• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başıma gelmez dediğim herşey geldi 😢

Mutluluknerdesin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2020
5
-3
1
29
Merhaba 6 yıllık evliyim ve 17 aylık bebeğim var. Eşimle severek evlendik.hamile kalana kadar cinsel hayatımız ve duygusal ilişkşmiz herşeyimiz çok güzeldi hamile kaldıktan sonra cinsel hayatımız bitti eşim istemedi doğum yaptıktan sonrada aynı şekilde . Ve zamanla duygusal ilişkimizde bitti elimden gelen herşeyi yaptım ama adam istemiyor beni niye böyle yaptığını bilmiyorum fiziğim de kendimde güzelim herşey yapıyorum bakımlıyım ama olmuyor neden istemiyor beni defalarca konuşuyorum tamam diyor yok olmuyor adam artık beni istemiyor sarılmıyor bile bana o kadar çok yol denedim ki artık o kadar çok yoruldum ki bende soğudum artık boşanmaktan başka çarem yokmuş gibi hissediyorum (bu dönem beni evli bayanla aldattığını öğrendim affettim nafile ) benim üzülmem bile onun için anlam ifade etmiyor değersiz hissediyorum sevgisi zaten hiç yok

Aldatma kısmını gorene kadar anne oldugunuz ıcın uzaklasmıstır dıyecektım ama adam hala aldatıyor olabılır buyuk ıhtımal ondan yaklasmıyordur. Daha neden ıyı olmasını beklıyorsunkı bosan gıtsın evet kucuk cocukla cok zor ama yapılacak bısey yok aldatmıs bunu kendıne yapma hele su zamanda vırus varken hıc yapma baskasından sana vırus getırebılır.

Merhaba 6 yıllık evliyim ve 17 aylık bebeğim var. Eşimle severek evlendik.hamile kalana kadar cinsel hayatımız ve duygusal ilişkşmiz herşeyimiz çok güzeldi hamile kaldıktan sonra cinsel hayatımız bitti eşim istemedi doğum yaptıktan sonrada aynı şekilde . Ve zamanla duygusal ilişkimizde bitti elimden gelen herşeyi yaptım ama adam istemiyor beni niye böyle yaptığını bilmiyorum fiziğim de kendimde güzelim herşey yapıyorum bakımlıyım ama olmuyor neden istemiyor beni defalarca konuşuyorum tamam diyor yok olmuyor adam artık beni istemiyor sarılmıyor bile bana o kadar çok yol denedim ki artık o kadar çok yoruldum ki bende soğudum artık boşanmaktan başka çarem yokmuş gibi hissediyorum (bu dönem beni evli bayanla aldattığını öğrendim affettim nafile ) benim üzülmem bile onun için anlam ifade etmiyor değersiz hissediyorum sevgisi zaten hiç yok
E değersizsin zaten değer verse aldatır mı ? Hadi kocanın gözünde değersizsin kocan eşek sen neden kendine değer vermiyorsun ?

Hamılelık ve dogumdan sonra bırbırınızı bunaltmıs olabılır mısınız cunku bırden bu kadar degısmesı normal degıl. Benım esımde cok hassas oldugu ıcın sogumdan sonra dört bes ay yanıma gelmedı hele bebek dogunca sarılmak bıle ıstemıyordu bebegı bıraz on planda tuttum ama o zaman oyle olması lazındı suan bebekle vakıt gecırdıkce bana daha ıkgı göstermeye basladı cınsel yasantımız duzeldı. Erkeklerınde uzunca bır lohusalıgı oluyor. Onlarda bız anneler gıbı agır atlatıyor. Aldatmaya hıcbır sekılde hakkı yok o konuda esınızı affetmezsenız yerıdır.

İlişki bitmis aslinda mecburi ayni evde yasayan iki insan var ortada, aldatma var. Baska guzel bisey yok ki sevgi olsun sevismek olsun..

Allah bundan sonra yolunuzu bahtınızı açık etsin, ne denir ki.. inanın o sizi affetmezdi bile evli adamla aldatsanız.. affedilmeyi falan asla hak etmiyorlar

Bir arkadasim var anlatirdi kocasi ona karsi cok isteksizmis. Kadina surekli olmuyor sertlesme problemim var diyerek duygu somurusu yapiyormus. Kadin kocasi icin neler neler yapmisti. Adam sadece kardes gibi sarilip sensiz yasayamam diyormus.
Sonradan ogrendi ki sevgilisi varmis adamin. Nasil adi oluyor bazi erkekler inanamiyorum. Kendileri gununu gun ederken evdeki es nerde sorun diye kendini sucluyor.

Kesinlikle aldatıliyosunuz eğer aldatti demseydiniz baska sorunlari vardır diyecektim ama adam bariz gözünuze soka soka sizi aldatiyor boşanmaktan başka çareniz yok gibi

Aldatmış bir adamın sarılıp opmemesi mi üzüyor sadece? Gerçekten mi?
Ki şu anda da aldatiyordur diye düşündüm direkt. Zaten başkası ile yapacağını yapıyordur da size enerjisi kalmıyordur. Acımasızca bir mesaj oldu belki kusura bakmayın da yani aldatma affedilir mi? Bir kere yapan devamını getirir.

Canım kolay değil ama senin boşanmaktan başka çaren kalmamış,sen ne yaparsan yap eşin seni bir daha eskisi gibi görmiycek sen de hep çabalayan fedakarlık yapan taraf olacaksın evli kaldığın sürece ve bunu hiçbir anne hak etmiyor bence,küçücuk bir evladın var onun bakımıni düşünmen gereken yerde seni nelere maruz bırakmış bir eş,bırak sevgiyi bence onun insanlığı bitmiş

Back