Başımın arkasında ağrı

Boswer

Annemi çok özledimm
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
7.500
149
Başımın arkasının ortasından sağ tarafına kadar bir ağrı var.Sanki hafif birşekilde boynumada iniyor.Ama merkez başımın üstü.Ara ara şiddetli ara ara hafif bir ağrı.Elimle bastırıncada acıyor.Ne olabilir sebebi acaba

ailenizde kolesterol hastası varmı? bence kolesterolünüzü ölçtürün en kısa zamanda.. bende kolesterol var bahsettiğiniz tarzda ağrılarım oluyor yağlı ve kolesterole etki edecek birşeyler yediğimde... bizde genetik ve sonunda bende de çıktı bi baktırın derim.

Ailemde kolestrolü olan yok.Ağrım bir hafta sürdü.Daha sonra boynuma indi 2 hafta o ağrıyıda çektim.2 gün boynuma bengay sürdüm ve kas gevşetici içtim.Şimdi daha iyiyim.Başımın sersemliği hala duruyor ama en azından ağrı çok yok

geçmiş olsun inş. önemli birşey yoktur yinede bir gözükün derim ben nöroloji uzmanına nörolojik ağrılar bir çok hastalığın habercisi olduğu için ihmale gelmemeli bence.. tekrar geçmiş olsun

tansiyon varsa ense tarafları acaip ağrıyor,tansiyonunuzu düzenli olarak ölçtürün,benim de ensem hep ağrır,tansiyonum çok düşüktür genelde o yüzden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…