Tavuk Yemekleri basit, pratik, ekonomik tavuk yemeği :)

• Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi
E

EcinniliBarones

Ziyaretçi
sulu yemekleri çok severim bu yemeğide çalışan, yemek yapmakla arası pek olmayan , akşama ne pişirsem düşüncesiyle boğuşan arkadaşlarıma fikir olması için ekliyorum :)

tüm malzememizi küp küp dopruyoruz.

1 tavuk göğsü
1 patetes
1 havuç
1 su bardağı bezelye
1 soğan
3 diş sarımsak
tuz karabiber
maydonoz
bir yemek kaşığı salça

soğanımızı küp küp doğrayı kavurmaya başlıyoruz sonra sırasıyla sarımsak havuç tavuklarımızı ve salçamızı ekleyip 5 dk soteliyoruz.bezelyeleride ekleyip üzerini geçecek kadar kaynar su ekleyip 10 dk pişiriyoruz. en son patatesleri ekliyoruz ve tekrar pişmeye bırakıyoruz.piştiği zaman üzerine karabiber ve ince kıyılmış maydonoz ekleyip 5 dk yemeğimizi dinlendirip seris ediyoruz.

ben maydonozu unuttum ama siz unutmayın nefis oluyor :)

4196.jpg

canim harika gorunuyor bende deneyecegim.ellerine saglik

çok güzel bir yemeğe benziyor ve hem pratik hem de ekonomik ellerine sağlık akşam için bir fikir oldu

çok güzel bir yemeğe benziyor ve hem pratik hem de ekonomik ellerine sağlık akşam için bir fikir oldu
gerçekten çok lezzetli ekonomik pratik bir yemek. beğenmene sevindim canım :)

hindi gögsüylede iyi olurmu aceba..

olur tabiki hindi çok daha besleyici olur. ama hindi tavuktan biraz geç pişer bu yemeğin içinde kuzu eti gibi bir tat verir..

cokacimcoookcokacimcoook emeklerinize sağlık çok severek yaprım her hafta evden yediğimiz bi yemek kaolay ve lezetliiicokacimcoook

teşekkür ederim canım sulu yemek olarak nefis bi yemek gerçekten :)

ellerine sağlık çok leziz cokacimcoook
bu arada yemek yapmakla arası iyi olmayan.vakti de olmayan tanımlarına uygun biri olarak
bu yemeği de listeme ekliyorum :KK66:

laf kuzudan acilmisken..ben kuzu veya dana eti yemiyorum..yazik ..minicik bebek onlar daha...o yüzden evimize kuzu veya dana etini yasakladim esimede söyledim..oda almiyor..

ellerine sağlık çok leziz cokacimcoook
bu arada yemek yapmakla arası iyi olmayan.vakti de olmayan tanımlarına uygun biri olarak
bu yemeği de listeme ekliyorum :KK66:

beğenmene sevindim canım. hep derlerki yemek yapmayla arası olmayanlar zamanla en güzel yemekleri yapan kadınlar olurmuş :) bende bikaç senedir abarttım iştahım yüzünden mutfaktan çıkamaz oldum sempatiksalakcinni

laf kuzudan acilmisken..ben kuzu veya dana eti yemiyorum..yazik ..minicik bebek onlar daha...o yüzden evimize kuzu veya dana etini yasakladim esimede söyledim..oda almiyor..

kız kuzu yenmez miiiiaklinialirimsmile
küçük ama çok lezzetli:kedi:

bende mera edıom cokbilmiyorumkismile

ellerıne saglık tatlım,,,,enfes gorunuyor.......

ellerine sağlık bende bunların hepsini çiğden koyup yapıyorum çok pratik bir yemek çokta güzel oluyor

ellerinize sağlık.müthiş görünüyor
kesinlikle deneyeceğim

X