Başkalarının elindeki iplerimiz

yesilim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2006
8.868
19
Yaşanmışlıkların acı baharatı içine,sirke dökmenin ne anlamı var
Arada gösterilen örnekler yapılsada,dayatma varya.
Zaten hep hesap vermeler.. Önce ailemize,büyüklerimize,ardından eşimize ailesine,akrabalara,komşulara,dostlara..Daima hesap verilecek birileri vardır hayatımızın içinde...onlarında bize verdikleri hesap gibi karşılıklı hesaplaşmalar
Hiç bir zaman kendimiz için yaşayamadan ama kendimiz gibi olmaya devam ederek
Kırık,bölük pörçük,lokmacıklarla mutlu olmaktan...haz almak
Öyle öğretilmiş kimsenin günahı yok ki öğretenlerde öyle büyümüş,ufak şeylerle mutlu olmayı,olabilmeyi..
hayatımızın zaten en baharatlı kısmına birde sirke dökmeseler

AH O İPLER OLMASA
Bazen eğerler olmadan
Bazen keşke demeden
Bazen ertelemeden
Yaşamak vardı da.. ne mümkün

Başkalarının elindeki ipe göre
Git o yana,git bu yana
O ne dedi bu ne dedi
Kim ki onlar diyemeden...korktuk

Yaşamın az bulanık,birikmiş suyunu
Dev dalgalar sandık
boğuluruz diye,çırpındık durduk

Eğerler olmadan keşke demeden
Bazen ertelemeden yaşamak vardı da
Ah..o ipler başkalarında olmasaydı

TREN KALKIYOR
Lereenim isterdimki mutluluk trenimizde beraber uzun güzel bir yolculuk yapabilelim.Arkada kalanları düşünmeden.Eğer,keşke ama demeden ertelemeden
Polyannacılık ise evet Polyanna olmaktı şu yalan dünyada,kalan ömrümüzün son değil,orta baharında...Neden olmasın olur da ...olmuyor işte.
Dost olmak,trende yolculuk yapmak,Polyanna olmak bile bir ayrıcalık
Buradaki hayallerimizin gerçek olması dileği ile..şimdilik sanal trenimizde,
bizi seven tüm dostlarımız ile yola devam canım iyi yolculuklar...

Yeşilimin duyguları: :çiçek:

Ah kkdostum ah .Eğerler ,keşkeler hep oldu hayatımızda ve hep olucak .Umarım bir gün tren yolculuğumuz sanalda kalmayıp gerçekleşir .Dileğim bu .Yinede sanalda yolculuğa devam ,polyannacılık oynayarak .Hepimize iyi yolculuklar .

ipler diyince benimde aklıma pinokya geldi. hani insan olmak isteyen tahta kukla. pinokyo yalan söyleyince burnu uzardı, küçükken buna inanırdım onun için yalan söylemek zorunda kaldığımda susardım, büyüyüncede yalan söylemektense herkes nasıl anlamışsa, bildiğin gibi dedim.
hepimize birşeyler öğretiyorlar tek tek, sonra hayat şekillendirirken bizi kalıba göre ya unutuyoruz ya daha güçlendiriyoruz öğrendiklerimizi,
aynamız doğru gösteriyorsa doğruluğa,
yalancıysa yanlışa doğru...

ben oluyoruz, eğer de diyoruz keşke de ah şimdiki aklım olsada..

ama önemli olan bunun farkına varmak ta güzel yeşilim.
hayatta en önemli şey farkındalık.
hep farkında oluruz inşallah
iyinin, güzelin, kalbin, vicdanın, sevginin beyazın farkında.
kötülüğün,çirkinliğin, nefretin, yalanın, karanın, farkında..

gerçeklerin yolu hayallerden geçer.
gerçekleştirmek ümitlerimle
sevgiler selamlar
güzel yüreğine sevgi dolu kalemine sağlık..

