Başkasının numarası nasıl rehbere kaydoluyor

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
İyi akşamlar arkadaşlar bir şey sorcaktım, kardeşimin watsabında tanımadığı 3-4 numara var farklı isimle kayıtlı bunu aksam farkettik,

Mesela birisi noyu Ayşe diye kaydediyor o da kardeşimin rehbere mi kaydoluyor acaba diye düşündük.
Biraz önce vatsabta yeni bi no yine cıktı çağla diye kayıtlı vatsabta , herhalde direk rehbere kaydoluyor baskasının kaydettiği numara nasıl oluyorsa,

Bu neden olabilir yarın telefoncu ya gidecez, müşteri hizmetlerini arasak bilgi verirler mi bu konuda ?
E maili başkası ele geçirmiş olabilir mi ? telefon iPhone da değil farklı özellikleri olsun, inşaallah anlatabilmişimdir çok merak ettik .

Bahsettiğiniz dırım genelde whatsapp gruplarında oluyor diye biliyorum. Nasıl oluyor onu ben de bilmiyorum ama sadece direk numara ve isim olarak çıkmaz herhalde, dahil olduğunuz grupta ise sizde de kayıtlı değilse grup yazışmaların o şekilde çıkıyor

Bahsettiğiniz dırım genelde whatsapp gruplarında oluyor diye biliyorum. Nasıl oluyor onu ben de bilmiyorum ama sadece direk numara ve isim olarak çıkmaz herhalde, dahil olduğunuz grupta ise sizde de kayıtlı değilse grup yazışmaların o şekilde çıkıyor
Vatsab kendi kendine kaydediyor resmen

Allah allah vallahi ilginç bende merak ettim bi Telefoncuya sorun bizide bilgilendirin lütfen. .
Açık telefoncu bulamadık vallahi meraktan catladık, resmen vatsabta kendi kendine başkalarını kaydediyor acaba birisi bilgilere mi ulaştı telin diye şüpheye düştük, yarın direk telefncya gitcez bilgilendiririm sizi de ilk kez böyle bişeyle karsılaştık çok tuhaf ya

Normalde böyle birşey olmaz. Sizi kim kaydetmiş olursa olsun, siz de kaydetmeden sizin whatsappınızda çıkmaz. İlginç, araştırın bence de.

Ben hattımı değiştirmiştim, benim de bir sosyal medya hesabımda önerilenler kısmında, hiiç hiç tanımadığım yerlerden insanların profilleri çıkıyor ve "şu kişi sana ulaşmak için telefon numaranı kullandı" diyor, demek ki nomun eski sahibi hala o kişilerin rehberinde kayıtlı. Ama whatsapta hiç böyle birşey yok. Acaba senkronizasyon gibi birşey yapmış olabilir mi kardeşiniz, olabilir mi böyle birşey ki...

Açık telefoncu bulamadık vallahi meraktan catladık, resmen vatsabta kendi kendine başkalarını kaydediyor acaba birisi bilgilere mi ulaştı telin diye şüpheye düştük, yarın direk telefncya gitcez bilgilendiririm sizi de ilk kez böyle bişeyle karsılaştık çok tuhaf ya
Whatsapp kendi kendine kayıt etmez
1) Baska birisi tarafından whatsap web kurulmuştur
2) e-mail ' ini başka bir kişi kullaniyordur ve onun üzerinden o kişinin rehberine ulaşılıyordur
3) i- cloud ve ya mail yolluyla google applerine ulaşılmıştır ben bunları düşünürdüm kardeşinizin sevgilisi varmı?
Birde Whatsapp güvenlik şifresini değiştirin hemen..

whatsapp kullanmayan ve rehberinde kayıtlı ama hatırlamadığı birileri whatsapp kullanmaya başlamış bu şekilde whatsapp a düşmüş olabilir. numaralar örneğin simdeyse ve telefondaki numaraları gösterme seçeneğinde sadece telefondaki kişiler görünsün seçeneği ya da daha farklı bir seçenek (mail hesabı vs.) seçiliyse rehberinde görünmemesine rağmen eskiden tanıdığı birileri de olabilir yani whatsappta. muhtemelen böyle bir şeydir.

Ben hattımı değiştirmiştim, benim de bir sosyal medya hesabımda önerilenler kısmında, hiiç hiç tanımadığım yerlerden insanların profilleri çıkıyor ve "şu kişi sana ulaşmak için telefon numaranı kullandı" diyor, demek ki nomun eski sahibi hala o kişilerin rehberinde kayıtlı. Ama whatsapta hiç böyle birşey yok. Acaba senkronizasyon gibi birşey yapmış olabilir mi kardeşiniz, olabilir mi böyle birşey ki...
İnanın hiç bilmyiroum ilk kez böyle bi durumla karşılaştık pekte anlamıyorum bunlardan acıkcası

Email başka telefonda açık ise o yüzden olabilir. Yeni telefon aldım. Yeni numara kayıtları, yeni fotolar hepsi eski telefonuma da kaydolmuş. Çünkü ikisinde de aynı email açık.. bilgilerini vs değiştirin şifreleri. Google fotoğraflara bakın bilmediğiniz foto var mi

Whatsapp kendi kendine kayıt etmez
1) Baska birisi tarafından whatsap web kurulmuştur
2) e-mail ' ini başka bir kişi kullaniyordur ve onun üzerinden o kişinin rehberine ulaşılıyordur
3) i- cloud ve ya mail yolluyla google applerine ulaşılmıştır ben bunları düşünürdüm kardeşinizin sevgilisi varmı?
Birde Whatsapp güvenlik şifresini değiştirin hemen..
Çok teşekkür ederim, sevgilisi felan yok bizimde aklımıza direk mail geldi , dolandırıcı diye korktum acıkcası

Birde telefon 2.el ise eski sahibin numaraları telefon hafızasında kalmış olabilir.

rehber kısmına girin , ayarlardan 'sadece cihaz hafızasını ' secin. Bakalim neler var

Back
X