- 3 Ağustos 2021
- 259
- 638
- 33
- 29
- Konu Sahibi begonvil00
-
Nereye gidecek siz eşinizle eniştenizin arasının iyi olması sevdanızdan vazgeçeceksiniz.
Bakın diğer konuda kardeşinizin, eşini annenize karşı savunduğunu yazmışsınız. Siz de enişte için eşinizle kötü oluyorsunuz. Kardeşinizi örnek alın biraz kendinize bu konuda. Yoksa herkes mutlu mesut yaşarken başkaları için daha çok kavga edersiniz bu akılla.
Konuşmasın zaten.İşte maalesef dün akşam bunu da dile getirdi. Kardeşin evin reisi gibi gidiyor anneni azarlıyor, kocasını savunuyor, sonra olan bana oluyor. Sen ise ancak oturmuş bana burada enişteni anlatıyorsun. Yahu sizin bu biricik damadınız ingiltere prensi mi? dedi maalesef yattı ve hala konuşmuyor benimle.
Eee haksız mı adam ?İşte maalesef dün akşam bunu da dile getirdi. Kardeşin evin reisi gibi gidiyor anneni azarlıyor, kocasını savunuyor, sonra olan bana oluyor. Sen ise ancak oturmuş bana burada enişteni anlatıyorsun. Yahu sizin bu biricik damadınız ingiltere prensi mi? dedi maalesef yattı ve hala konuşmuyor benimle.
Gidin özür dileyin hata yaptığınızı, haklı olduğunu anladığınızı söyleyin diyeceğim ama muhtemelen yapmayacaksınız. Diğer konunuzda da insanlar eşinizin haklı olduğunu söylemiş siz hiç okumamış gibi gidip adamı sinirden delirtene kadar uğraşmışsınız bir de gelip buraya çok üstüne gitmedim yazıyorsunuz. Böyle devam ederseniz kardeşinizin mutlu bir evliliği sizin de temeli sarsılmış mutsuz bir evliliğiniz ya da eski evliliğiniz olacak.İşte maalesef dün akşam bunu da dile getirdi. Kardeşin evin reisi gibi gidiyor anneni azarlıyor, kocasını savunuyor, sonra olan bana oluyor. Sen ise ancak oturmuş bana burada enişteni anlatıyorsun. Yahu sizin bu biricik damadınız ingiltere prensi mi? dedi maalesef yattı ve hala konuşmuyor benimle.
Eşiniz haklı üzgünum önceki konunuzuda okudum ordada esiniz haklı. Keske annenize sizde bagirip benim esime nasil boyle davranırsınız desenız
Eşinide kırma derim olene kadar birlikte olucaksınız. Güzel bir yemek hazırlayın güzelce giyinin esinise sarılın ozür dileyin haklısın diyin ve konuyu kapatın evliliğinizi bir enişte yüzünden mahvetmeyin bol şansİşte kardeşim bunu çok rahat yapabiliyor ve sürekli yapabiliyor. Ama ben maalesef kıyamıyorum üzülmelerini istemiyorum. Bir kaç kez anneme demek istedim. Bak ona karşı mesafeli davranmaya başladın diye ama üzülür diye diyemedim.
Kız kardeşi pek bi el bebek gül bebek büyütülmüş galiba, herkes gönlünü etmek için seferber olmuş. Elin adamı zorunda mı bu müsamereye katılmaya ? Değil.Diğer konuyu okudum yine eşiniz haklı. Cidden ne bu damat aşkı sizdeki?
Annenizi kardeşiniz bir kenarai bırakın, siz eşinize değer verip eniştenizle iyi olması konusunda baskı yapmayın ilk önce.İşte kardeşim bunu çok rahat yapabiliyor ve sürekli yapabiliyor. Ama ben maalesef kıyamıyorum üzülmelerini istemiyorum. Bir kaç kez anneme demek istedim. Bak ona karşı mesafeli davranmaya başladın diye ama üzülür diye diyemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?