Başka şehir'e gelin gidecekler yada başka şehir de düğünü olacaklar

Ozge03

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
30
0
16
merhaba arkadaşlar kısmetse 16 agustos 2014 de düğünüm olucak ve ben İstanbulda oturuyorum fakat nişanlım ve ailesi İzmirli izmir de oturuyorlar biz evlendikten sonra İstanbulda oturucaz ama düğün doğal olarak izmirde olucak bunun için ekstra stres ve panik var farklı sehir ve tanımadıgın bi şehir kuaförüydu fotoğrafcısıydı İstanbuldan izmir e gidişiydi insanları izmire götürmesiydi derken bunalıma girdim resmen kına gecesi istanbulda olucak ne kadar zaman öncesinde olucak ee doğal olrak evden gelinligimle cıkmak istiyorum. bunlara nasıl çözüm bulucam bilemiyorum benimle aynı durumu yaşayacak olanlar yada yaşayanlar sizler nasıl çözüm bulucaksınız yada buldunuz yardımcı olabilirmisiniz şimdiden cok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
aynı durumdayız canım. ben İzmirliyim nişanlım Eskişehirli. kendisi izmirde yaşıyo fakat bütün sülale eskişehirde olduğu için düğünümüz orda olacak. kına izmirde olacak. bende evimden gelinlikle çıkmak istedim. 22 mayısta kına yapcaz ertesi günü gelin çıkarma yapcaz ve beni alıp eskişehire götürcekler. 24 mayısta da düğünümüz olacak. cumartesiye denk getirdik bilerek düğün gününü burdan otobüs kaldırcaz gelmek isteyenler için. düğün sabahı yola çıkılcak akşamüstü varılır zaten 6 saat, düğünden sonra da gece geri dönülmek için yola çıkılacak inşallah. düğün salonumuz tutuldu. salonla anlaşmalı hediye olarak lüks bir otelde konaklamamız olacak ertesi sabahta balayına gidicez inşallah sonra da evimize izmire döncez :)

Ayy bende tam tersi :) izmirdeyim vee cook kucucuk bir sehire gelin gidiyorum kizlar ve agustosta nasipse dugunum :) 2 dugun 2 hazirlik bence en cok biz gelinler yorulacagiz :) bide gittigimiz sehire alisma durumu napacagiz kizlar ?

çok zor işimiz çokk :) canım madem izmir de oturuyorsun bana önerebilecegin kuaför ve fotoğrafcı varmı?

Ayy bende tam tersi :) izmirdeyim vee cook kucucuk bir sehire gelin gidiyorum kizlar ve agustosta nasipse dugunum :) 2 dugun 2 hazirlik bence en cok biz gelinler yorulacagiz :) bide gittigimiz sehire alisma durumu napacagiz kizlar ?

aynen canım hemde fazlasıyla yorulacagız bir de sen şehir degiştiriceksin benim sadece düğünüm izmirde olucak kısmetse bizde agustos gibi düşünüyoruz izmide oturuyormussun bana kuaför ve fotoğrafcı önerebilirmisin rica ettsem :)

tokatlıyım konyaya gelın gıdıyorum nısanlım uzman sıvasta gorev yapıyor evı sıvasa kuruyoruz ben samsunda okuyorum :) nasıl ama :):)

Konyadayım :) Düğün Bursa da olacak :)Evim istanbula hazırlanacak İstanbulda yaşayacağım :44: kuaför her şey kayınvalidemin ellerini öper o nereyi ayarlarsa oraya gideceğim kısmet artık

biz zonguldaklıyız nişanlım bursada yaşıyor ev bursaya kurulcak iki yerdede düğün yapıcaz yani zongudakta evimden gelinlikle çıkacagım düğün salonunda biraz şıkkıdıdan sonra bindallı giyecegim :) bursadada düğünüm olacak :)

çok zor işimiz çokk :) canım madem izmir de oturuyorsun bana önerebilecegin kuaför ve fotoğrafcı varmı?

tabi canım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
kuaför olarak buca da Abdullah&emrah , gaye kuaför ve jale kuaför var güzel, bornovada İbrahim&ibrahim var bildiğim
fotocu olarak ersell var bir de görkem Toksoy var gayet güzeller sitelerine bi bak derim

Aay canım bende Zonguldak Ereğli ye gelin gelcem inşallah nişanlım orda polis gözüm korkuyor açıkçası Ereğli'den :))

Kızlaarrrr :) uzağa gelin gitmiş biri olarak tecrübemi sizlerle paylaşayım :) ben Hatay,İskenderun'dan Balıkesir,Ayvalık'a gelin geldim. 10 Kasım'da kına gecem 14 Kasım'da düğünüm oldu. Kına günü kuaför çıkışı eve geldim evimden gelinliğimle çıkıp salona geçtik kına bitimi gelinlikle tekrar eve girmek olmaz diye bir yakınımıza geldim o gece orda kaldım. Zaten sabahına yola çıktık. Düğün hazırlığınıda kuaför fotoğraf falan kuaförü görümcem fotoğrafçıyı eşim ayarladı. Çok bi sıkıntı olmadı yol hariç malum 16 saat :))) çok dert etmeyin olayları akışına bırakınn :)))

Konu başlığını açtım ama ordan şimdilik cevap alamadım Birde burayada yazayım derdimi dedim Merhaba kızlar ailem istanbulda yaşıyor ben Antalya'da çalışıyorum nikah İstanbulda düğünse 1 hafta sonra antalyada olacak .Düğün yerini tuttuk haziran 22 nikah tarihi olarakta 14 yada 15 hazıran İstiyorum.Sorum Şu nişanlımda bende Antalyadayız nikah tarihi en erken ne zaman alınabiliyor? Nikah işlemleri için başvuruyu Antalyada nişanlımla biz yapsak ,evrak dilekçe vs hepsi hazır olduğunda ben İstanbulda gidip kendim Yada babama evrakları versem o yapabiliyormu bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin

Son düzenleme:
Bende de benzeri bi durum var.
İstanbulda yaşıyorum. Çorlu ya gelin gidiceğim. 2mayıs cuma istanbulda düğün ve kınam bir arada olucak. 3 mayısda tekirdağ da düğünüm olacak ve doğal olarak evimden gelinlikle çıkabilicem. Allah yardımcımız olsun... :)

Valla şehir sorunu bizdede var canım biz çözdük Allah a şükür o sorunu, kız baba evinden çıkar dedi annem olay çözüldü, nişanlımın aileside çok anlayışlı insanlardır diretmediler kınada düğünde izmirde sorada biz istanbula yolcuuuuu

ay ne güzel canım düğün tarihi aldınız mı başlamışmı 2014 başvuruları

Merhaba,

Merhaba yaklaşık 18 günlük nişanlıyım. Nişanlım ve benim ailem İstanbul'da yaşıyoruz fakat nişanlımın ailesi Bodrum'da yaşıyorlar. Bizde evlendikten sonra işler nedeniyle de Bodrum'a taşınacağız şu anda ev bakıyoruz. Her ne kadar güzel bir şehre gidiyor olsam da İstanbul'den gidiyor olmak düşündükçe çok zor geliyor. Doğma büyüme İstanbullu olan ve ailesine çok bağlı olan biri olarak çok zorlanacağımı düşünüyorum ve korkuyorum. Bu anlamda herşeyi bırakıp evlenip başka şehre gidenler yorumlarını paylaşabilirse çok sevinirim.

Teşekkürler,

Aay canım bende Zonguldak Ereğli ye gelin gelcem inşallah nişanlım orda polis gözüm korkuyor açıkçası Ereğli'den :))

hiç korkma canım ereğliden bende ereğlideyim küçük sakin kendi halinde bende ereğliden ayrılacagım için çok üzgünüm nişanlımla ikimizde burda yaşamak istiyorum ama ne demişler dogdugun yer degil doydugun yer demişler çok şanslısın çoook :))

Doğru söylüyorsun canım doyduğun yer:))) ben çok beğendim ereğliyi çok güzel ama ne bilim gözüm korktu ben burda yaşayabilir miyim diye düşündüm ama mecburuz :)) güzel olmasına güzel ama Allah için :)))

arkadaşım biz ikimizde izmirde yaşıyoruz düğünümüz eskişehirde olacak nikahıda düğünde istedik. ben hem burdaki belediye ile hemde ordaki belediye ile irtibata geçtim. burda bütün işlemleri halletcez bize bi izin kağıdı gibi bişi verceklermiş daha sonra biz onu burdan kayınvalidemlere postalıcaz onlar ordan gidip başvuru yapıp gün alçaklar ama zaten ben ajandaya isim yazdırdım gün ve saati rezerv yaptırdım. çekinmeyin ilgili belediyeleri aramaktan arayın isminizi yazdırın net bilgi alın içiniz rahatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…