Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Başımın ön tarafında neredeyse saç kalmadı..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

longest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
62
16
88
Antalya
Merhaba arkadaşlar,
bu siteyi neredeyse iki yıldır dışardan takip ediyorum ve birbirlerinize olan yardımlarınızı inanılmaz beğenerek okuyorum. Yardımınıza o kadar ihtiyacım var ki.. 28 yaşındayım ve yıllardır başımın ön tarafında saçlarım çok seyrek. son bir yıldır daha da seyrekleşti. bu durum beni çok utandırıyor. Ne şekil verebiliyorum ne kesimlerim düzgün oluyor. Artık aynaya bakmaya korkuyorum. O bölge nasıl gürleşir? ne yapılır bilmiyorum. Sarımsak sürdüm hiç bir faydası olmadı. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler..

benimde saçım çok dökülüyor. 3 senedir bu böyle. suan 17 yasındayım. saçlarım aşırı gür olduğu için sorun etmiyordum ama bu seneyle 3 sene öncesini kıyaslayınca çok büyük bi fark var. ben dökülmeyi engellemek icin bioblas şampuan, yumuşatan saç kremi ve saç serumu kullanıyorum. saçlarımı gürleştirmek içinde yılan yağı, badem yağı ve hint yağlarını karıştırıp kafama sürüp 30 dakika bekliyorum. gerçekten etkisi oluyor. saçlarım yumuşak ve dolgun olmaya başladı şu 4 -5 aydır.

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım
geçenlerde şems aslan saç diplerine normal iyotlu tuzla saç diplerine masaj yapmanın saç çıkardığını söylüyor ve uyguluyodu birde saç için saç bakımı verdi gıda jölesi bildiğimiz saç kremi ve su 3üyle karışım yaptı saçları çok besliyor ve saç çıkarıyormuş hatta bu karışımı saça sürerken saç diplerine tuzda sürdü. onu bi netten şems aslan jöleli saç maskesi diye bi araştırsana videosuda var. birde çamterebentin yağı var çamterebentin esansı diye geçiyo aktarlarda var şampuanının içine bir kapak koyup karıştırabilirsin saç dökülmesini önlüyor. birde saç dökülmesi bazı vitamin eksikliklerindende kaynaklanıyor olabilir.

Çok teşekkürler önerileriniz için. Öyle çok üzülüyorum ki bu duruma. diyorum bi çare olsa kullansam ve saçlarım çıksa. Hiç gür saçlarım olmadı çünkü. Hep özendim gür saçlı insanlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…