• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

basit ama sorun olur mu?

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.184
498
selam kadınlar kulübü size bir konuda danışmak istiyorum
şimdi evde iki hafta kalacak yatılı misafir var ve küçük çocukları var oturma solonunun halısı beyaz ve çay lekesi meyve lekesi oluyor şimdi yatak odamın halısı da kahverengi leke tutan bir halı sorum şu
misafirlerim dışarıdalar ve temizlik yapıyorum diyorum ki beyaz ve kahverengi halıyı değiştirsem ayıp olur mu onlara?
kendimce bir çözüm buldum çay dökülen yeri ıslak bezle deterjanla ovdum dışarı aldım kahverengi halıyıda salona aldım onlar gelince halı ıslak dışarda olacak yarına kadar kurur odama alırım kimse sorun yapmaz böyle olursa heralde

Son düzenleme:
Bence ayıp olmaz niye olsun ki gayet mantıklı çocuklardan bir leke kalsa onlar temizlemyck..

Değiştir gitsin... temizlemekle uğraşan sensin. Benim iki halım mahvoldu çaydan .. temizlesen de yıkatsan da bi zaman sonra halı kusuyor.

Şimdi şöyle sorayım misafirleriniz daha önce de geldiler mi? Yani hangi halı nerenin biliyorlar mı? Yatak odasının halısı salonda sırıtır mı?

Şimdi şöyle sorayım misafirleriniz daha önce de geldiler mi? Yani hangi halı nerenin biliyorlar mı? Yatak odasının halısı salonda sırıtır mı?
evet geldiler ve gördüler evi biliyorlar
şimdi sorun şurda bende evlerinde kaldım gayet misafirperver hoş insanlar ama benim küçük çocuğum yok ve başkasının evinde kendi evimde olduğumdan daha titizimdir dikkat ederim herkesin benim gibi olmasını beklemiyorum ama halıya şimdiden çay döküldü ve üzüldüm
ayıpta olur diye birşey diyemiyorum ama içim gitti doğrusu

evet geldiler ve gördüler evi biliyorlar
şimdi sorun şurda bende evlerinde kaldım gayet misafirperver hoş insanlar ama benim küçük çocuğum yok ve başkasının evinde kendi evimde olduğumdan daha titizimdir dikkat ederim herkesin benim gibi olmasını beklemiyorum ama halıya şimdiden çay döküldü ve üzüldüm
ayıpta olur diye birşey diyemiyorum ama içim gitti doğrusu
Haklısınız. Görmüşler artık. Değiştirmeyin bence, ben olsam bozulurdum çünkü

Gelmeden degustirseydiniz keşke,ben olsam degistirmem,çevremde çok küçük çocuklu aile var,bende de var uc kucuk, iki üç aile bir araya gelince ev savaş alanına dönüyor,anlıyorum sizi ama ayıp olur

Değiştir ya ne olacak bu kadar ince düşünecek birşey yok.misafirleriniz yerinde ben olsam hiç sorun etmem hatta içim rahatlar diken üstünde oturmaktansa çocuk döktü mu dokmedi mı leke kalacak mı diye

Değiştir anlarsa da anlasınlar.2 çocukla 2 hafta yatılı misafir mi olurmuş sahip çıksın çocuğuna madem kendine bu kadar güveniyor.Sizin yerinize ben sinir oldum komple halı yaymayın bence çocuklar rahat oynasın dersiniz

Yahu ev sizin değil mi..canınız ister oda bile değiştirirsiniz..bu kadar ince düşünmeyin.

Değiştir tabii, yani eşyaların bile yeri değişir neden halıları aralarında değiş tokuş yapmayasın. Bunda ayıp bir şey yok ki, çocuk onlar döker de saçarda, ben yanlış anlaşılabilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum ama tabii buluttan nem kapan insanlarsa o zaman halılar komple kaldır, zaten yaz mevsimi.

Sorun olur bence... aa biz geleceğiz diye evin halisini kaldirmis göruyor musun bak derdim.Saka şaka:)) olmaz tabi ki.

değiştirin ya ne olacak, ben anneme gidince hemen salon halısını kaldırıyorum, bembeyaz çünkü, sinirime dokunuyor, bişey dökücem diye ödüm kopuyor :KK70:

Back