- 17 Haziran 2024
- 1.362
- 5.419
- 33
-
- Konu Sahibi yalnzkalp95
Vay çakal, şeytan bile şapka çıkartırİyi akşamlar hanımlar. Yeni üyeyim yanlış yere actiysam konuyu kusura bakmayın. Ben üniversiteden bı arkadaşımla görüşüyorum 4 aydır. Çok da güzel gidiyordu kendisi memur. Doğum günümü kutlamayı unuttu. Ben de biraz triplenince işte hastayım kusura bakma falan dedi seruma gittim dedi ama gitmemiş ben bunu öğrendim. Senin adına bağış yaptım doğum günün için dedi o da yalanmis. Sorum şu bunun için ayrılmalı miyim yoksa bı şans vermeli miyim çok ikilemde kaldım. Acaba yalan söylemeye ben mi zorladim trip atarak
Yalan kim söylüyorsa asla güvenme ve arkana bakmadan kaç derim. Yalan söylemesi alışkanlık olmuş bahane bulması ona guvenmemen gerektiğini gösterir.Doğruyu söylemek varken yalana başvuruyorsa eminim sinsi bı hayatı vardır bu kadar net. Ben olsam direk engeller görüşmezdim. En siyah cizgim benim yalan konusu.İyi akşamlar hanımlar. Yeni üyeyim yanlış yere actiysam konuyu kusura bakmayın. Ben üniversiteden bı arkadaşımla görüşüyorum 4 aydır. Çok da güzel gidiyordu kendisi memur. Doğum günümü kutlamayı unuttu. Ben de biraz triplenince işte hastayım kusura bakma falan dedi seruma gittim dedi ama gitmemiş ben bunu öğrendim. Senin adına bağış yaptım doğum günün için dedi o da yalanmis. Sorum şu bunun için ayrılmalı miyim yoksa bı şans vermeli miyim çok ikilemde kaldım. Acaba yalan söylemeye ben mi zorladim trip atarak
Bu arada unutsa bile 2 dk da bagis yapabilirdi. Size deger vermiyor, sizin icin para harcamak istememis bariz sekildeİyi akşamlar hanımlar. Yeni üyeyim yanlış yere actiysam konuyu kusura bakmayın. Ben üniversiteden bı arkadaşımla görüşüyorum 4 aydır. Çok da güzel gidiyordu kendisi memur. Doğum günümü kutlamayı unuttu. Ben de biraz triplenince işte hastayım kusura bakma falan dedi seruma gittim dedi ama gitmemiş ben bunu öğrendim. Senin adına bağış yaptım doğum günün için dedi o da yalanmis. Sorum şu bunun için ayrılmalı miyim yoksa bı şans vermeli miyim çok ikilemde kaldım. Acaba yalan söylemeye ben mi zorladim trip atarak
Ben de böyle düşünüyorum. Elim sıkışık ilk işim yapmak olacak diyorBu arada unutsa bile 2 dk da bagis yapabilirdi. Size deger vermiyor, sizin icin para harcamak istememis bariz sekilde
Ayrılİyi akşamlar hanımlar. Yeni üyeyim yanlış yere actiysam konuyu kusura bakmayın. Ben üniversiteden bı arkadaşımla görüşüyorum 4 aydır. Çok da güzel gidiyordu kendisi memur. Doğum günümü kutlamayı unuttu. Ben de biraz triplenince işte hastayım kusura bakma falan dedi seruma gittim dedi ama gitmemiş ben bunu öğrendim. Senin adına bağış yaptım doğum günün için dedi o da yalanmis. Sorum şu bunun için ayrılmalı miyim yoksa bı şans vermeli miyim çok ikilemde kaldım. Acaba yalan söylemeye ben mi zorladim trip atarak
Gecsin o isi, o zaman yaptim diye yalan soylemeyecekti. Ben olsam ayrilirdim sizi bilemiyorumBen de böyle düşünüyorum. Elim sıkışık ilk işim yapmak olacak diyor
Şutlaİyi akşamlar hanımlar. Yeni üyeyim yanlış yere actiysam konuyu kusura bakmayın. Ben üniversiteden bı arkadaşımla görüşüyorum 4 aydır. Çok da güzel gidiyordu kendisi memur. Doğum günümü kutlamayı unuttu. Ben de biraz triplenince işte hastayım kusura bakma falan dedi seruma gittim dedi ama gitmemiş ben bunu öğrendim. Senin adına bağış yaptım doğum günün için dedi o da yalanmis. Sorum şu bunun için ayrılmalı miyim yoksa bı şans vermeli miyim çok ikilemde kaldım. Acaba yalan söylemeye ben mi zorladim trip atarak
Aklınla alay etmiş resmen.Ya bı de örnek sertifika yazıyo gönderdiği şeyde. Onizlemesini yapmış onu gönderiyor bana
Evet.İyi akşamlar hanımlar. Yeni üyeyim yanlış yere actiysam konuyu kusura bakmayın. Ben üniversiteden bı arkadaşımla görüşüyorum 4 aydır. Çok da güzel gidiyordu kendisi memur. Doğum günümü kutlamayı unuttu. Ben de biraz triplenince işte hastayım kusura bakma falan dedi seruma gittim dedi ama gitmemiş ben bunu öğrendim. Senin adına bağış yaptım doğum günün için dedi o da yalanmis. Sorum şu bunun için ayrılmalı miyim yoksa bı şans vermeli miyim çok ikilemde kaldım. Acaba yalan söylemeye ben mi zorladim trip atarak
Arkana bakmadan kac kuzumÖzür diliyor yeminler ediyor şimdi ama ilerde pişman olmaktan korkuyorum
Asla saygı duymayagim erkek tipiBen de böyle düşünüyorum. Elim sıkışık ilk işim yapmak olacak diyor
Sorunuzun cevabı burada yanıtlanmış. sizi salak yerine koyan birine şans vermeyin.Kesinlikle.. su siralar çok ödemesi var biliyorum sıkışık ama beni salak yerine koymasına üzüldüm