aynı durumdayız canım. ben İzmirliyim nişanlım Eskişehirli. kendisi izmirde yaşıyo fakat bütün sülale eskişehirde olduğu için düğünümüz orda olacak. kına izmirde olacak. bende evimden gelinlikle çıkmak istedim. 22 mayısta kına yapcaz ertesi günü gelin çıkarma yapcaz ve beni alıp eskişehire götürcekler. 24 mayısta da düğünümüz olacak. cumartesiye denk getirdik bilerek düğün gününü burdan otobüs kaldırcaz gelmek isteyenler için. düğün sabahı yola çıkılcak akşamüstü varılır zaten 6 saat, düğünden sonra da gece geri dönülmek için yola çıkılacak inşallah. düğün salonumuz tutuldu. salonla anlaşmalı hediye olarak lüks bir otelde konaklamamız olacak ertesi sabahta balayına gidicez inşallah sonra da evimize izmire döncez :)
Ayy bende tam tersi :) izmirdeyim vee cook kucucuk bir sehire gelin gidiyorum kizlar ve agustosta nasipse dugunum :) 2 dugun 2 hazirlik bence en cok biz gelinler yorulacagiz :) bide gittigimiz sehire alisma durumu napacagiz kizlar ?
çok zor işimiz çokk :) canım madem izmir de oturuyorsun bana önerebilecegin kuaför ve fotoğrafcı varmı?
biz zonguldaklıyız nişanlım bursada yaşıyor ev bursaya kurulcak iki yerdede düğün yapıcaz yani zongudakta evimden gelinlikle çıkacagım düğün salonunda biraz şıkkıdıdan sonra bindallı giyecegim :) bursadada düğünüm olacak :)
Valla şehir sorunu bizdede var canım biz çözdük Allah a şükür o sorunu, kız baba evinden çıkar dedi annem olay çözüldü, nişanlımın aileside çok anlayışlı insanlardır diretmediler kınada düğünde izmirde sorada biz istanbula yolcuuuuu
Aay canım bende Zonguldak Ereğli ye gelin gelcem inşallah nişanlım orda polis gözüm korkuyor açıkçası Ereğli'den :))
hiç korkma canım ereğliden bende ereğlideyim küçük sakin kendi halinde bende ereğliden ayrılacagım için çok üzgünümnişanlımla ikimizde burda yaşamak istiyorum ama ne demişler dogdugun yer degil doydugun yer demişler çok şanslısın çoook :))
Konu başlığını açtım ama ordan şimdilik cevap alamadımBirde burayada yazayım derdimi dedim Merhaba kızlar ailem istanbulda yaşıyor ben Antalya'da çalışıyorum nikah İstanbulda düğünse 1 hafta sonra antalyada olacak .Düğün yerini tuttuk haziran 22 nikah tarihi olarakta 14 yada 15 hazıran İstiyorum.Sorum Şu nişanlımda bende Antalyadayız nikah tarihi en erken ne zaman alınabiliyor? Nikah işlemleri için başvuruyu Antalyada nişanlımla biz yapsak ,evrak dilekçe vs hepsi hazır olduğunda ben İstanbulda gidip kendim Yada babama evrakları versem o yapabiliyormu bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?