basenlerime küseli çok oldu ama onlar beni bırakmıyorr.. yardım edin bacılarım..

canımmm okurkenn motive oldumm resmen tabiri caizse gaza geldim.. yani diosun ki bu lanet olası iki yandan bakan yağ yığını gidebilir çok zor gelio bana.. .çok pis gaza geldim.. yukarıda dediğim gibi evde her akşam yatmadan egzersizlere başladım sanıırm yeme olayımada düzen getirmem gerekecek ben üst bölgem zayıf olduğundan yemeyle ilgili bir değişiklik düşünmemiştim. direk bölgesel yağ yakmaya yönelik hareket, yürüyüş egzersizler diye düşünmüşütm.. boğazada dikkat gerekiyormuş
benim en kötü özelliğim kendimi bildi m bileli kahvaltı kültürüm yok yani okul hayatımdada iş hayatımdada sabah erken uyanıp kahvaltı etmedim.. uyandıktan bi saaat falan geçecek iyice acılıcam sonra yicem.. ama tabi bu coğu zaman sıkıntı oldu iş yoğunluğundan hep öğlen yemeğine kadar aç kladım tabi öğlende insan gibi yemiorum çok acıkınca sonuc tüm yağlar totoşa bide muhasebeciyim ben bütün gün otur ayy gidecek bu basenler lamicimi yokkkk..
çok teşekkür ederim canımcım destek verdiğin için..

ilk basta özellikle beslenmene dikkat etmeni öneririm aburcubur çok seven biriyim hatta odamda bi dolapta sırf çikolata gofret cipsler falan bulunurdu hergün yemezsem rahat edemezdim 1 ay böyle düzenli olunca sonrası geliyo zaten vücuduma üzülmüştüm neler neler yiyip mahvediyorum diye ama 1 aylık o kısımda katı olmak şart.asla asla pes etme bak mesela annemin de üst beden küçük popo ve basenleri kocamandı ki boyu da baya kısa,sonra bu dediğim şeyleri o da uygulamaya basladı bol bol yürüyüşler de yaptı şu an pantolonlarının yarısı bol geliyo ve basenlerde de bi düzelme var.kısacaası basenler bizi yıldırmamalı onları yok edebiliriz bol sabır gerek canım sadece :)

kızlar egzersizlere başladım tabi üç günde olcak iş değil takdir edeersiniz ama psikolojik olarak kendimi fit hissediorum:)) kendime güvenim gelmesi için biraz yağların yanması yeterli oldu.. desteklerini bekliorum birlikte daha etkili olacaktır..

bende aynı dertten muzdaribim hayatım boyu basenlerime gıcık oldum.doğum yaptım kalça ve basenler aldı başını gitti.10 ay oldu doğum yapalı.83 le doğuma girdim şu an 69 um.169 boyum var,basenlerim olduğu gibi duruyor.iki haftadır pilates yapmaya başladım sanki hafiftn inceldim gibi.tabi boğazı da tutuyorum,rejim yapmıyorum sadece ekmek yemiyorum.pilatese devem ediyorum mayıs bitene kadar doğum öncesi kiloma dönmek istiyorum ama biraz zor 65 kilo idim.67 bile olsam razıyım aslında.benimde üst beden ince alt beden kalın,bekarken 38 üst 42 alttı düşün yani( şimdi 40 üst 44 alt offf yaaa neyse...

pılates yap kurslarına gıt gıdemıyorsan ınternetten ac vıdeoları pılatesını yap gercekten ıse yarıyor ozellıkle ebru sallı super bende hafıf kıloluyum pılatese basladım ıkı gundur zaten hersey akkılda bıtıyor sen ınanırsan basenlerın gıdecegıne gercekten gıder bıraz ınat yap gıtsın kılolar

Bölgesel zayıflama var , hakkında bir araştırma yapmalısın bence tatlım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…