• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka şehir'e gelin gidecekler yada başka şehir de düğünü olacaklar

Ben İstanbul'dayım ama Ankara'ya gelin gidicem ; 25 nisan İst'da kına,26 nisan İst'da nikah,27 nisan Ank'da kına,28 nisan Ank'da düğün olcak :d
Ama Ankarada güzel tesettürlü baş yapan bi yer bilen var mı hem kına hem düğün için lazım? ve düğün fotoğrafçısı??:18:

Merhaba arkadaşlar herkesin hayirli olsun bir ömür mutlu olun inşallah. . Benim 5 nisan bursa da kina gecem, 6 nisanda istanbulda düğün olacak kismetse. 6 sabahi gelinlikle cikip 4 saatlik yolculuk yapıp aksam 5de dugunumuz olacak. Yolculugu gelinlikle yapmak sıkıntı misafirlerimi hem kinaya hem dugune farkli illere getirmek sıkıntı. Imkani olmayan tekinde bulunmayi sececek. Hem cokk stresli hem de cok heyecanli gunler bunlar :) 1defa yasiyoruz sonucta. Umarim herkesin gönlüne göre istediği gibi olur :)

merhaba arkadaşlar kısmetse 16 agustos 2014 de düğünüm olucak ve ben İstanbulda oturuyorum fakat nişanlım ve ailesi İzmirli izmir de oturuyorlar biz evlendikten sonra İstanbulda oturucaz ama düğün doğal olarak izmirde olucak bunun için ekstra stres ve panik var farklı sehir ve tanımadıgın bi şehir kuaförüydu fotoğrafcısıydı İstanbuldan izmir e gidişiydi insanları izmire götürmesiydi derken bunalıma girdim resmen kına gecesi istanbulda olucak ne kadar zaman öncesinde olucak ee doğal olrak evden gelinligimle cıkmak istiyorum. bunlara nasıl çözüm bulucam bilemiyorum benimle aynı durumu yaşayacak olanlar yada yaşayanlar sizler nasıl çözüm bulucaksınız yada buldunuz yardımcı olabilirmisiniz şimdiden cok teşekkür ederim.

merhaba hayırlı olsun öncelikle :) bizim mayıs 15 16 ve 18i düğün tarihlerimiz. 15 mayıs kına ve 16 sı düğün benim memleketim olan kütahyada olacak. 17sinde dinlenmek için ara vereceğiz. 18sinde de sakaryada nikah ve düğün olacak çift düğün yapacağız.tüm yakınlarımın eşşimin dostumun gelebilmesi için

Ben Bulgaristandayım düğün Cizre/Türkiye de olcak😎
Gümrük kapısından gelinlikle mi geçsem ne 😄 tabi anamlar beni verirse :))

kızlar ya ben ayni durumdayimmm :( gaziantepliyim 1 ağustosta bizim burda olacak 3 ağustos Pazar gunu konya da olacak . konya da hiç bilmedigim kuaför fotoğrafci açıkçası bebi endişelendiriyor hayatta bi kez yaşanıyor

Allah kolaylık versin canım bende istanbuldayım sakaryaya gelin gidicem. nişanımızı çok şükür atlattık biz ama bu gunler en guzel gunlerımız bence tadını çıkarmak gerek :34:

Çok şükür Bizde atlattık Nişanımızı :) Stresi Heyecanı Bambaşka bişeymiş ama çok şükür sorunsuz geçtii çok eğlendik herkes çok beğendi çok güzel oldu nişanımız rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah :) Darısı Düğünümüze inşallah onuda sağ sağlim ağzımızın tadı bozulmadan yaparız :))

Çok şükür Bizde atlattık Nişanımızı :) Stresi Heyecanı Bambaşka bişeymiş ama çok şükür sorunsuz geçtii çok eğlendik herkes çok beğendi çok güzel oldu nişanımız rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah :) Darısı Düğünümüze inşallah onuda sağ sağlim ağzımızın tadı bozulmadan yaparız :))

hayırlısı olsun canım tatlı heyecan stres bunlar :) düğünüde inş. böyle güzel sorunsuz geçer yakınmı düğün ne zaman :1:

Back