• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başımın belasi fare nolur yardım edin

awaree

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
107
106
103
33
sevgili arkadaşlar ben bahçeli müstakil bi evde oturuyorum her sene bu aylarda bi gelip yokluyo bu fareler beni

bu sene gene girmiş ben evde yokken ve eşim yakalamış yapiskanla ben eve geldiğimde temizliğe başladım farelerden kurtuldugumu sanarak :(

buz dolabinin altını çektiğinde küçücük bişey bulaşık makinesinin altına kaçtı hemen kapan kurduk yapışkan koyduk kapandaki peynir kurumuş kenara düşmüştü ertesi gun baktığımda peynir yoktu

çok uzun anlattım ama kac gündür kafayı yedim arkadaşlar tam 7 tane yapışkan koyduk geçeceği yerlereevde adım atamiyorum bazı yerlere ceviz koydum bakalım yicekmi yoksa kactimi diye ama yemedi hiçbirini ama eşyaları cektigimde altlarında fare diskisi buldum

nolur fareleri kacircak bi fikir verin nane ve n aftaline gelmediği soyleniyo bu dogrumu uygulayan varmi yada başka bi yöntem nolur dua edin gitmiş olsun ve bidaha diskilarini gormim evde rahat rahat dolaşmayı ozledim

Kapan kur...

Fareler eve nasıl giriyor? Ben apartmanda bile kapım açık kapıya arkamı dönmem, bahçe katında açık bırakmak iyi cesaret. Kapıya göz kulak oluverin.

Avlanmayi iyi bilen bir sokak kedisini yarim saat kadad evinde misafir et, hem kedi memnun olur bu ziyaretten hemde sen. Kesin cozum... Saka yapmak degil bu arada canim, bunu yapan akrabam oldu. Bahceli evlerde var o sorun cunku birde cogaliyor hayvanlar.

Eczanelerde ozel ilaclar var, 6 ay etkili sanirim hatta, 35 tl kadar ucreti. Hem kaciriyor hayvanlari, hemde yenisinin gelmesini engelliyor.

İlaç dökün evin belli köşelerine. Fare zehri.

Çok zeki hayvanlar gerçekten. Yemi alıp yiyorlar ama kapana düşmüyorlar.

Bende fare fobisi var bir de, başıma gelse kalpten giderim herhalde. :KK17:

Avlanmayi iyi bilen bir sokak kedisini yarim saat kadad evinde misafir et, hem kedi memnun olur bu ziyaretten hemde sen. Kesin cozum... Saka yapmak degil bu arada canim, bunu yapan akrabam oldu. Bahceli evlerde var o sorun cunku birde cogaliyor hayvanlar.

Eczanelerde ozel ilaclar var, 6 ay etkili sanirim hatta, 35 tl kadar ucreti. Hem kaciriyor hayvanlari, hemde yenisinin gelmesini engelliyor.
bu söylediğiniz zehirmi yoksa fareyi evden uzak tutacak biseymi yarın hemen bakayım eczaneye

İlaç dökün evin belli köşelerine. Fare zehri.

Çok zeki hayvanlar gerçekten. Yemi alıp yiyorlar ama kapana düşmüyorlar.

Bende fare fobisi var bir de, başıma gelse kalpten giderim herhalde. :KK17:
zehiri yiyincede nerde olduğunu bilememki hem evde küçük cocugum var bende çok korkuyorum uyuyamiyorum

Hayvan canlı canlı yapışıyor ölmüyorda çıkamıyorda ölene kadar nasıl yapıştıysa kalıyor :KK43:
Şaka mı bu ya, o halde ölmeye mi bekliyor. Öyle şey mi olur bu ne vicdansızlık. Yapışkandan kurtarıp salıyolar sandım. Ya bu ne biçim bi vicdan ne kadar acımasız ya. Ben böle bi katliam yapsam kendime gelemem o hayvan için oturur ağlarım. Öldüremem asla, kıyamam ki ya hem canını nasıl ben alırım hemde eziyet ederek off.

Eve kedi falan alma. Iyy kedi yicek onu nasıl dayancaksınız bu na ya. Kedi onu öldürürken insan kafayı yer ben deliririm dayanamam. Ya yok mu bi yolu ben kıyamam öldürmeye. Ben sinek bile öldürmem. Can almak korkunç geliyo bana. Çok abartı gibi gelebilir dediklerim ama o hayvana o korkuyu yaşatamam. Bi yolu olmalı ya

bu söylediğiniz zehirmi yoksa fareyi evden uzak tutacak biseymi yarın hemen bakayım eczaneye

Hem fare gelmesini engelliyor, hemde olani kokusuyla zehirliyor. Yani evde 7/8 fare goren kuzenim ilactan 1 saat sonra kurtuldu. Zorlugunuzu anliyorum. Ama yarin cozmus olursunuz bence. Yatakodasi kapinizi kapatin uyurken bu arada.

Hem fare gelmesini engelliyor, hemde olani kokusuyla zehirliyor. Yani evde 7/8 fare goren kuzenim ilactan 1 saat sonra kurtuldu. Zorlugunuzu anliyorum. Ama yarin cozmus olursunuz bence. Yatakodasi kapinizi kapatin uyurken bu arada.
size hergün dua edicem kafayı yemek üzereyim çünkü evde hicbisey yapamıyorum evde ölmez inşallah kacarlar çok sağolun

Şaka mı bu ya, o halde ölmeye mi bekliyor. Öyle şey mi olur bu ne vicdansızlık. Yapışkandan kurtarıp salıyolar sandım. Ya bu ne biçim bi vicdan ne kadar acımasız ya. Ben böle bi katliam yapsam kendime gelemem o hayvan için oturur ağlarım. Öldüremem asla, kıyamam ki ya hem canını nasıl ben alırım hemde eziyet ederek off.

Eve kedi falan alma. Iyy kedi yicek onu nasıl dayancaksınız bu na ya. Kedi onu öldürürken insan kafayı yer ben deliririm dayanamam. Ya yok mu bi yolu ben kıyamam öldürmeye. Ben sinek bile öldürmem. Can almak korkunç geliyo bana. Çok abartı gibi gelebilir dediklerim ama o hayvana o korkuyu yaşatamam. Bi yolu olmalı ya

inan bende önceden öyle dusunuyodum ama gerçekten evde yasayamiyorum koltuk tepesinde yada kaynanamlarda oturuyorum cocugum var evde hem hastalık getirecek hemde çocuğuma korkudan yemek bile yapamıyorum ve onunda psikolojisini bozucam sonunda parmak uçlarında yürümeye başladı cocuk beni model aliyo çok üzgünüm ama başka çare yok eğer varsa seve seve uygularim

Bunun için bir yöntem bilmiyorum ama lütfen çocuğunuza dikkat edin :(
Çocuğa zararlı olabilir, dokunabilir ağzına atabilir bir şeyleri :(

Back