basenlerime küseli çok oldu ama onlar beni bırakmıyorr.. yardım edin bacılarım..

hayat_gzl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
59
0
Merhaba arkadaşlar;
bir çok bayan gibi benimde derdim basenler.. kilolu bir kız deilim 1. 72 boyum 58 kiloda kilom var.. 55 kilo benim ideal kilom sanırım o 3 kiloda hepsi totomda toplanmış.. inanılmaz rahtsız ediyor beni dar pantalonlarımı çoktan kaldırdım hep bol paça giyer oldum ama ondada hoş görünmediğini biliorum kurtulucam illaki kurtulucam bu yağlarsan ama çok zor özellikle bu bölgeyı kasa cevirmek arastırdım çok zahmetli iş ama kafaya koydum gidicek hepsi..kime dert yansam özellikle ailemden.. herkes aynı düdüğü çalıyor ''kızım senin fiziğin öyle allah seni öyle yaratmış zaten halanlar babaannenlerde öle sen onara çekmişsin'' diyorlar.. çığlık atasım geliyorr... evet genlerim böyle demekki kilo alma yapım bu ama bu bnm elimde dimi arakdaşlar hadi bana gaz verin desteğe ihtiyacım var nerden başlasam? bilemedim..

şimdi eski halimi bilmesem sana kızardım 58 kilo ne guzel işte neyine takıyosa artık diye.... ama bende bi ara neredeyse 60 kiloydum ama basenlerimin maşallahı vardı gerçekten yürüyen popo gibiydim incecik bir bel ama kocaman basenler tabi ben sonra 78 lere çıktım şimdi diyetteyim şu an 70 kiloyum. bende bir aydır akşamları basen hareketleir yapıyorum. buda bi arkadaş yazmıştı 300 hareketle basenlerimi erittim diye. ben henuz 300 yapamıyorum en fazla 200 de tıkanıyorum. işe yarayacakmı göreceğiz. sırf bu yuzden pantolon almıyorum ne zamandır

evet aynen dediğin gibi bacım bilidğin yürüyen popo gibiyim bide artık etrafımdakiler falan da arkamdan görüolarya popondan tanıdık diolar belkide bu konuda hassasiyetim yüzünden bana sarıolar ama çok sinirleniorum.. bi elbise giy bel oturmuo beli oturtsam popo fırlıo neymiş o 300 hareket:)))) iç ve dış basen egzersizi yapmama şart

neyseki kilon iyi canım ya.. ah ah bende bi 60 ı görebilsem...
ya bilindik hani yere uzanma bacağı kaldır indir hareketleri. arkadaş gunde 300 er kez yapmış basenleri inmiş. konuyu bulabilirsem yollarım . bende sabah akşam yuruyorum 35-40 dakika akşamda hareketleri yapıyorum birkaç kişi zayıflamışsın dedi. bi arkadaşımda aynen şöyle dedi
-- Sibelcim zayıflamışsın yuzun küçülmüş
--sadece yüzüm mü
-hayır ya üstünde gitmiş baya

üzülsem mi sevinsem mi verdiğim kilonun 4/3 ü üsten gidiyo ya zaten göğüslerim fazla değil ben popomu küçültmeye çalıştıkça onlar küçülüyooooooo

al bendende o kadar aynıı aynıııııııııı((.... üst bölgemi kaybediorum zaten öle dolgun kocamanb değil orantısız bi kız olsam:) yahu daha evlenmedim bileee fizik yapmaya çalışıroum yapayım evlencem:)) şöle üst bölge aynen dursa altta istediğim ghibi oynama yapsamm süper olurdu ama yok işte öle bi dünyaa.. ben hiç su içmezdim su içmeye başladım spoarada başlıcama ma nerden başlıcamı düşünürken günler bitiyor.. 15 dklık yürüyüşlerlemi başlamak lazım ?

http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-504662.html
konu bu canım buldum. 15 dakika işe yaramaz ki canım ya 20 dakikadan sonra işe yarıyomuş. ben aslında 1 er saat yapmak istiyorum ama evden tren istasyonu okadar tutuyor başkada gideceğim durak yok mecbur 35 er dakika yapıyorum
bu arada ben napaym yaza balayına gideceğim bu popoylaaaaaaaa:26: hazirana kadar zayıflamam lazımmmmm

Konuyu hatırlıyorum.Konuyu açan arkadaş şey demişti bacaklarınızı biraz kıracaksınız öyle kaldırıp indireceksiniz.Ya evet teyzelerimize halalarımıza çekmişiz ama onlar kafalarına koyup o basenleri eritmek için uğraşmışlar mı? Kafaya koyup yapınca bence gider.

