün seçeneği ya da daha farklı bir seçenek (mail hesabı vs.) seçiliyse rehberinde görünmemesine rağmen eskiden tanıdığı birileri de olabilir yani whatsappta. muhtemelen böyle bir şeydir.
Mantıklı olabilir ama isim olarak takma adlar var hiç tanımıyoruz değişik adda var

Email başka telefonda açık ise o yüzden olabilir. Yeni telefon aldım. Yeni numara kayıtları, yeni fotolar hepsi eski telefonuma da kaydolmuş. Çünkü ikisinde de aynı email açık.. bilgilerini vs değiştirin şifreleri. Google fotoğraflara bakın bilmediğiniz foto var mi
Telefonu sıfır aldık bu mailide telefonla birlikte acmıstık

Email başka telefonda açık ise o yüzden olabilir. Yeni telefon aldım. Yeni numara kayıtları, yeni fotolar hepsi eski telefonuma da kaydolmuş. Çünkü ikisinde de aynı email açık.. bilgilerini vs değiştirin şifreleri. Google fotoğraflara bakın bilmediğiniz foto var mi
Birde hiç girilmeyen siteler var tel geçmişinde , mesela aksamdan beri tel elimde geçmişe baktığımda çok alakasız yerler e girilmiş gibi gösteriyor

Telefonu fabrika ayarlarına döndürün isterseniz devam ederse servise danışırsınız.

İyi akşamlar arkadaşlar bir şey sorcaktım, kardeşimin watsabında tanımadığı 3-4 numara var farklı isimle kayıtlı bunu aksam farkettik,

Mesela birisi noyu Ayşe diye kaydediyor o da kardeşimin rehbere mi kaydoluyor acaba diye düşündük.
Biraz önce vatsabta yeni bi no yine cıktı çağla diye kayıtlı vatsabta , herhalde direk rehbere kaydoluyor baskasının kaydettiği numara nasıl oluyorsa,

Bu neden olabilir yarın telefoncu ya gidecez, müşteri hizmetlerini arasak bilgi verirler mi bu konuda ?
E maili başkası ele geçirmiş olabilir mi ? telefon iPhone da değil farklı özellikleri olsun, inşaallah anlatabilmişimdir çok merak ettik .
Aynı sorunu ablam yaşamıştı eğer hat değişikliği yaparsan telefonda birinin numaraları diğerinin de kalabiliyor mesela iki kişide de diyelim numaralar var farklı isimle kayıtlı diğer kişi nasıl kaydettiyse bende de öyle kalıyor yada bende olmayan bı numara bana da geçiyor hat değişiminden kaynaklı ydi bizimki :)

Kardesinizin g mailini baska kullanan var mi ? Eger baska birinin telefonunda da gmaili kullaniliyorsa onun rehberine kaydettigi numara kardesinizinkine de kaydolur.

Kardeşinizin mailini bir başkası daha kullanıyor bence. Ya da virus bulaştı o çağla falan +18

Şöyle oluyor; gecen esimin telefonunda hayatım diye kayitliyken Meleğim olmusum, esimde ben degistirdim sanmis ama hic ellemem bana sordu baktim saginda solundada kalpler var yok dedim sasirdik.Ekran kilidi var ikimizden baskasi giremiyor...Sonra kizimizin ve birkac numaranin daha ismi degisti...Sonunda isi cozdum,kizim babasinin eski telini aldi numaralarimizi oraya kaydediyor ama mail adresi esimin yeni telindekiyle ayni,rehberde senkronizasyon oldugu icinde kizim orda beni melegim diye kaydedince esimin telide duzeltiyor kendini...Maili degistirdik kurtulduk yoksa rehber corba olmustu...

Çok ilginç, takipçi programı gibi birşey indirdi mi telefonuna? Yada profilimi kim gördü vs. Gibi virüslü programlarda yapabilir. Bilemedim.

Şöyle oluyor; gecen esimin telefonunda hayatım diye kayitliyken Meleğim olmusum, esimde ben degistirdim sanmis ama hic ellemem bana sordu baktim saginda solundada kalpler var yok dedim sasirdik.Ekran kilidi var ikimizden baskasi giremiyor...Sonra kizimizin ve birkac numaranin daha ismi degisti...Sonunda isi cozdum,kizim babasinin eski telini aldi numaralarimizi oraya kaydediyor ama mail adresi esimin yeni telindekiyle ayni,rehberde senkronizasyon oldugu icinde kizim orda beni melegim diye kaydedince esimin telide duzeltiyor kendini...Maili degistirdik kurtulduk yoksa rehber corba olmustu...
Bizimkide aynen söylediğiniz gibi olmuş, eski telefonu kardeşim arkadaşına vermiş , o telefonda da mail adresi kayıtlı kalınca olan olmuş anlıycanız..

Back
X