- 16 Haziran 2014
- 766
- 690
- Konu Sahibi yalnizkus_
Merhabalar, 26 yaşındayım bir yaştan sonra ailemle geçinmek zorlaşınca ve küçük bölgede iş olanakları, kendimi geliştirme fırsatı azalınca büyük şehire gidip tek başıma yaşamaya başladım. Ailem ve akrabalarım oldukça tutucu insanlar belki de bu durum erkeklerle olan iletişimimi çok etkiledi. Sadece ailemin değil aslında çevremdeki erkeklerin kadınlara olan tutumu, kadınlara olan bakış açısı da çok etkiledi. İlişkiyi ve hatta cinselliği yalnızca erkeğin zevk aldığı, kadının kullanıldığı bir ilişki olarak görmeleri, nikahsız birlikteliğe en medeni erkeğin bile kendi içinde gerici yaklaşımı gibi durumlar karşı cinsle iletişimim ve temasımda kopuklu yaratmaya başladı. Şuan hala bakireyim bu kez de tek başıma yaşamaya başladığım için hakkımda ne düşünürler, ailem akrabalarım ne düşünüyordur diye kendimce kuruntu yapmaya başladım. 30a kadar her şeyi yaşayıp 30da evlenen kız diye gerici bir bakış açısı var mesela. Hiçbir şey yaşamadığım halde beni bu gruba dahil edecek olmaları da ayrıca canımı sıkıyor