camdankalbim güzel kalpli kızım bakma kaleme döktüğüme doğru bildiklerimiz bize çok şey kazandırdı..iyi insan olmayı öğrendik..seni öpüyorum iyi günler hayırlı cumalar diliyorum

Dimağ merak etmiştim seni hoş geldin canım umarım iyisindir.iyi günler diliyorum

sevgili yağmur çoğu kararları kendimiz verdikte..mesuliyetlerimiz artınca kalakaldık öylesine..nerede o gençlik kararları..nerede kaldı diye bakınıp duruyoruz işte

Benim keşkelerim hiç bitmez.Aslında yaşanmış olmuş bitmiş geriye bakma diyorum kendime ama olmuyor.

merhaba yesilim.genc kizlik dönemlerimde aileme kiziyordum cok karisiyorlar herseye izin vermiyorlar diye yanlis bisey yaparsam sunun kizi derlermis diye ama yillar gecdi benimde 13 yasinda kizim var bana yapilan kizdigim seyleri ona yapiyorum o kadar fazlasini degil ama yapiyorum korkuyorum belki onu cevredeki kötü seylerden korumak isdiyorum bazen sorguluyorum kendimi yanlismi yapiyorum diye ama cevre cok kötü o da daha tazecik bilemezki basina neler gelebilecek allah sasirtmasin diyorum nediyeyim

Yesilim cok guzeldi gene harika, hayatimizi yasayabilmek keske yapabilseydim bunu, hesap vermekse veriliyor ama kararlar ah o kararlar keskeler varya hicbirsey karar verme hakkim olmadi bende sizlerle polyannacilik oyununa katiliyorum cunku ben bunu zaten yapiyorum, trende yer varsa bu sanal mutluluga bir bilette ben alayim, guzel bir yolculuk bizi bekliyor

ceyhanlı çocuklarımız herşeyimiz onları korumak görevimiz..Allaha emanet olsunlar yaşadığımız sürece onlar için varız..işte ertelediklerimiz artık onlar için var olmak
herşey onlar için herşey...

ayşecik hoşgeldin canım ..sana yer olmazmı hiç lereenime ayşecikte katılır bize demiştim biletin benden bekliyorum...ama yarına erteleyelimmi.:):)

bende sizinle beraber bu yolculuğa çıkmak istiyorum eminim çok güzel bir yolculuk olacaktır. sizleri seviyorummmmm

yeşilim gene ne kadar güzel yazmışsın,hayatım boyunca,hep polyannayı oynadım ve oynamaya devam ediyorum.başka türlü hayatla başa çıkamamki.

Önce ailemize,büyüklerimize,ardından eşimize ailesine,akrabalara,komşulara,dostlara..Daima hesap verilecek birileri vardır hayatımızın içinde...onlarında bize verdikleri hesap gibi karşılıklı hesaplaşmalar
Hiç bir zaman kendimiz için yaşayamadan ama kendimiz gibi olmaya devam ederek
Kırık,bölük pörçük,lokmacıklarla mutlu olmaktan...haz almak
Öyle öğretilmiş kimsenin günahı yok ki öğretenlerde öyle büyümüş,ufak şeylerle mutlu olmayı,olabilmeyi

cok guzel anlatmissin yesilim.inan duygularima tercuman olmussun...hayatimin her doneminde ipleri tutan biri oldu...ama umarsiz yasamayi cok isterdim...bazen gipta ediyorum hayati hesapsiz kendi bildigi gibi yasayanlara.galiba bu insanin kendiyle alakali bir sey.sanirim o sirkeyi biz dokturuyoruz.

bende hayati umarsizca yasayanlara bazen ozeniyorum bende sanal olsada bu yolculuga katiliyorum

mihrace hepinize dostlarımıza yerimiz var teşekkürler bekliyoruz canım

sevgili seyran çoğumuz öyle yaşıyoruz işte..beğendiğine sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…