evet aynen dediğin gibi bacım bilidğin yürüyen popo gibiyimbide artık etrafımdakiler falan da arkamdan görüolarya popondan tanıdık diolar belkide bu konuda hassasiyetim yüzünden bana sarıolar ama çok sinirleniorum.. bi elbise giy bel oturmuo beli oturtsam popo fırlıo neymiş o 300 hareket:)))) iç ve dış basen egzersizi yapmama şart
neyseki kilon iyi canım ya.. ah ah bende bi 60 ı görebilsem...
ya bilindik hani yere uzanma bacağı kaldır indir hareketleri. arkadaş gunde 300 er kez yapmış basenleri inmiş. konuyu bulabilirsem yollarım . bende sabah akşam yuruyorum 35-40 dakika akşamda hareketleri yapıyorum birkaç kişi zayıflamışsın dedi. bi arkadaşımda aynen şöyle dedi
-- Sibelcim zayıflamışsın yuzun küçülmüş
--sadece yüzüm mü
-hayır ya üstünde gitmiş baya
üzülsem mi sevinsem mi verdiğim kilonun 4/3 ü üsten gidiyo yazaten göğüslerim fazla değil ben popomu küçültmeye çalıştıkça onlar küçülüyooooooo
al bendende o kadar aynıı aynıııııııııı((.... üst bölgemi kaybediorum zaten öle dolgun kocamanb değil orantısız bi kız olsam:) yahu daha evlenmedim bileee fizik yapmaya çalışıroum yapayım evlencem:)) şöle üst bölge aynen dursa altta istediğim ghibi oynama yapsamm süper olurdu ama yok işte öle bi dünyaa.. ben hiç su içmezdim su içmeye başladım spoarada başlıcama ma nerden başlıcamı düşünürken günler bitiyor.. 15 dklık yürüyüşlerlemi başlamak lazım ?
Konuyu hatırlıyorum.Konuyu açan arkadaş şey demişti bacaklarınızı biraz kıracaksınız öyle kaldırıp indireceksiniz.Ya evet teyzelerimize halalarımıza çekmişiz ama onlar kafalarına koyup o basenleri eritmek için uğraşmışlar mı? Kafaya koyup yapınca bence gider.
ben o konuya yorup yaptığım tarihten beri yapıyorum. 3 hafta olmuş sanırım. . keşke başlamadan basenlerimi ölçseydim ya.... korkudan ölçemedimdur bakalım her akşam yaptığım bu hareketlere toplam 3 ay devam edeceğim. inş işe yarar bakalım
akşam bulabilirsem mezurayı ölçeyim basenlerimi.... ama sonucu görmek istemiyorum kiiii
ya kesinlikle istikrarda bitiyo iş. mesela ben yuruyuşumun 3. haftasındayım ama bıktım şimdiden. kendi kendime yururken diyorum "mecbursun şunun şurasında düğüne kaç ay var yürümek zo run da sın " diyorum ve yuruyorum ama korkuyorum bırakmaktan:26:
geçen sene 7-8 kilo kadar vermişitm ne guzel. inş şimdide veririm ve inş hepsi basenden giderbide kollarım azcık sıkı dursa fena olmaz aslında
Merhaba arkadaşlar;
bir çok bayan gibi benimde derdim basenler.. kilolu bir kız deilim 1. 72 boyum 58 kiloda kilom var.. 55 kilo benim ideal kilom sanırım o 3 kiloda hepsi totomda toplanmış.. inanılmaz rahtsız ediyor beni dar pantalonlarımı çoktan kaldırdım hep bol paça giyer oldum ama ondada hoş görünmediğini biliorumkurtulucam illaki kurtulucam bu yağlarsan ama çok zor özellikle bu bölgeyı kasa cevirmek arastırdım çok zahmetli iş ama kafaya koydum gidicek hepsi..kime dert yansam özellikle ailemden.. herkes aynı düdüğü çalıyor ''kızım senin fiziğin öyle allah seni öyle yaratmış zaten halanlar babaannenlerde öle sen onara çekmişsin'' diyorlar.. çığlık atasım geliyorr... evet genlerim böyle demekki kilo alma yapım bu ama bu bnm elimde dimi arakdaşlar hadi bana gaz verin desteğe ihtiyacım var nerden başlasam? bilemedim..