Başıma bela kıskançlık...

0123654789

olmuyorsa zorlamayacaksın
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
55
0
36
Afyon
bir sürü yazılar okuyorum.. düşünüyorum taşınıyorum ama yenemiyorum bu kıskançlığımı.. 17 yaşındayım.. bırakın sadece sevgilimi normal erkek arkadaşlarımın bile kız arkadaşlarını kıskanıyorum.. öyle bir anlıkta değil içime dert oluyor resmen.. bazıları tek kardeş olduğum için öyle olduğunu söylüyor ama sanmıyorum.. nefret ediyorum bu halimden.. sevgilimle etmediğim kavga kalmıyor bu yüzden.. annesini her akşam aramasını bile kıskanıyorum.. valla kafayı yiyeceğim artık lütfen fikir verin şöyle yap deyin

bnce biraz açık genel düşün herkesin mutlu olmaya hakkı var insanların hayatındaki tek kişi ben değilim sevdikleri bir çok kişi olacak tabiki diye düşünsen?

herşeyin fazlası zarar güzelim
daha yaşında küçükmüş dikkat et bu sende kalıcı bi huy olmasın...
ilerde daha çok zorluk çekersin
böyle dşüşünmemeye çalış
sevdigin insanları üzdügünü düşün böyle yaparak

yaa aynı ben aynıı

ben sevgilimin erkek arkadaşlarını bile kıskanıyordum. beraber maç izliyorlar falan. sen en iyisi arkadaşlarınla takıl diye bırakmak istediğim bile olmuştu. ancak böyle yaptıkça karşındaki insan kendini bulunmaz hint kumaşı sanıp, senin değerini azaltıyor hareketleriyle.

aynen ya.. yarın Ankaraya amcasının yanına gidecek küstüm bu yüzden ona. burda durup beraber vakit geçirmek varken amcanı mı seçiyorsun diye.. sinir oluyorum.....

aşırı kıskançlığın hastalık olduğunu düşünüyorum.
kıskanmak, kıskanılmak güzel ama kararında güzel her şey gibi.
yaşın daha küçükmüş. sevgilini bu kadar boğma. nefes alsın biraz.
aynı şekilde sana davransaydı hoşuna mı giderdi sıkılır mıydın bir düşün bakalım.

hiçbişeyin aşırı iyi değildir. ama... kim nederse desin , bu kıskançlığımdan dolayı onun için katliam bile yapabilirim gözümü kırpmadan

bende boyleydım ve kaybettım sen yapma bı sure sonra cekılmez oluyosun ben terkedıldım ve acı cekıorum suan

kıskançlığın iki nedeni var diye düşünüyorum, a.)karşındakine olan güvensizlik, b.)kendine olan özgüven eksikliği,, bu durum bende de aşırı derecede vardı önceden bunun neden kaynaklandıgını nasıl yeneceğimi bilemiyordum, ama zamanla karşımdakine güvenmediğimden böyle davrandıgımı anladım zira şuan nişanlıyım ve karşımdaki insana güvenim sonsuz oldugundan abartılı bir kıskançlık duymuyorum bendeki a) şıkkından kaynaklanıyormuş

bende yendim kıskanclıgımı nedenı güvensizlik dgldi...hatta güvensem bıle kıskanıyıdum kıskanılmkta istiyodm nezmnkı karsıma eskı erk arkadasım cıktı..ve benı kıskanclıgıyla bogdu ozmn bende kıskanclıok fln kalmadı :):) valla aılemle tatıle gıtmemden tut evden dısarı cıkartmıyodu...3 sene eve hapıs gıbı yasadım...snra canıma tak ettı ayrıldık..ve bende o kıskaclık gıttı..özgürlük kdr gzlbişi yokmus..karsımdakınıde serbest bırakıyrm artık..aldatıyomu alsatsın bklm..silerim gider kendı kaybeder..ben kendıme güveniyorum güzelim zekiyim..benı o kaybeder ben ndn kybedeyım..ve kıskanmıyrm dıe üsütüme daha cok düşüyolr..sevmıyomusun nden ilgisizsin..ne rahatmıs ya kıskanmamak..hayatı kendıme zehir etmişim..psıkolojık bı savas kıskanclık..karsındakınıde senıde askıda bitiriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…