• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basima gelen en güzel sey:) Muhammet Dilber (burun)

Çok geçmiş olsun ve burnunuzu güle güle kullanın inşallah.Muhammet bey ile anlattıklarınızda tamamiyle hemfikiriz.Hatta anlattıklarımızda eksik bile vardır değilmi? :))) Bende acıbademde oldum ve ameliyat olacaklara bir tavsiyem olacak.Hastane hemşireleri yanlışlıkla ameliyat sonrası bizi sırtüstü yatırıyorlar oysaki dik konumda hemen hemen oturuyormuşuz gibi yatırsalar aslında bu kadar moraracağımızı düşünmüyorum.Sizdede sırtüstü yatma durumu olmuş olabilir hatırlıyorsanız eğer.Ama artık o günler geçti zaten birtanecik müthiş doktorumuz sayesinde her türlü olumsuz ayrıntı çok kolay tolere ediliyor.Benim daha 1 ay bile olmadı ama sanki burnum oturmuş gibi hissediyorum :))) Hepimize hızlı iyileşme süreçleri...Sevgilerimle
Canim 1 aylik burnunu merak ettim foto paylasirmisin?

Canım sen mi tarif ettin doktora yoksa kendisine mi bıraktın ?
Canim ben Muhammet hocaya biraktim yüzüme yakisani yapacagini söyledi bende tm dedim. Sen nasil burunlari sevdigini ve isteklerini anlat olur yada olmaz söyler ztn kendisi. Bana göre bir baskasina cok yakisan burun bana yakismayabilirdi o yüzden doktora birakmak daha mantikli geldi.

ameliyata girince cirilciplak mi oluyosunuz? ameliyat onlugu oluyo mu ustte? ayy korkularimdn biri de bu :S​

12 günlük halim:))

Eklentiler

• 20141122_141441.jpg
    20141122_141441.jpg
    622,3 KB · Görüntüleme: 509
önden çekilmiş bir fotoğrafınızı da paylaşırmısınız? birdeameliyat tarihini hemen alabildiniz mi

önden çekilmiş bir fotoğrafınızı da paylaşırmısınız? birdeameliyat tarihini hemen alabildiniz mi
Canim önden su anlik foto paylasmak istemiyorum cünki balon gibi şişim:))) Ben coooookk rica ettim Muhammet hocadan yalvardim desem yeridir:))) yurt disindan gelecegim lütfeeennn dedim.o hafta bir hastasi randevusunu iptal etmis sansima bana seni o tarihe alayim dedi ooo cok sewindim.20 gün filan sonra yanlis hatirlamiyorsam bana randevu verdi.

Ameliyattan sonra 17.günüm gittikce sislikler hafifce iniyor veee burun sirtim kavisleniyor. Mutlulugumu sevgili doktorum Muhammet Dilber e borçluyum ne kadar teşekkür etsem azdir.

Eklentiler

• IMG-20141119-WA0006.jpg
    IMG-20141119-WA0006.jpg
    127,6 KB · Görüntüleme: 471
  • Screenshot_2014-11-27-17-48-10.png
    Screenshot_2014-11-27-17-48-10.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 455
Artik güzellesme zamani kim tutar bizi:KK76: :)))) 20.günden bir kare

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-30-03-07-53.png
    Screenshot_2014-11-30-03-07-53.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 614
Nasilsin canim ameliyatini oldunmu?

Evetttt bugn 3.gunum alci ve bandaj cok canimi sıkıyor ayrica burnum patates gibi şuanda :) cok ciddi bi degisiklik yapilmadi burnumda esasen sarkiklik vardi onun giderilmesini istedim bir de biraz torpuledi doktorum. Burnum suan yamuk gorunuyor ayrica delikleri simetrik degil, odemden kaynaklandigini biliyorum ama cok sabirsizim surekli elimde ayna bi oyana bi buyana ittirip duruyorum :)

Bende muhammet dilber e ameliat oldum konuyu acan arkadasa tamamen katiliyorum muhammet Bey her sey den once cok ama cok iyi bi insan doktorlugu da zaten muhtesem cok memnunum hic bikmadan usanmadan iligilenir ben nerdeyse her gun baska bi soruyla yaziyorum kendisine her sefer inde yardimci oldu :)

Canim önden su anlik foto paylasmak istemiyorum cünki balon gibi şişim:))) Ben coooookk rica ettim Muhammet hocadan yalvardim desem yeridir:))) yurt disindan gelecegim lütfeeennn dedim.o hafta bir hastasi randevusunu iptal etmis sansima bana seni o tarihe alayim dedi ooo cok sewindim.20 gün filan sonra yanlis hatirlamiyorsam bana randevu verdi.
Canim sen yalniz mi gittin yurt disindan?

Artik güzellesme zamani kim tutar bizi:KK76: :)))) 20.günden bir kare

Nnewis'cim çok geçmiş olsun.
Çok beğendim. İfadeni değiştirmiş ve güzelleştirmiş seni :) Sağlıkla ve güzellikle kullan inşallah.
Ben de revizyon olucam ve Serdar Öztürk ile Muhammet Dilber arasında kalıyorum şu sıralar. Muhammet beyin yaptığı burunlar daha güzel ve daha minik sanki :)

Açık ara farkla Muhammet Dilber derim. Serdar öztürkün yaptıgı burunlar küt ve yapay duruyor bence.

Acaba Yurt dışından giden arkadaş kaca ameliyat oldun ? Bende Belçika'dan Muhammet beye ameliyat için gitmek istiyorum fakat yurt dışındakilere fiyat ayirimciligi çok oluyor iki üç misli fiyat söyleyen çok doktor var bu sebepten hep erteledim malesef ama birgün bu ameliyatı bende olucam inshallah yardimci olursan çok sevinirim

Back