ben o konuya yorup yaptığım tarihten beri yapıyorum. 3 hafta olmuş sanırım. . keşke başlamadan basenlerimi ölçseydim ya.... korkudan ölçemedim dur bakalım her akşam yaptığım bu hareketlere toplam 3 ay devam edeceğim. inş işe yarar bakalım

tmm o zman şöyle yapalımmı bayanlar:) bu akşam ölçüyoruz.. basenleri ve akşam egzerszleri yapmayua başlaıoruz sibeli fit gönderiyoruz balayına:)) bu arada bizde eririrz haha:))
şartlayalım kendimizi yapalımmmmmmmmmmm

akşam bulabilirsem mezurayı ölçeyim basenlerimi.... ama sonucu görmek istemiyorum kiiii

bende 50 ile başladım 200 e çıktım bakalım inş sonuç umduğum gibi olur kızlar

Allah yardımcımız olsun kuzular.. bu iş gerçekten hırs gerektriyor ben rhaat bi tipim hayatımda hiç bişeye hırs etmedim olduğu kadar diyen tembellerdenim.. ama psikolojim bozuldu bende fidan gibi elbiseler giyicemmmmmm saklamıcam uzun hırkalarla popomu:)) kararlıyım vee burda gelip yayınlıcam geldiğim aşamalrı kızlarr

ya kesinlikle istikrarda bitiyo iş. mesela ben yuruyuşumun 3. haftasındayım ama bıktım şimdiden. kendi kendime yururken diyorum "mecbursun şunun şurasında düğüne kaç ay var yürümek zo run da sın " diyorum ve yuruyorum ama korkuyorum bırakmaktan:26:
geçen sene 7-8 kilo kadar vermişitm ne guzel. inş şimdide veririm ve inş hepsi basenden gider bide kollarım azcık sıkı dursa fena olmaz aslında

galiba seni hadii hadi diye sıkıştıran şey düğünün kuzu:) 3 hafta çok güzel bir süre hergün yürüyormusun mutlaka 35-40 dk? ben gecen yıl bi dönem işsizdim evde tam bir ay sabahları 8den 9a akdar yürüdüm ve ebruşallıyla plates yaptım.. yediklerimede dikkat ettim süperdim süperr olabiliyor yanii.. hatta belli bi zman sonra bu olay alışkanlık yapıo işim gereği hiç yapamıorum hiç mnesafemde yok yürücek o yüzden hamlaştım ve saldım o sıkılaşan etim olduğu gibi saldı(( kışın bi şekilde idare edio insan ama yazın çok göze çarpıyo.. ve şimdi tam spor mevsimi.. istikrarrlıyımmmmmm ileriiiiiiiiiiii........ 55 kilo olucam o 3 kiloyuda popodan söküp alıcammmmm

canım ben çalışıyorum sabah akşam 35 er dakikadan toplam 70 dakika yuruyorum işgunleri. ama haftasonları yurumuyorum . benim için evde olmak daha kötü sen ne guzel zayıflamışsın evdeyken ben evde olunca boğazımı tutamıyorum annemin guzel yemekleine dayanamıyorum:26: aslında kendim yapsam yemem okadar pek beceremiyorum da:26:

ben sana kendimi anlatıyım biraz aynen senin gibi 1,70-71 boylarındayım 48-50 arası bi kilodayım değişiyo bu kadar ince olmama rağmen "genetik miras" basenlerim vardı benim kilom sadece oraya giderdi yani ne yersem yiyim.basladım arastırmaya önce sabah kahvaltılarımı güçlendirdim peynir zeytin,salatalık,domates,3 kaşık bal,yeşil çay içtim ve bol tahıllı ekmek yedim uno'nun.ayrıca yemeklerden sonra yarım greyfurt yedim metabolizmayı çalıstırıp yağları yakmaya yardımcı olduğu için.Kahvaltıdan önce sıcak limonlu su içtim ve egzersiz yaptım yarım saat her gün youtubeda bir sürü video var mesela öneririm :) burdaki egzersizler gibi :
Basenlerinden şikayetçi olanlar ne tür egzersizler yapabilir? - UZMANTV
öğlen ve aksam sadece sebze yemekleri ve bol yoğurt salata yedim ki zaten et-tavuk yemem ben tek yediğim balıktır.Her gün ayrıca bol meyve yemeye çalıstım tabi muz gibi ağır meyveler değil mesela kivi ve elma gibi şeyleri tükettim.2 litre suyumu da ihmal etmedim tabi siyah çaya ve şekere de ara vermen gerek! ve fırsat buldukça yürümen! aksam yatarken de bu egzersizleri tekrar ettim 1 ay hiç aksatmadan yapman gerek yavaş yavaş ortaya çıkıyo ve insan mutlu oluyo şimdi şekilli ve o kadar sıkılar ki inanamıyorum önceki halimi hatırlıyorum resmen pörtlek pörtlekti,son 1 aydır spor salonuna basladım pilates derslerine katılıyorum durumu kalıcı hale getirmek için.Umarım yardımcı olabilmişimdir :)

canım benım 58 cok normal senın o bolgeyı sıkılastırman lazım ben sana sıddetle elıptık bısklet onerıcem kesınlıkle kasa cevırırsın yaglarını benım bacak kalca elıptık bısıklet sayesınde kas yaptı manyak sekıllendırıyo ıstersen foto yukleyebılırım nasıl etkılı oldugunu gormen ıcın

gunde 10 15 dakka elıptık bısıklete bınıyorum bana yetıyo kılo vermek ıstedıgımde bunu 30dakka 45dak cıkartıyorum elıptık bısıkletı sıddetle onerıyorum basen kalca ıc dıs bacak kol sırt bel gobek gogus calıstırıyor butun vucudu cok guzel ama en buyuk etkıyı bacak basen kalcada yapıyor selulıt savar 2seneevvel aldım elıptık bısıkletımı hıc pısman olmadım dogru kullanılırsa super sonuclar yaratıyo be 1senede 18kg verdım dıyetle beraber bacaklarım kalcam cok gevsemıstı salmıstı kendını sımdı gelde gor nasıl tas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…