- 9 Mayıs 2019
- 42
- 2
- 16
- 30
- Konu Sahibi Fatma1995f
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka kesinlikle istemediğim olmaz dediğim biriyle şu an nişanlıyım o an bana bişey oldu yaniNe konuda sordunuz?merak ettim ben bazen yaşıyorum sonra nasıl yaptım bunu diyorum
Nasıl yanikorku filmlerinde duyuyorum. Allah korusun
Pişman mısınız?eğer pişmansanız nişanı atin bi basiret bağlanması daha yaşayıp evlenmeyin bana kalırsaBaşka kesinlikle istemediğim olmaz dediğim biriyle şu an nişanlıyım o an bana bişey oldu yani
Basiret baglanmasi oyle bir sey degil ki? Bakin anlami su sekilde kopyaladim sizin icin:Başka kesinlikle istemediğim olmaz dediğim biriyle şu an nişanlıyım o an bana bişey oldu yani
Evet pişmanım malesef atamıyorum aile faktörüPişman mısınız?eğer pişmansanız nişanı atin bi basiret bağlanması daha yaşayıp evlenmeyin bana kalırsa
Bu durumda mutlu bir evliliginiz olmaz ki karsinizdaki insana da haksizlikbuEvet pişmanım malesef atamıyorum aile faktörü
Evet haklısınız ama iste oldu bişey malesefBu durumda mutlu bir evliliginiz olmaz ki karsinizdaki insana da haksizlikbu
Evet.Başka kesinlikle istemediğim olmaz dediğim biriyle şu an nişanlıyım o an bana bişey oldu yani
Şimdi mutlu musunuz peki?Evet.
Eşimle evlenmeyi düşünmüyordum. Hatta herkese olmaz bu iş diyordum. Ama eşim evleniyoruz dediğinde tamam dedim. Hayır demeye çalıştıkça ağzım açılmadı.
Burada hem basiret, hem ağız bağlanması var.
Aynısını yasadim ve basima gelmezse inanmazdimEvet.
Eşimle evlenmeyi düşünmüyordum. Hatta herkese olmaz bu iş diyordum. Ama eşim evleniyoruz dediğinde tamam dedim. Hayır demeye çalıştıkça ağzım açılmadı.
Burada hem basiret, hem ağız bağlanması var.
Evet pişmanım malesef atamıyorum aile faktörü
O basiret bağlanması değil benceBaşka kesinlikle istemediğim olmaz dediğim biriyle şu an nişanlıyım o an bana bişey oldu yani
Ailesinden hala nefret ediyorum. Eşimle 16 yılı devirdik :)Şimdi mutlu musunuz peki?
Kendimi meraklı teyzeler gibi hissetmekle beraber sormadan edemedim![]()
Ben evlenmeyi düşünmüyordum o yüzden hayır diyecektim ama diyemedim :)Aynısını yasadim ve basima gelmezse inanmazdim
Hic anlamadan sorgulamadan dilim evt dedi
Normalde her onume geleni dibine kadar aarstirir sonra olmaz derdim
Bunda herşey okadar olumlu geldiki hala evli olduğuma inanmıyorum