Basima gelen en güzel sey:) Muhammet Dilber (burun)

Nnewis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
126
28
48
Almanya
Merhabalar sewgili kk nin guzel bayanlari.burun hikayemi sizlerle paylasmak istedim.umarim ameliyat olmak isteyen arkadaslarima birazcikda olsa benimde faydam dokunur. Valla kendimi bildim bileli burnumu hic begenmedim uzun,kemerli, delikleri kocaman bir burnum oldugu icin.hep olmak istedim ama ahh su korkular yokmu nasil olacak canim cok yanarmi ya sewmezsem yeni halimi??? Ailem hep karsi cikti arti cevre ne derr? Surekli bu sozlerle etkilediler beni.Allahtan inatci bi yapim var kimselere demeden kactim geldim:)) uzunnca bi sure sizler gibi bende dr arayip durdum yaa ameliyata karar vermek ayri doktor secmek ayri dertmis inanin artik gözlerim agriyodu sitelerde konu okumaktan.burada tanidigim Muhammet hocaya ameliyat olan arkadaslarinda yardimi ve fotolari sayesinde benim tarzima en yakin olan Sevgili doktoruma karar verdim.telefonla randevumu aldim veee 10 kasim günü İstanbula geldim.ayni gun Muhammet hoca ile görüstüm uzun uzun konustuk.inanin Muhammet bey cok ilgili mutevazi anlayisli cokkk sabirli benim gibi gevezenin her sorusuna sıkılmadan cvp verdi saolsun bi suru foto gordum pc sinde hepside birbirinden guzeldi.Muhammet hocayi sanki yillardir taniyormusum gibi hissettim çok güven verici bir doktor.burnumu inceledi ve bana anlatti tek tek yapilmasi gereken islemleri. Aklimda bisürü soruyla gitmistim bi cogu aklimdan ucup gitti heyecandan.benim ilk ameliyatim olacagi icin baya bi korku vardi bende. Doktorum dan burnum sole bole olsun gibi isteklerim olmadi.kendisine cok guvendim ve kendisine biraktim.ama yalan yok sakin hocam sivri uclu ince kalkik burunlari hic begenmiyorum dedim.gülümsedi) ben dogalliktan yanayim kesinlikle o tarz burunlar yapmiyorum dedi.aslinda biliyordum doktorun tarzinj ama ben isimi saglama alayim dedim kendi kendime:)) derken kizlar ertesi gün sabaha ameliyat olma kararini aldim. Otele gittim sabah olmadi cidden heyecandan uyku tutmadi.sabah 7 30 da Acibadem hastanesine gittim beni cok seker bi ekip karsiladi odama yerlestim.kisa bir hazirlik yapildi derken Muhammet hoca geldi o seker gulumsemesiyle tum korkum uctu gitti.bana minik bir tablet vereceklerini kendisinin asagida beni bekliyor olcagini soledi.tablet sakinlestiriciymis.minicik bir hap ictim hmn 10 dk gecmedi gorevli beni ameliyat icin goturmeye geldigini soyledi gulumsedim hazirim dedim.ameliyat odasinda guzel bayanlar vardi valla yalan deil direkt burunlarina baktım ya artik elimde degil insanlarin direkt burunlarina bakiyorum acaip bi psikoloji.guzel bi uykuya dalmisim uyandigimda usuyordum narkozun etkisiyle.hersey olmus bitmisti aaa dedim anlatilanlar bumuydu.odama cikartildim Muhammet hoca geldi ve hersey cokkk güzel gecti harika olcak burnun.simdi uyu dinlen sabah gelicem yanina deip ayrildi.o gece ilaclardan uyudum ama gece sismeye basladim sistim sistim morardim kizardim aman Allahim ne oluyor bana die baya agladim.hemsireler benimle surekli ilgilendiler hepsindende Allah razi olsun.ertesi sabah hoca yanima ugradi kontrol icin kendisi de sasirdi tenin cok hassas bukadar sisme morarma cok nadir olur dedi. Sonuç guzel olsunda ben raziydim bukadar siscemi bilmiyodum ama neysee..Muhammet hocama ne zaman tel acsam cvp verdigi benimle sürekli ilgilendigi tamponlarim çıkarken korkudan cocuk gibi aglarken yanimda oldugu ve hep olacagini soledigi icin binlerce kez kendisine Teşekkür ederim..kizlar korkmayın 3 gun sonrasi guzel burunlar ve kendimize gelecek olan güven bence deger..sorulariniz olursa cvplarim sewe sewe öptüm hepinizi

4gunluk burnusum :)) cokkk sis ve morluk kizariklik mevcut ama biliyorumki gececek.tampon cikinca birazcik gordum begendim.tam oturunca heralde harika olacak yani insallah

4gunluk burnusum :)) cokkk sis ve morluk kizariklik mevcut ama biliyorumki gececek.tampon cikinca birazcik gordum begendim.tam oturunca heralde harika olacak yani insallah
Mrb bende Muhammet beye olucam ama burun köküm kavisli drğilmiş korkuyorum yüksek dümdüz bi burnum olacak die sen şuan nasıldın

Mrb bende Muhammet beye olucam ama burun köküm kavisli drğilmiş korkuyorum yüksek dümdüz bi burnum olacak die sen şuan nasıldın
Canim saol iyiyim sislik ve morluklarla mücadele ye devam:) Muhammet hocayla ayrıntıli bi sekilde konus mutlaka olacak yada olmayacaklari sana anlatir.benim burun köküm ince kavisliydi. O yuzden bilgim yok canim duzmu kavislimi olur burnun.

