Kimse kısmetsiz değil.Herkesin zor günleri zorlandığı zamanları oluyor.Fakat bu dönem öyle yada böyle geçiyor
Olmuyorsa daha iyisi olacağındandır.
Akademik personel olmak biraz uğraştırıcıdır.Torpilde döner.
İş konusunda maaş az oluyor demişsiniz.Fakat yeni başlayan herkes hangi üniversiteyi bitirmiş olursa olsun teorikte kalıp pratik olmadığı için düşük ücretle başlar özel sektörde.
Siz düşük ücretle başlayın başarınız ve deneyiminiz arttıkça statünüzde maaşınızda artacakdır.
İlk basamağa basmadan son basamağa gelemiyoruz maalesef.
haklısında ben 4 yıldır bu işin içindeyim yani 2 yıl master 2 yıldırda doktora yapıyorum ve artık hak ettiğimi almak istiyorum çünki alanımda geliştirdim kendimi ama gerçekten bi kısmetsizlik var bende
çok dertliyim kızlar. elimi hangi işe attıysam yarım kaldı. bana verilen sözlerin hiç biri gerçekleşmşyor. doktora yapmaktayım kadro bekliyorum ama 2 yıldır kadro açılmadı sürünmekteyim. hıcalar dersler üstüme geliyor ve burs verende yok iş verende yok. kadro için bulmadığım torpil konuşmadığım kimse kalmadı ama açılmıyor bi tüürlü olmuyor olmuyor. benden sonra başlayan i,nsanlar aldı ben yüksek puanlara rağmen alamadım. elimi nereye attıysam kurudu resmen. ne yapmam gerekiyor bilmiyor. nasibim belki başka yerde dedim iş aradım işte bulamadım 2 aydır boştayım başvurduğum yerllerden bile cevap gelmiyor. inanın çok çalışkanım, başarılıyım şimdiden bi sürü yayınım var ama ama olmuyor işte. iş yerleri desen alımlıda kızım ya kötü amaçla yaklaştılar uygunsuz teklif aldım yada çok düşük maaş oldu o yüzden olmadı. basiret nasıl açılır ne yapmam gerek. dua etmem yetmiyor sanırım ve ne yazıkki gitgide inanç yönündende sarsırılıyorum artık ne ibadet etmek nede dua etmek geliyor içimden bu beni dahada üzüyor. allah beni kısmetsiz yaratmış diye çok üzülüyorum. 26 yaşına geldim elimde tutulur hiç birşey yok depresyondayım şuan resmen:2:
26 yaş hayata başlamak için geç kalınmış bir yaş değil artık. eskiden bu yaşta insanlar 3 çocuk sahibi oluyormuş ama şimdi dünya değişti. inancım sarsılmak üzere diyorsun.. bu da senin bir sınavın olamaz mı? doktora yapma seviyesine geldiğine göre mutlaka yapacak birşeylerin vardır. doğru zaman seni bulacak emin ol.... "Sınırsız Güç" diye bir kitap var okumanı tavsiye ederim. ben de eskiden moral yönünden doping aradığım zaman sarıldığım bir kitaptı. içinde bir örnek geçiyor. şuan çok ünlü markalardan biri olan piliç baget fast food sektöründe ortaya çıkışı şöyle... emekli bir asker bu dönemde sıkılıyor ve kendine uğraş bulmak istiyor... yemek yapma hobisini değerlendirmek istiyor ve tavuk kızartması sosu yapıyor kendince çevresi çok beğeniyor.. bunu işe dökmek istiyor...bir sürü yerle görüşüyor kimse değerlendirmiyor tam 45. görüşmesi sanırım daha da fazla olabilir buna yeşil ışık yakıyor. ve şimdi markası dünyada en ünlü AVM lerde. İTO kilitlerinin çıkış öyküsünü okumuştum, ilk başta trenlerde asma kilit satarak başlamışlar işe..şimdi malum...2 ay uzun bir zaman değil. sabret ama elinden geleni yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?