başına gelen varmı acaba kızlar yardim edin

yaaaaaaaa çok sevindim eğer öyle çıktıysa hailesindir simdi alıp yine yapabilirsin 2 saatte bir yapinca koyulaşır cizgi hadi insallah vardır gözün aydin :)
Şuan 4 gün var ve çok su içtim yarın sabah tekrar yapıcam inşallah hayal kırıklığına ugramam .

sonucun ne oldu merak ettim
5 Şubat'ta 120 7 Şubat'ta 338 sonra haftasonu falan girdi 11 Şubat'ta 2053 oldu sonra da gitmedim hiç şuan 5+1 günlük hamileyim gelecek hafta cuma kese ve kalp atışını görmek için gidicem o zaman 6+3 olucak inşallah görünür.

5 Şubat'ta 120 7 Şubat'ta 338 sonra haftasonu falan girdi 11 Şubat'ta 2053 oldu sonra da gitmedim hiç şuan 5+1 günlük hamileyim gelecek hafta cuma kese ve kalp atışını görmek için gidicem o zaman 6+3 olucak inşallah görünür.
hayırlı olsun allahim sag sağlim kucağına almayi nasip etsin inşallah :)

mrb kızlar bende bebek isteyenlerdenim :) bu ay eşimin görevi nedeniyle yumurtlama günümü kaçırdık iki gün önce birliktelik yaşadık adetime 8 gün kala oldu yani birliktelik acana hamile kalinabilirmi yinede :KK43: adete birkac gun kala hamile kalan varmi kizlar teşekkür ederim simdiden cevaplayanlara :)
Ovulasyon testı al eczaneden

ben adetimin bittiği gün hamile kalmıştım :KK49: Allah nasip ettiyse her türlü
oluyor

Back
X