Canım geçmiş olsun . güzel gorunuyor burnun . sakıncası yoksa eğer eski halini de yukler mısın. Benim de burnum kemerli ucu düşük ve delikler büyük o yuzden merak ettim eski hali. Gulerek kullan :)

Bende olmayı düşünüyorum aynı senin gibi ameliyat sonrası daha kötü burnum olur veya çevre ne der diye hep korktum geçmiş olsun muhammet beye ne gibi sorular sordunuz

geçmiş olsun,güzel görünüyor,güle güle kullanın...
ameliyata yalnız mı gittiniz,sonrasında refakatçi gerekiyor mu ve ist.da nerede kalıyorsunuz?ben de bursadan gideceğim,kalacak yer gerek...

Bir kac gündür giremedim siteye kizlar o yuzden gec cvp veriyorum.öncelikle güzel dilekleriniz icin ayri ayri hepinize teşekkür ederim dilerim herkesin sonucu güzel olur..ben su an cok memnunum halen sis burnum ama bu halide güzel. Uzun kemerli delikleri büyük be burun ucumda bir olukmu desem çizgi mi desem vardi hepsinden kurtuldum.agri kanama akinti vs hic yok.ilk 3 gun zor geciyor ama oda bildigim kadariyle kisiden kisiye degisiyor.simdi sabirla beklemek kaldi.ama korkmayin kizlar saga sola kulak asmayin bu sonucta sizin hayatiniz sizin seciminiz bu tabiki benim fikrim.merak eden özelden soran arkadaslar ben Bakırköy'de Acibadem hastanesinde ameliyatimi oldum 1 gece kaldim.eski yeni fotomuda yükliyeyim merak edenler icin.:)

Canım doktora mı biraktin burnunu yoksa sen mi karar verdim ? Nasil oldu ben hala bilmiyorum ne diyeceğim 24 aralik ameliyat

Yorumlarini merak ediyorum kizlar.

Eklentiler

• IMG_20140919_144408.jpg
    667,8 KB · Görüntüleme: 748
  • IMG_20140910_170700.jpg
    654,1 KB · Görüntüleme: 778
  • 20141117_194608.jpg
    3,7 MB · Görüntüleme: 782
bence cok guzel olmus burnunuz.. bende muhammet beye ameliyat olmayi dusunuyorum :)

10 günlük burnusum

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-19-19-31-10.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 730
çok beğendim maşallah tam istediğim tarzda,bu arada fiyatı öğrenebilir miyim ne kadara oldunuz :)

Çok geçmiş olsun ve burnunuzu güle güle kullanın inşallah.Muhammet bey ile anlattıklarınızda tamamiyle hemfikiriz.Hatta anlattıklarımızda eksik bile vardır değilmi? :))) Bende acıbademde oldum ve ameliyat olacaklara bir tavsiyem olacak.Hastane hemşireleri yanlışlıkla ameliyat sonrası bizi sırtüstü yatırıyorlar oysaki dik konumda hemen hemen oturuyormuşuz gibi yatırsalar aslında bu kadar moraracağımızı düşünmüyorum.Sizdede sırtüstü yatma durumu olmuş olabilir hatırlıyorsanız eğer.Ama artık o günler geçti zaten birtanecik müthiş doktorumuz sayesinde her türlü olumsuz ayrıntı çok kolay tolere ediliyor.Benim daha 1 ay bile olmadı ama sanki burnum oturmuş gibi hissediyorum :))) Hepimize hızlı iyileşme süreçleri...Sevgilerimle

Selam canim cokk tesk ederim.sanada cok gecmis olsun saglikla ömürlük olmasini diliyorum burunlarmizin aman nazar degmesin..Muhammet hocayi kisacik anlattim eksikler cok aslinda haklısın. Böyle bir doktorla tanistigimiz ve kendisine ameliyat oldugumuz icin sahsen ben kendimi sansli sayiyorum.olmak isteyen bayan arkadaslarimiza sunu söylemek isterim 1 kez Muhammet hocayla tanisin ztn ne demek istedigimizi anlayacaklardir

burnun harika olmuş..şiş felanda yok..ama fiyat biraz pahalı değilmi..otel parasını kendinize ait...

burnun harika olmuş..şiş felanda yok..ama fiyat biraz pahalı değilmi..otel parasını kendinize ait...
Teşekkür ederim.otel ucak ekstra tabi.doktor ücreti diger doktorlara göre bence cok uygun.görüstügüm diger doktorlar 12 ile 16 bin istemisti yeniden burun naklimi yapicaksiniz demistim:)) acikcasi canim cok ucuza yapanda var ama 2.3. Bir operasyonu ben göze alamadim olmusken ilk ve son olsun isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…