ben sana kendimi anlatıyım biraz aynen senin gibi 1,70-71 boylarındayım 48-50 arası bi kilodayım değişiyo bu kadar ince olmama rağmen "genetik miras" basenlerim vardı benim kilom sadece oraya giderdi yani ne yersem yiyim.basladım arastırmaya önce sabah kahvaltılarımı güçlendirdim peynir zeytin,salatalık,domates,3 kaşık bal,yeşil çay içtim ve bol tahıllı ekmek yedim uno'nun.ayrıca yemeklerden sonra yarım greyfurt yedim metabolizmayı çalıstırıp yağları yakmaya yardımcı olduğu için.Kahvaltıdan önce sıcak limonlu su içtim ve egzersiz yaptım yarım saat her gün youtubeda bir sürü video var mesela öneririm :) burdaki egzersizler gibi :
Basenlerinden şikayetçi olanlar ne tür egzersizler yapabilir? - UZMANTV
öğlen ve aksam sadece sebze yemekleri ve bol yoğurt salata yedim ki zaten et-tavuk yemem ben tek yediğim balıktır.Her gün ayrıca bol meyve yemeye çalıstım tabi muz gibi ağır meyveler değil mesela kivi ve elma gibi şeyleri tükettim.2 litre suyumu da ihmal etmedim tabi siyah çaya ve şekere de ara vermen gerek! ve fırsat buldukça yürümen! aksam yatarken de bu egzersizleri tekrar ettim 1 ay hiç aksatmadan yapman gerek yavaş yavaş ortaya çıkıyo ve insan mutlu oluyo şimdi şekilli ve o kadar sıkılar ki inanamıyorum önceki halimi hatırlıyorum resmen pörtlek pörtlekti,son 1 aydır spor salonuna basladım pilates derslerine katılıyorum durumu kalıcı hale getirmek için.Umarım yardımcı olabilmişimdir :)
canımmm okurkenn motive oldumm resmen tabiri caizse gaza geldim.. yani diosun ki bu lanet olası iki yandan bakan yağ yığını gidebilir çok zor gelio bana.. .çok pis gaza geldim..yukarıda dediğim gibi evde her akşam yatmadan egzersizlere başladım sanıırm yeme olayımada düzen getirmem gerekecek ben üst bölgem zayıf olduğundan yemeyle ilgili bir değişiklik düşünmemiştim. direk bölgesel yağ yakmaya yönelik hareket, yürüyüş egzersizler diye düşünmüşütm.. boğazada dikkat gerekiyormuş
benim en kötü özelliğim kendimi bildi m bileli kahvaltı kültürüm yok yani okul hayatımdada iş hayatımdada sabah erken uyanıp kahvaltı etmedim.. uyandıktan bi saaat falan geçecek iyice acılıcam sonra yicem.. ama tabi bu coğu zaman sıkıntı oldu iş yoğunluğundan hep öğlen yemeğine kadar aç kladım tabi öğlende insan gibi yemiorum çok acıkınca sonuc tüm yağlar totoşa bide muhasebeciyim ben bütün gün oturayy gidecek bu basenler lamicimi yokkkk..
çok teşekkür ederim canımcım destek verdiğin için..
Merhaba arkadaşlar;
bir çok bayan gibi benimde derdim basenler.. kilolu bir kız deilim 1. 72 boyum 58 kiloda kilom var.. 55 kilo benim ideal kilom sanırım o 3 kiloda hepsi totomda toplanmış.. inanılmaz rahtsız ediyor beni dar pantalonlarımı çoktan kaldırdım hep bol paça giyer oldum ama ondada hoş görünmediğini biliorumkurtulucam illaki kurtulucam bu yağlarsan ama çok zor özellikle bu bölgeyı kasa cevirmek arastırdım çok zahmetli iş ama kafaya koydum gidicek hepsi..kime dert yansam özellikle ailemden.. herkes aynı düdüğü çalıyor ''kızım senin fiziğin öyle allah seni öyle yaratmış zaten halanlar babaannenlerde öle sen onara çekmişsin'' diyorlar.. çığlık atasım geliyorr... evet genlerim böyle demekki kilo alma yapım bu ama bu bnm elimde dimi arakdaşlar hadi bana gaz verin desteğe ihtiyacım var nerden başlasam? bilemedim..