• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başıma bela olan bu makinayı ne yapacağım akıl verin

Quennhazel

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
1.485
En iyi cevaplar
1
2.068
658
Adana
Merhaba hanımlar
Ben bi saç kurutma makinası aldım netten bin pişman oldum.Başlığı uymuyor takılmıyor makinaya farklı parça koymuşlar iade de kabuk etmiyorlar.Biz doğru ürün yolladık diyip duruyorlar saçma sapan.Bu makinanın başlığını ekstra olarak bi yerden satın alma şansım var mıdır biliyor musunuz?Servis de parça farklıysa biz birşey yapamayız diyor

Merhaba hanımlar
Ben bi saç kurutma makinası aldım netten bin pişman oldum.Başlığı uymuyor takılmıyor makinaya farklı parça koymuşlar iade de kabuk etmiyorlar.Biz doğru ürün yolladık diyip duruyorlar saçma sapan.Bu makinanın başlığını ekstra olarak bi yerden satın alma şansım var mıdır biliyor musunuz?Servis de parça farklıysa biz birşey yapamayız diyor
Bilinen alışveriş sitelerinden mi aldınız ürünü?
İade etme süresi gecmediyse ürünü iade edin

Merhaba hanımlar
Markaya göre değişir ugrastirmalari ama marka yi arayıp tüketici hakem heyetine başvuracağını şöyle yardımcı olurlar illaki.... olmazlarsa da tüketici haklarına başvur ne kaybedersin ki ....

Böyle böyle para kazanıyorlar işte sen ben ugrasmazsak böyle devam eder ...

Nereden aldınız, alalı ne kadar oldu onu da yazsanız
Site adı vermek yasak olabilir diye yazmadım ama çok çok bilinen bir site sürekli reklamı dönen.Aldıgım gün direkt iadeye yolladım satıcı iademi reddetti.Aradıgımda tehtit vari konuştu.inkar ediyor biz bantlı doğru ürün yolladık Diye yalan söylüyor.Site ile tekrar iletişime geçtim analize istediler ürünü.Ürün tekrar satıcıya döndü haliyle satıcı yine reddetti.İkinci redde ancak incelemeye aldı ürünü aracı site ve yine üretim kaynaklı hata yok diye red olmuş iadem.Bugun ürün elime tekrar ulaştı.Baktım bu sefer doğru başlığı koymuşlar içine sanırım aracı siteye analiz için gideceği zaman düzeltmişler mecbur kalıp.Uzun ve karmaşık anlatmış olabilirim kusura bakmayın

Back
X