Başın sol tarafında şiddetli ağrı, bulantı ve halsizlik

Babydustt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
2.116
2.445
333
Herkese merhaba

1 haftadır başımın sol tarafında şiddetli bir ağrı var sık sık geliyor ve gidiyor. Kimi zaman burnumda baş ağrısına eşlik ediyor, bulantım var sürekli, bazende sol tarafım uyuşmuş gibi hissediyorum dokunduğum zaman hissetmeme rağmen ve aşırı derecede iştahsızlık var. Normalde 5 öğüne kadar yiyen ben sadece 1 öğün ile duruyorum

Doktora gittim bugün özele MR istedi öğrenciyiz neticede 140 lira istediler veremedim şimdi devlet hastahanesinde randevu aldım onu bekliyorum.

Böyle bir şey yaşayan ya da bilgisi olan herhangi biri var mı ? Lütfen yardımcı olun.

hiç bi fikrim yok ama yazmadan geçemedim mide bulantısıda var dedin migren olabilirmi acaba diyorum:26: migrende şiddetli ağrı yaparmış beraberinde mide bulantısı. ihmal etme devlette çektir mutlaka emarını özel şart değil çok geçmiş olsun doktora sormadan da ağrı kesici falan almasaydın

Teşekkür ederim yinede yardımcı olmuşsunuz özeldeki doktor muayene etti ama migrenden hiç bahsetmedi :44:bende ilkten migren mi diye düşündüm ama hayırlısı inşallah

Teşekkür ederim yinede yardımcı olmuşsunuz özeldeki doktor muayene etti ama migrenden hiç bahsetmedi :44:bende ilkten migren mi diye düşündüm ama hayırlısı inşallah

hayırlısı canım inşallah stres ağrısıdır bişeycik çıkmaz. ama emarı mutlaka çektir allah şifa versin

Merhaba bende 1 ay öncesinde başımın sağ tarafında oluşan ağrıdan dolayı gitmiştim doktora, strese bağlı olarak gerilim tipi baş ağrısı dedi ama yinede MR istedi ve MRda ise ağrı tarafında bir kistcik bulundu. Umarım sizin baş ağrınız da en kötü migrendir. İçinizi ferah tutun. Çünkü bulantı ile gelişen baş ağrısı genel de migren olarak nüksediyor. Tabi bu ağrı döneminde streslimiydiniz yani dış etkenlere göre de kendinizce neden üretebilirsiniz.. Çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim cevabınız ve iyi dilekleriniz için ve sizede geçmiş olsun. Kötü bir yanı var mı kistin ? Çok üzüldüm sizin adınıza
Tamamen stres dışında bir zamandı tatildeydim o yüzden de şaşırdım açıkçası :44:

Bende çok teşekkür ederim.. Çok şükür görmeme engel olmadığı için bir sorun değil genelde anne karnında oluşan gelişim bozukluğu olarak adlandırılıyormuş ve baskı yapmadığı sürece de alınmıyormuş.. :93:

Sanırım genelde tek taraflı ağrılarda özellikle arka kısımlar ise kaslardan dolayı olduğunu söylüyorlar. Belki boyunda ya da omuzda bir zorlama olduysa ondan da kaynaklanabilir ağrınız. Beni özellikle MRı çeken teknisyen şahıs!!! korkuttuğu için bir haftam ölüm gibi geçmişti ama siz korkmayın çok ciddi bir şey olsa bedeniniz daha farklı şekiller de tepki verirdi :)

Çok teşekkürler valla benide doktor korkuttu migren değil gibime geliyor beyninizde bir şey olabilir dedi şokların şoku bakalım pazartesi mr beni bekliyorrrr

Gecmis olsun canim umarim kötü birsey cikmaz bende ayni sebeplerle 2 yil once basvurdum doktora sinirsel psikolojik strese dayali diye gecistirdi cogu doktor musvettesi o zaman adam gibi ilgilenseydi onca doktordan biri simdi erken teshis edilecekti rahatsizligim suan 2. Emarim cekildi haberler pek parlak degil ama bende mide bulantisi ve burunda sizlama tarzı seyler yoktu senin migren olma ihtimali yuksek bence umarım migrenden kotusude cikmaz güzel haberler verirsin insallah

Çok geçmiş olsun sizin neyiniz varmış ?

İgilenen herkese çok teşekkür ediyorum.

Mr çekildi sonuçlar geldi thornwaldt kisti çıktı bu arada başka bir doktorada gittim oda baş ağrıma gerilim tipi baş ağrısı diyerek antidepresan verdi. Kist beyinde değilmiş kbbye yönlendirildim parça alındı ve patalojiye gittim sonuçları bekliyorum haftaya pazartesi gelecek.

O kadar çok süründüm ki hastahanelerde Allah düşeni kurtarsın oralara diyorum çok zor. İlgilenmeyen doktor mu dersiniz tarihlerin hep geçe verilmesi mi ? Böyle böyle hastalık hastası oluyor insan

Şimdide bacağımda nedensiz bir şekilde oluşmus 16 tane morluk var aynı zamanda baş ağrım hafif devam ediyor bunun yanında da halsizlik ve baş dönmesi zuhur etti.

Bu genç yaşımda mutsuzum

Çok geçmiş olsun sizin neyiniz varmış ?

Msin bir çeşidi tam tani hala konulamadi tumefaktif ms dendi ademden suphelenildi onlar karar verene kadar hastalik ilerledi omurilikte lezyon bulduklarini o yuzden hareket kaybi olustugunu soylediler sonra omurilikte yok beyindeki buyuyo dediler o kadar arastirdim ama iyi doktor bazende sans isi ama neler cektim bi ben bi allah bilir cok fazla talihsizlik yaşadım belden su alinirken beyinde basinc kaybi oluştu 1 hafta hareket edemedim hastaneden yeni çıktım 10000 ml kortizon aldim tam 17 kilo aldim kortizonun tum yan etkilerini doktorlari sasirtcak bir hizda yasadim simdi bekliyorum etkiler biraz azalsin toparliycam kendimi inşallah.. ben cok karamsaeliga dustum cok agladim uzuldum ama bu tip hastaliklarda uzuntu hastaligi ilerletmekten baska bi ise yaramiyor o yuzden sonuc ne olursa olsun sakin uzme kendini kabullenip hastalikla birlikte hareket etmek seni daha az yorar

Ah canım ya nasıl üzüldüm çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin. Kesinlikle haklısın üzmemek en iyisi. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…