Başka şehir'e gelin gidecekler yada başka şehir de düğünü olacaklar

merhaba canım bende sivaslıyım izmitte gelin gidicem evet insan bi panik oluyor orda napıcam ne edicem nasıl hazırlancam diye benim çözümüm söyle oldu .. nişanlımın abisinin düğünü vardı düğüne gittim böylece salonu gördüm gelinliğimi aldım davetiyemi seçtim orada bi arkadaşım vardı onun tavsiyesi üzerine bi kuaföre gittim güvenilir olduğunu anladım yerimi şimdiden ayırrtım. benimde kına gecem burda düğünüm orda olacak kınamı normal yapıcam ertesi sabah davul zurna gelip kapıda 1 2 saat çalar ( tabi heryörenin ayrı olur müziği) bende hazırlanıcam ve babamın evinden gelinliğimle çıkıcam sonra binip izmite gidicez gitmedende bi yakınımın evinde üstümü değişirim. burda hep öyle oluyo sende öyle yapmak istemezsen gelinliğinle kına günü çık evinden kına mekanına git üzerini değiş kınanı yap böylede olabilir . şuan başka fikir gelmiyo aklıma

izmitin neresine gelin gidiceksin

evet canım bi yerde mecburiyet yapcak bişey yok. Umarım herşey istedigin gibi olur canım :)

Bende hala kına düğünüme karar veremedim tesettürlüyüm başımı nasıl yapıcam

bende istanbulda oturuyorum.ama izmire gelin gidicem kısmetse ağustosta..herkesin ki hayırlı olsun şimdiden.

kızlar merhaba ben de aynı dertten müzdaribim ben ne yapacağım yaaa
şimdi 30 temmuzda benim memleketimde 3 ağustosta nişanlımın memleketinde düğünümüz var. kızlar bu 30 temmuzla 3 ağustos arasında nişanlım ve ben ne yapacağız. bizim tarafa göre artık evlendik babamın evinde olmamız çok saçma. nişanlımın ailesine göre biz daha evlenmedik ne kendi evimizde ne de nişanlımın ailesinin evinde kalabiliriz. nereye gidicez biz ne yapıcaz nasıl geçiricez o günleri o kendi ailesinin yanına ben kendi ailemin yanına mı olacak alıkoymak da istamiyorum sonuçta düğün hazırlıkları bitmiş olmayacak onalrın tarafında yardım etmek isteyecektir. ama ben de igidip kendi düğünüm için erkek tarafına yardım edemem meraklıymışım gibi mantıklı bir çözümü yok mudur bunun;?

Aynı gün düğünümüz bu stresler çoğu kişide var hepsini düşünmekten kafayı yicem :) ama ben kına yerine kendi şehrimde nikah sevdiceğimin şehrinde düğün diye planladım en azından herkesi iki şehirde sürüklemicem yakın çevrem gelse yeter :)
Memleketimin gelini hayırlı olsun şimdiden :) Eskişehir'de hangi salonu tuttunuz :)

Şimdi burda önemli olan dügünün nerde yapıldığı degil nikahın hangi dügünde kıyılacagı canım eger sizin tarafta kıyılcaksa evli sayılırsınız kalcak bir yer bulmalısınız kendinize yok diger dügünde kıyılıcaksa herkesin kendi evinde olması münasip olur

canım işine yarar mı bilmiyorum ama bizim aynen şöyle olmustu:
22 inde nikah ve kokteyl yaptık aıleler yoktu sadece arkadaslarımız arasında,ertesi günü eşimle birlikte benım memleketıme gittik kayınvalıdemlerde oraya geldıler orada 25 ınde dugun oldu sonra hepbirlikte eşimin memleketıne gıttık, 28 ındede orda dugun yaptık, 29 unda artık tatıldeydık ve ohh dedık:))

kısaca resmı ve ımam nıkahlı olmamıza ragmen ıkı aıle aynı evde kaldık ve son dugunden sonra artık birlikte basbasa kaldık, son düğün olmadan bırlıkte kalırsanız,düğün günü insanların nahoş bakıslarına maruz kalabılırsınız.

nikah nişanlımın memleketinde olacak evet o yüzden artık bizimkiler için garip de olsa düğünümden sonra evimde kalmaya devam edeceğim sonra da yine hep birlikte boluya gideceğiz düğünden sonra da evli evine köylü köyüne olacak yardımlar için teşekkür ediyorum :)

Benide aranıza alın :) Alanyadan Hatay'a gelin gideceğim henüz önümüzde nişanımız var allahın izni ile onu bi atlattıktan sonra düğün telaşesı başlayacak gibi

Benide aranıza alın :) Alanyadan Hatay'a gelin gideceğim henüz önümüzde nişanımız var allahın izni ile onu bi atlattıktan sonra düğün telaşesı başlayacak gibi

kızlar hepinize tavsiyem tadını çıkarın bende cok stres yapmıştım öncesinde,

temmuz ayında, düğünden 1 hafta önce kınamı yaptık, eşimin davetlileri araba ayarlayıp geldi,yemeklerini kendileri ayarladılar, biz otelde yer ayarladık gecelik sdc duş alıp üstlerni giyinmeleri için,,

düğün günü ise evden gelinlikle çıkacağım için sabah 8 de kuaforde giyindim,eşimde erkenden kuafore geldi 3 saatlik mesafeden..yani makyaj gelinlik herşeyyle sabahtan hazrdım yazın sıcağında ,, mısafırler evımızden uğurladılar beni eşimn yanına öne kuruldum eşimin ailesi ayrı araçla gittiler önden biz rahat edelim diye allah razı olsun onlardan, benm ailem ise otobus ayarlayıp arkadan gittiler ankara ya düğün yerine.. biz yollarda gezee gezee gittik, kız kardeşim vardı tabıkı birde arkaya attık onuda canm benim resımler cektik , benzinliklerden alkışlar aldık, 3 saat yollarda herkese korna çalıp el salladım deli gibi kamyonlar vızır vızır korna çalıodu bize , herkes tebessüm ediyordu okadar harikaydıki, yani aynı ilde olsaydık bukadar harika olmazdı hiç birşey... zamanımız cok vardı, dış mekan fotoğraf çekimine gittik, kendi kendmizeydik stressiz huzurlu, oyunda gibiydik, karnmz acıkınca arabayı çifliğe çekip kumpir yedik araba da,dışarısı kaynıyodu, en iyisi klimalı araba dedik herkes bize bakıo deli mi bunlar die ama biz deliler gibi eğlendik, hatta düğün salonuna gitmeyek kaçalım bile dedik zaman kaldı eve kaçtık düğünden önce, biliyosnz en buyuk sorun wc, ve ben sabahtır gelinlikleyim, kardeşimle halledinceye kadar geberdik
gece 12 de cıktık salondan , 1.30 a kadar sokaklarda kornalarla yine turladık eve girdiğimizde anladık ki bizim düğünümüz olmuş o gün

rabbim hepinize bu harika günü sorunsuz muhteşem yaşatmayı nasip etsin sakın sakın stres yapmayın, inanın uzak yer hiç sıkıntı değil, arkadaşlarım hep düğün yerinde giyindi gelinlklerini sıkıntı olacak diye, ah ama ben güün boyu gelin oldum gün boyu başroldüm harikaydı çok şükür rüya gibi dedikleri bu galiba eğlenin, birdaha dönülmüyor, sakın sıkıntı yapmayın durumunuzu avantaja çevirin

Allah kolaylık versin canım bende istanbuldayım sakaryaya gelin gidicem. nişanımızı çok şükür atlattık biz ama bu gunler en guzel gunlerımız bence tadını çıkarmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…