- 18 Eylül 2008
- 5.049
- 167
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
daha doğumuma biray var ama ben deli gibi doğum temizliği yapıorum eltim görumcem falan bana erken die kızıolar bense buna engel olamıordum.sonra bigun eltimle oturuken ona dedimki haftaya doğum yaparsam şimdi çocuğum 3 gunluk olcak dedim oda bana kızdı öle alıştırma kendini sonra bu 1 ay geçmek bilmes dedi.eşimede aynı şeyi dedim oda bana saçmalama dedi. osabah doktora [Bgitmek için uyandım ama içimde garip bi sezi vardı ne heycanlanıodum ne bişe doğum yapacağımdan emindim sanki ama hisettiğim duyguya isim koyamıodum kocam ayy bu sefer heycanlıyım buyudu ya artık falan derken ona tepki bile veremıodum.ve oan geldi çattı doktor beni ultrasona aldı ve yüzü deişti neyse bide kalp atışlarını dinleyelim dedi kalp atış sonuçlarınıda aldık kesin emin olmuştu doktorumuz bebeğiniz 10 gundur gelişmıor ve kalp atışları çok duşuk sunı sancıyı bile kaldıramaz bugece yatış yapıoruz heran doğum yapabilirsin dedi.ama o an dunya başıma yıkılmıştı sanki ağladım ağladım çok kötuydu nese izin aldım eveime geldim son rutuşlarıda yapıp doğum çantamı alıp çıktım. bu arada odamı hazırlatmış doktorum hemen odama çıkıp yatışımı gerçekleştirdim o gece gözlem altında sabah olmuştu ama nasıl oldu ömrumun en zor gecesiydiiii . sabah ameliyat önluğumu giiydim lavaman yaptılar banada önce tabe sonra ameliyata gitmek için sedyeye yattım ama korkumu anlatamam eşim ananem beni ağlaya ağlaya uğrladılarr :a015: bende onlara yaşlı gözlerle veda ettim ve o ana kadar eşimi kesinlikle doğumda yanımda istemem dien ben eşiniz gelsin mi sorusuna deli gibi ewt demiştim ama gelemedi bulamadılar eşimi odaya girmiş neyse gittim ve sondamda takıldı narkozu genel yaptı bana doktorum ben onlara bırakmıştım ne isterseniz demiştimm.neyse bebişim 10 dak sonra onlara merhaba demiş ve 45 dak sonra benim görunmemle macera başlamıştı.ben ameliyattan çıkar çıkmaz yarama 5 kiloluk bi kum torbası koymuşlar onun acısıyla allahımm çoook aağrıımm vaarr die bağıra bağıra odama gelmişim eşimi tutmuşum nolur söle bunu kaldırsınlar çok acı verio demişim o sırada hemşirede ne konuşursa dikkate almayın hatırlamıcak ayılınca demiş su istemişim bide ben kalkçam kaldırın beni die bi tutrmuşum neyse kalkma merakımdan vazgeçmişim her 20 dak bir anne doğurdum ben çocuğum çok gusel die annemi aramışım ( annem izmirde olduğu ve çalıştığı için ertesi gun gelebildi) ama çocuğu falan görduğum yok benim göterin bana diomuşum bebişin burnuyla benim burnum deiomuş birbirine ben hala yaklaştırın göremıom dıomuşum halamın kızı aramış ayça kime benzıo çocuk demiş bende sana demişim eltim ayça o şaban deil demiş bende sana deil şaban a benzıo die kızmışım 1 sene önce biten dizi için buyuk yalanı izledimde geldim diomuşum ne alakaysa eşime diomuşum hamama gidip geldim diomuşum eşim hamamda naptınız aşkım dıomuş kızma ya bi abdest aldım dıomuşumm bunun gibi daha bi çok saçmalık sonra evime geldim ve tam o gundu eltim ve eşime dedimki ben size demedimmi benim oğlum haftaya bugun 3 gunluk olcak die dedim ve ikiside şok olmuşlardıı :1shok: ama ben çok mutluydum en azından sağlıklı bi şekilde bebişimi almıştım evimize bile gelmiştik 2.360 gr doğdu oğlumm canımm iyi ki doğurddumm :1hug:
Son düzenleme: