Basit zayıflama

Zeysuslu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2024
59
16
30
Merhabalar. Benim sıkıntım zayıflayamamak arkadaşlar. Diyet yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum pilav makarna yemiyorum beyaz ekmeği uzun zamandır tüketmiyorum. Diceksiniz ki belki kalori açığı oluştur vs. Olmuyor yani değerlerime de baktırdım 1 ay olmadı . Bi sıkıntı yok gayet güzel dedi. Spora diyetisyene gidecek durumum yok işsizim. Yani artık zayıflama kahve çaylara yöneleceğim büyük ihtimalle ama kesin sonuç verir mi bilmiyorum. Forx5 cok duydum ama bilmiyorum. Böyle çaydır kahvedir önerisi olacak olan varmı. ZAYIFLAMAM LAZIMM.63 kiloyum boyum 1.55 55 kiloya inmek istiyorum 😞

Zayıflamak için kahve çay kullanma asla böbrek karaciğer her yerini etkileyebilir sağlığından olursun

Benimde 1.56 boy 57 kiloyum
Benim de ideal kilom 50 en iyisi sanırım aç yatmak
Sabah uyanır uyanmaz yememek hiç aralıklı oruç denediniz mi ve kaş yaşındasınız

Selam kuzuuu 🌸bende 27 yaşındayım 153 Boyum🤭 64 kiloyum makarna pilav ekmek ve şeker üçlüsünde haklısın onları bırakınca simit dediğimiz yanlar kalça üstü gitmeye başlıyor çünkü tam o dediğim simit yerleri şeker depoluyor 🤦🏻‍♀️ daha önce denedim oldu sonra evlendim kilo aldım şuan bende 55 olmak istiyorum sonra da 52 ye düşmem gerek ideal kilom 52. Hiç bir kıyafetim yakışmıyor yüzüm kocaman dombili oldu beğenmiyorum kendimi ve eşimde ilgisini oldukça kaybetti bana karşı. Keşke kolay olsa şeker ilacı kullanıyorum ilaveten 🥹

aynı süreci paylaşan biri olarak benim formülüm sabah kahvaltıyı geçmek sağlıksız diyenler cok oluyor fakat uyanur uyanmaz kahvaltı etmek yerine türk kahvesi ile geçiştirdiğim günler kahvaltı ettiğim günlere göre cok daha az yiyorum deneyebilirsiniz isterseniz

X