- 26 Ekim 2022
- 564
- 247
Merhaba , 11 aylık evliyim. Evliliğimin 6. Ve 7. Ayında kimyasal gebelikler yaşadım. Sonrasında tüm testler yapıldı öncesindede yapılmıştı zaten herhangi bir problem yoktu yine yok tüm testler normal. Kimyasallara kadar bir gebelik oluşmadığı için doktorum 1 yıla kadar olmazsa rahim filmi isteyeceğini söylemişti ama kimyasallardan sonra artık gerek yok dedi. Geçen ay 5 gün gecikmemin ardından regl oldum. Bu ay herhangi bir regl belirtim olmamakla beraber birkaç sorunum ve sorum var , yaklaşık 1 haftadır aşırı bir şişkinlik yaşıyorum, sol kasığımda bir batma var gece özellikle beni çok rahatsız ediyor. Aşırı derecede bir akıntım var, normal olduğunu düşünmüyorum çünkü bi anda gelip kendini yoğun şekilde hissettiren bir akıntı ve sürekli var. En beteride bunu çekinerek de söylesem fazlasıyla ishal durumu var. Hiçbirşey yiyemez oldum midem çorba olmuş gibi hissediyorum. Bu ay folbiol kullanmaya başlamıştım, prowomen ı 5 aydır düzenli olarak kullanıyorum zaten. Şuanda da c life sipariş ettim reglimi bekliyordum kullanmaya başlamak için. Yaşadığım belirtiler hamilelik belirtileri olabilir mi? Benim gibi kabızlık yerine ishal ile gebelik belirtisi yaşayan oldu mu , internete yazdığıöda değişen hormonlar nedeniyle olabileceğini söylüyor ama burda yaşanmışlıklara yazıldığında daha kesin hibi hissediyorum. Yorumlarınızı bekliyorum