başına gelen varmı acaba kızlar yardim edin

Sinemyusuf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
425
124
103
mrb kızlar bende bebek isteyenlerdenim :) bu ay eşimin görevi nedeniyle yumurtlama günümü kaçırdık iki gün önce birliktelik yaşadık adetime 8 gün kala oldu yani birliktelik acana hamile kalinabilirmi yinede :( adete birkac gun kala hamile kalan varmi kizlar teşekkür ederim simdiden cevaplayanlara :)

mrb kızlar bende bebek isteyenlerdenim :) bu ay eşimin görevi nedeniyle yumurtlama günümü kaçırdık iki gün önce birliktelik yaşadık adetime 8 gün kala oldu yani birliktelik acana hamile kalinabilirmi yinede :KK43: adete birkac gun kala hamile kalan varmi kizlar teşekkür ederim simdiden cevaplayanlara :)
İmkansız değil yumurtlamanız geç olmuştur geç döllenme olmuştur vs. Ama çok da umitlenmemek lazım benim de eşimin görevi nedeniyle her istedigimiz de birlikte olamıyoruz ama umut hiç bitmiyo inşallah vardır

İmkansız değil yumurtlamanız geç olmuştur geç döllenme olmuştur vs. Ama çok da umitlenmemek lazım benim de eşimin görevi nedeniyle her istedigimiz de birlikte olamıyoruz ama umut hiç bitmiyo inşallah vardır
insallah allah her isteyene hayırlısıyla nasip eder

Benim 9 gün var beklemenin nasıl zor olduğunu biliyorum çünkü şuan seni çok şanslı görüyorum 5 gün kalmış neticede
evet beklemek çok zor ama en azından senelerdir beklemiyoruz o.kadar cok ki senlerdir umutla bekleyen rabbim en başta onlara versin insallah isteyen hiç bir kulunun kucağını boş bırakmasın rabbim

canım adet oldunmu ne durumdasın merak ettim
Benim bat 8 Şubat henüz olmadım ve tabiki her ay olduğu gibi belirtiler hissetmeye başladım kasık ağrım var İnce ince bacağıma vuruyor mide yanmalarıyla uyanıyorum çok erken bunun için ama yasayanlar varmış . Ara ara basım ağrıyor ne biliyim ya daha bi sürü sayarim ama saydıkça umuylaniyorum
Siz adet oldunuz mu durum ne

Benim bat 8 Şubat henüz olmadım ve tabiki her ay olduğu gibi belirtiler hissetmeye başladım kasık ağrım var İnce ince bacağıma vuruyor mide yanmalarıyla uyanıyorum çok erken bunun için ama yasayanlar varmış . Ara ara basım ağrıyor ne biliyim ya daha bi sürü sayarim ama saydıkça umuylaniyorum
Siz adet oldunuz mu durum ne
bende olmadım henüz bekliyorum hayla normalde dün gece olmam lazım di çünkü her ayın birinde gece yatmadan olurdum bu sefer gelmedi hayla ama hiç bir belirtim yok senin belirtilerin varmış ve özellikle miğde yanması hamilegin en erken belirtisidir ama hadi hayırlısı inşallah hamilesindir

bende olmadım henüz bekliyorum hayla normalde dün gece olmam lazım di çünkü her ayın birinde gece yatmadan olurdum bu sefer gelmedi hayla ama hiç bir belirtim yok senin belirtilerin varmış ve özellikle miğde yanması hamilegin en erken belirtisidir ama hadi hayırlısı inşallah hamilesindir
Ben de ülser de var ama yani normalde de çok hassastır ama böyle pek olmazdı hadi inşallah siz de bi test yapın da sevinelim valla sabah test yapmamak için kendimi zor tuttum .

Ben de ülser de var ama yani normalde de çok hassastır ama böyle pek olmazdı hadi inşallah siz de bi test yapın da sevinelim valla sabah test yapmamak için kendimi zor tuttum .
yok ya biraz daha beklemeyi düşünüyorum çünkü heray elimde testle geziyorum ve sonuç hüsran olunca cok yikiliyorum bir kaç gün daha bekleyip kan testine gidecem inşallah ikimizde hamileyizdir

yok ya biraz daha beklemeyi düşünüyorum çünkü heray elimde testle geziyorum ve sonuç hüsran olunca cok yikiliyorum bir kaç gün daha bekleyip kan testine gidecem inşallah ikimizde hamileyizdir
İnşallah inşallah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle

hayla olmadım ben ama test yapmaya korkuyorum :-(
Az önce test yaptım silik cılız bı ikinci çizgi çıktı ellerim titriyo napcami bilmiyorum agliyorum Allahim nolur yaniltma çok heyecanlıyım yarın sabah bi tane daha yapıcam şuan elimde test çubuğu bakıp bakıp ağlıyorum Rabbim bu mutluluğu isteyenlerden esirgemesin

Az önce test yaptım silik cılız bı ikinci çizgi çıktı ellerim titriyo napcami bilmiyorum agliyorum Allahim nolur yaniltma çok heyecanlıyım yarın sabah bi tane daha yapıcam şuan elimde test çubuğu bakıp bakıp ağlıyorum Rabbim bu mutluluğu isteyenlerden esirgemesin
yaaaaaaaa çok sevindim eğer öyle çıktıysa hailesindir simdi alıp yine yapabilirsin 2 saatte bir yapinca koyulaşır cizgi hadi insallah vardır gözün aydin :)

Back
X