- 25 Temmuz 2014
- 425
- 124
- 103
- Konu Sahibi Sinemyusuf
-
bende yarın gidip alacam dayanamıyorum tabi adet olmazsam bugünBenim bugünü saymazsam 4 gün kaldı ama test yapıcam sanırım dayanamıyorum . Bı yanım tutuyor bı yanım testin paketini lavaboya koydu
Şuan 4 gün var ve çok su içtim yarın sabah tekrar yapıcam inşallah hayal kırıklığına ugramam .yaaaaaaaa çok sevindim eğer öyle çıktıysa hailesindir simdi alıp yine yapabilirsin 2 saatte bir yapinca koyulaşır cizgi hadi insallah vardır gözün aydin :)
imsallah uğramazsın canım haber et gene banaŞuan 4 gün var ve çok su içtim yarın sabah tekrar yapıcam inşallah hayal kırıklığına ugramam .
Tabi tabi haber veririm içime sığmıyorum zatenimsallah uğramazsın canım haber et gene bana
yapmadinmi daha testTabi tabi haber veririm içime sığmıyorum zaten
Kan testine gidemedim eşim geldi ama idrarda yine çıktı yarın sabah kan için gidicem inşallahyapmadinmi daha test
ay hayırlı olsun bence kesin var :)Kan testine gidemedim eşim geldi ama idrarda yine çıktı yarın sabah kan için gidicem inşallah
Acaba durumunuz nedir ikinizide merak ettim ben :)
ben hamile değilim malesefAcaba durumunuz nedir ikinizide merak ettim ben :)
sonucun ne oldu merak ettimKan testine gidemedim eşim geldi ama idrarda yine çıktı yarın sabah kan için gidicem inşallah
malesef hamile değilim artık eşim bu sefer geldiğinde insallahben de merak ettim valla
5 Şubat'ta 120 7 Şubat'ta 338 sonra haftasonu falan girdi 11 Şubat'ta 2053 oldu sonra da gitmedim hiç şuan 5+1 günlük hamileyim gelecek hafta cuma kese ve kalp atışını görmek için gidicem o zaman 6+3 olucak inşallah görünür.sonucun ne oldu merak ettim
hayırlı olsun allahim sag sağlim kucağına almayi nasip etsin inşallah :)5 Şubat'ta 120 7 Şubat'ta 338 sonra haftasonu falan girdi 11 Şubat'ta 2053 oldu sonra da gitmedim hiç şuan 5+1 günlük hamileyim gelecek hafta cuma kese ve kalp atışını görmek için gidicem o zaman 6+3 olucak inşallah görünür.
Amin isteyen herkese nasip olsun inşallahhayırlı olsun allahim sag sağlim kucağına almayi nasip etsin inşallah :)
Ovulasyon testı al eczanedenmrb kızlar bende bebek isteyenlerdenim :) bu ay eşimin görevi nedeniyle yumurtlama günümü kaçırdık iki gün önce birliktelik yaşadık adetime 8 gün kala oldu yani birliktelik acana hamile kalinabilirmi yinedeadete birkac gun kala hamile kalan varmi kizlar teşekkür ederim simdiden cevaplayanlara :)
bende bu ay öyle oldum adetim bitti eşim geldi ve suan hamileyim çok şükürben adetimin bittiği gün hamile kalmıştımAllah nasip ettiyse her türlü
oluyor
mrb canım durumun nasılAmin isteyen herkese nasip olsun inşallah
Zor süreçler yaşadık ama atlattık Allah a şükür. Miyomum oluştu o biraz zorladı şuan daha rahatım inşallah böyle devam eder. Siz ne durumdasinızmrb canım durumun nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?