• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başkasının çizdiğine kader denmez sadece "yazık" denir

Okudum okudukça içim sızladı ama azminde beni mutlu etti.

Sende bu azim varken ben inanıyorum ki kpss yi kazanıp kurtulacaksın her şeyden.

Allah yardımcın olsun.

Yasadiklarin cok uzucu arkadasim. Allah sabir versin ve yuzune baksin insallah.

Hangi bolum bitirdin? Aof dedigine gore saniyorum isletme-iktisat. Gerci bu yil b kadro memurluk icin sinav var. Dilersen kitaplarimdan gonderebilirim ben sana. Hem belki yazdigimi okuyunca baska gondermek isteyen arkadaslar da olacaktir.

İktisat cnm...
cnm çok teşekkür ederim. eğer elinizde lazım olmayan kaynaklar varsa çok mutlu olurum:16::16:

Son düzenleme:
yazdıklarını okudukça çok kötü oldum,gözlerim doldu :( Allah yardımcın olsun canım,şuanda yapabileceğim sadece dua etmek,azmine ve sabrına da hayran kaldım,ne güzel hiç pes etmemişsin,hep sağlam durmaya çalışmışsın inş bundan sonra hep mutlu olursun,istediklerine kavuşursun tez zamanda....

Zamanla hep acı ve zor şeyler yaşayınca insan mücadeleci olmayı öğreniyor malesef cnm... Kaç kez intihar etmetyi düşündüm ergenlik dönemlerimde ama Allah inancım olduğu için yapamadım fakat şu an artık alıştım herşeyi kabullendim ve artık elimden gelen son şeyleri yapmak için uğraşıyorum... dua ve dileklerin için çok teşekkür ederim:16:

senin geçtiğin yolu bende geçtim ve çok iyi anlıyorum hissettiklerini.
insan sabretmesi gerektiğini biliyor fakat danayanması içinde paylaşma gereksinimi hissediyor.
böyle özel mevzularsa arkadaşlarla paylaşılamıyor pek.
en azından ben yapamamıştım...
burda konu açardım içimi dökmek için,arkadaşlarda sağolsunlar rahatlatırlardı beni..
derken evlendim ve güzel günler başladı hamdolsun :nazar:
inşallah eşten yana şanslı olursun canım,o zaman daha iyi anlayacaksın kastettiğimi.
insan bu yaşadıklarını unutamıyor evet ama en azından geleceğe huzurla bakıyor.
eğer bu konuda sıkıntın falan olursa özelden de yazabilirsin.
bende bu yoldan geçerken sağolsun bir kaç arkadaş özelden mesajla bana destek olmuştu ve çok iyi hissetmiştim.
o yüzden için sıkıldığında,anlatmak istediğinde hiç çekinme :34:
ben seve seve yardımcı olurum :16:

cnm çok teşekkür ederim.... inşallah iyi bir evlilik yaparım ve bu geçmişimi temize çekerim... Desteğin için çok teşekkür ederim. :16:

benim de ailem sıkıntılıydı maddi zorluklar kavgalar yaşadık. meslek lisesine gitmek zorunda kaldım, hocalarım bile bura ne işin var diyordu. ben de lise 1.si oldum. sonra üniv.i kazandım, üniv.de kötü bi aşk tecrübesi yaşadım baya yıkıldm :) sonra üstüne bi de karşıma evlendiğim şu an boşandığım adam çıktı :D
o hayatımı iyice batırdı. sonra Allah yardım etti. elhamdülillah şimdi mutluyum ve ben de kpss'ye hazırlanıyorum. senin benden farklı olarak tek dezavantajın evde babanın yaşattıkları. bunun için de kpss'yi kazanıp ailenden uzak bi yere atandın mı Allah'ın izniyle sorunların azalır. bakarsn sonra da karşna seni hakeden birileri çıkar, değme keyfine ;)

bu arada ilkokulda ben de bitlenmiştim :)) annem başımı zorla erkek gibi kestirmişti okulda herkes alay ediyordu. şimdi özgüveni tavan bi insan oldum elhamdülillah.

burası imtihan dünyası ve inan bizden çok daha zor durumda olan insanlar var. Allah yanında mı arkadaşım? evet. o zaman çekiyorum gülümseee :)

cnm gerçeten de yaşadılarımız %80 aynıymış... Benim de özgüvenim sıfırın altındaydı fakat şu an da ço şükür yendim.. bende zaten hiç belli etmem dışarıda ki arkadaşlarım bu yaşadılarımın çoğunu bilmez ve çok mutlu şanslı birisi olduğumu zannnederler hep... inşallah bende şu hayatımın sıçrama noktasını en iyi şeklde değerlendrrmm

Simdiye kadar yuzun gulmemis evet gozlerim dolu dolu okudum yazini
Ama demekki iyi gunler yakinda onunde gelecek demektir
Dusunsene ayni seyler basina gelme ihtimali gercekten az meral etme buarada bemde kucukkrn bitlemmistim bende erkek trasi olmustum :)

Simdiye kadar yuzun gulmemis evet gozlerim dolu dolu okudum yazini
Ama demekki iyi gunler yakinda onunde gelecek demektir
Dusunsene ayni seyler basina gelme ihtimali gercekten az meral etme buarada bemde kucukkrn bitlemmistim bende erkek trasi olmustum :)

Okuyup yorumlarınızla destek olduğunuz için çok teşekkür ederim:16:
Onlar çocuklukta kaldı ama o bit olayı yüzünden ilk ve ortaokulda okuldan ve derslerden soğudum ve meslek lisesine giderek hayatımın büyük bir hatasını yaptım tek üzücü tarafı o.. yoksa çocuktk o zamanlarda kaldı gitti herkesn başından geçiyor

Insallah gelecegin cook guzel olur buna inan iyi gunler gelmek uzere canim

Back
X