Canim 1 aylik burnunu merak ettim foto paylasirmisin?Çok geçmiş olsun ve burnunuzu güle güle kullanın inşallah.Muhammet bey ile anlattıklarınızda tamamiyle hemfikiriz.Hatta anlattıklarımızda eksik bile vardır değilmi? :))) Bende acıbademde oldum ve ameliyat olacaklara bir tavsiyem olacak.Hastane hemşireleri yanlışlıkla ameliyat sonrası bizi sırtüstü yatırıyorlar oysaki dik konumda hemen hemen oturuyormuşuz gibi yatırsalar aslında bu kadar moraracağımızı düşünmüyorum.Sizdede sırtüstü yatma durumu olmuş olabilir hatırlıyorsanız eğer.Ama artık o günler geçti zaten birtanecik müthiş doktorumuz sayesinde her türlü olumsuz ayrıntı çok kolay tolere ediliyor.Benim daha 1 ay bile olmadı ama sanki burnum oturmuş gibi hissediyorum :))) Hepimize hızlı iyileşme süreçleri...Sevgilerimle
Canim ben Muhammet hocaya biraktim yüzüme yakisani yapacagini söyledi bende tm dedim. Sen nasil burunlari sevdigini ve isteklerini anlat olur yada olmaz söyler ztn kendisi. Bana göre bir baskasina cok yakisan burun bana yakismayabilirdi o yüzden doktora birakmak daha mantikli geldi.Canım sen mi tarif ettin doktora yoksa kendisine mi bıraktın ?
Alt ic camasiriniz kaliyor ve ameliyat önlügünüzü odanizda hemsire yardimi ile giyiniyorsunuz.saciniza birde bone takiliyor.ameliyata girince cirilciplak mi oluyosunuz? ameliyat onlugu oluyo mu ustte? ayy korkularimdn biri de bu :S
Alt ic camasiriniz kaliyor ve ameliyat önlügünüzü odanizda hemsire yardimi ile giyiniyorsunuz.saciniza birde bone takiliyor.
Canim önden su anlik foto paylasmak istemiyorum cünki balon gibi şişim:))) Ben coooookk rica ettim Muhammet hocadan yalvardim desem yeridir:))) yurt disindan gelecegim lütfeeennn dedim.o hafta bir hastasi randevusunu iptal etmis sansima bana seni o tarihe alayim dedi ooo cok sewindim.20 gün filan sonra yanlis hatirlamiyorsam bana randevu verdi.önden çekilmiş bir fotoğrafınızı da paylaşırmısınız? birdeameliyat tarihini hemen alabildiniz mi
İnşallah canim Allah yardimcin olsun.Cok güzel gercekten ben de yarin ameliyat oluyorum insallah ben de boyle cok mutlu olurum ameliyattan sonraaa
Nasilsin canim ameliyatini oldunmu?Cok güzel gercekten ben de yarin ameliyat oluyorum insallah ben de boyle cok mutlu olurum ameliyattan sonraaa
Nasilsin canim ameliyatini oldunmu?
Canim sen yalniz mi gittin yurt disindan?Canim önden su anlik foto paylasmak istemiyorum cünki balon gibi şişim:))) Ben coooookk rica ettim Muhammet hocadan yalvardim desem yeridir:))) yurt disindan gelecegim lütfeeennn dedim.o hafta bir hastasi randevusunu iptal etmis sansima bana seni o tarihe alayim dedi ooo cok sewindim.20 gün filan sonra yanlis hatirlamiyorsam bana randevu verdi.
Artik güzellesme zamani kim tutar bizi:)))) 20.günden bir kare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?