- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.366
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Arkadasini anlamis olman lazimdi. Baskici bir ailede yetismis ve aslinda yapmak istedigi her sey icinde kalmis. Ailesinim düşünce ve goruslerini benimsemis rolü yapmış.çocukluk arkadaşım bana hep sevgili günah haram kısa giyinme vs vs her şey günah günah derdi bu kızın ailesi cok tutucuydu bense her istediğimi yapardım kız şimdi üniversiteye gidiyo bana yapma dediği her şeyi yapıyor anlamadım hani günahtı yaydan fırlamış ok gibi aileden kurtulunca günahlar günahlıktan çıktı jfjfkfkck birde ben evliyim evlenecrğim zaman amaaan evlilikde ne ki inş çocukda erken yapmazsın demeler yaşım 23 yeni evlendim çocuk düşünmüyorum . sonra aradıgında hep kendinden bahsetmesi şuraya gittim bunu yaptım gezdim tozdum hep bir hava atma peşinde ben onun şu an yaptıgı gezdiği vs her şeyi lisede gördüm .neden bu kendini kanıtlama çabası anlamadım ben mi yanlış anlıyorum acaba kendisini çok severdim ama üniv gittikden sonra değişti hal hereketleri
Ama bana niye kanıtlamaya çalısıyor kiArkadasini anlamis olman lazimdi. Baskici bir ailede yetismis ve aslinda yapmak istedigi her sey icinde kalmis. Ailesinim düşünce ve goruslerini benimsemis rolü yapmış.
Bence de kötü niyetli değildir o zaman sadece içi rahatlıyor demek ki anlatınca:)Demekki içinde yaşadığı ezikliği vardı.
Sizi benimsemiş ve kıskanmış ozamanlardaki şuanda orahatlığa kavuşunca yaptığınız şeylei yapıyor.
Yani içinde meğer uhde kalmış.
Umrunuzda olmasın,kaldığınız yerden rahatça devam edin
İçeriğe david copperfield el atmış galiba,yokolmuş.
Belki görür diye silmek istedim burda takıldını sanmıyorım ama olsun içim rahat etmedi .Hesappasif içeriği boşa silmişsiniz sağolsun arkadaşlar alıntılamış
kesin yasak olduğunu biliyorsunuzdurMune hanım görür artık
görmesinde bir sakınca yok ki munenin neden silmek istedinizBelki görür diye silmek istedim burda takıldını sanmıyorım ama olsun içim rahat etmedi .
Sanırım açtığına pişman oldugörmesinde bir sakınca yok ki munenin neden silmek istediniz
bence de :)Sanırım açtığına pişman oldu
Düşüncelerin değişmesi normal de göze sokmak garip ne bilim :)Teşekkürler güzel yorumun içinHahaha
Sen benim dediğimi yap, yaptığımı yapma derler
Hiç duymadiniz mi?
Tabii ki öyle diyecek çünkü burası Türkiye
Herkes her düşündüğünü söylese anında damga hazır , o yüzden kadınlar hem ailesinden hem sevgilisinden hatta arkadaşlarından kendini saklamakla meşgul...
Ayrıca lisede insan çocuktur, üniversiteye gelince kendini yeni yeni keşfeder.
Ben de lisedeyken şey diye düşünürdüm, okulun en havalı çocuğu çıkma teklif edince (o yıllarda racon buydu) şöyle düşünüp reddetmiştim: şimdi ben bununla evlenmem ki, üniversiteye başka şehre gitmek istiyorum-kesin ayrılıriz
Hahaha, masum kafa yapimi seveyim:)
Ama bir süre sonra bu fikrim biraz değişti. Şimdiyseeee neredeyse tam tersini düşünüyorum.
Aynı şekilde lisedeyken dinime bağlıydım. Hatta üniversitede odada kimse yokken namaz falan kilardim ... Ama zaman geçip araştırınca kafama yatmayan seyler buldum ve kendimi o dine ait hissetmedigimi anladım.
Yani insanların fikri değişir, bu çok normal.
Eğer onu dinlemek istemiyorsanız mesafe koyun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?