Basiret

Ne konuda sordunuz?merak ettim ben bazen yaşıyorum sonra nasıl yaptım bunu diyorum

Başka kesinlikle istemediğim olmaz dediğim biriyle şu an nişanlıyım o an bana bişey oldu yani
Basiret baglanmasi oyle bir sey degil ki? Bakin anlami su sekilde kopyaladim sizin icin:

Bir olay karşısında mantıklı olarak düşünememek yani karar verememek dolayısıyla karar verilse dahi yanlış karar verme anlamı çıkmaktadır. Örnek olarak basireti bağlanan bir kişi önemli bir olay karşısında öylece kalır ve hiçbir şekilde karar veremez.

Siz bir karar vermissiniz. Pismansaniz ayrilirsiniz. Basiret baglanmasi degil yani bu.

Yanlış anlamayın ama burada felsefi tartışma açar gibi sormuşsunuz. Size faydası olmaz.

Neden nişanlandınız istemediğiniz biriyle? Şu an ne gibi özellikleri sizi rahatsız ediyor? Bozma ihtimaliniz yok mu nişanı? Hiç mi iyi özellikleri yok vs

Başka kesinlikle istemediğim olmaz dediğim biriyle şu an nişanlıyım o an bana bişey oldu yani
Evet.
Eşimle evlenmeyi düşünmüyordum. Hatta herkese olmaz bu iş diyordum. Ama eşim evleniyoruz dediğinde tamam dedim. Hayır demeye çalıştıkça ağzım açılmadı.
Burada hem basiret, hem ağız bağlanması var.

Şimdi mutlu musunuz peki?
Kendimi meraklı teyzeler gibi hissetmekle beraber sormadan edemedim

Aynısını yasadim ve basima gelmezse inanmazdim
Hic anlamadan sorgulamadan dilim evt dedi
Normalde her onume geleni dibine kadar aarstirir sonra olmaz derdim
Bunda herşey okadar olumlu geldiki hala evli olduğuma inanmıyorum

bana oldu hem evlenirken hem oturdugum evi alirken
bekarken de çok yaşadım
basiret baglanmasimi yoksa demek ki yazilmista boylemi oldu diyeyim bilmiyorum.
hayatta olmaz dedigim ne varsa hepsi oldu nerdeyse

Evet pişmanım malesef atamıyorum aile faktörü

Basiret bağlanması değil bu. Basiret bağlanması daha anlık durumlar için söylenir. Sizinki süreç içinde gelişmiş. Defalarca hayır istemiyorum diyebileceğiniz bir konuda sesinizi çıkarmadan devam ettiğinizde basiretiniz bağlanmış olmuyor, yanlış bir karar vermiş oluyorsunuz.

O basiret bağlanması değil bence
Bi nevi büyük konuşmak
Asla yapmam dediğim şeyi yaparsın ben buna inanırım mesela
Basiret bağlanması mesela biri kapına gelir diğeri telefonla arar biz polisiz der ne bileyim o an seni lafa tutar aklın karışır verirsin tüm paranı hani basiretim bağladı birşey yapamadım düşünemedim dersin onun gibi birşey bence

Aynısını yasadim ve basima gelmezse inanmazdim
Hic anlamadan sorgulamadan dilim evt dedi
Normalde her onume geleni dibine kadar aarstirir sonra olmaz derdim
Bunda herşey okadar olumlu geldiki hala evli olduğuma inanmıyorum
Ben evlenmeyi düşünmüyordum o yüzden hayır diyecektim ama diyemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…