Basenlerime çare...

meerrvee

S&M :)
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
168
1
35
arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar, ben bu bölümde ilk kez yazıyorumda:)
benim basenlerim çok geniş. napcağımı bilemiyorum, yürüyüş yapsam bacağıma yarıyor, spor yapsam zaten göbeğimyok iyice zayıflıyorum. ben 52kiloyum, boyum 1.70sanırım:) göbeğim tahta gibi ama basenlerim müthiş büyük çıldırcammmmmmmmm. pantolon alırken bile deli oluyorum; basenimden geçen pantolon belime büyük oluyo, belime göre olan pantolon bacaklarımdan yukarı çıkmıyo inatla:sinifsinif:
yardım edin lütfennn nasıl bi spor yapcam ben:KK43: kaydirigubbakcemile2spor yapınca başta annem olmak üzere bütün arkadaşlarım çok kızıyor dahada zayıflıycaksın diye, ama bu basene bi çare bulan yok:KK43:

walla cnm ya gıcık bi durum armut gibi...alt geniş üst incecik.çok göze batıyor orantısızlık.abur cubur ve tatlıdan vazgeç derim ben bide hamur işi.tempolu merdiven inip çıkmak çok etkili.baseninin genişliği kaç cm.boya ve kiloya göre değerlendireceğim.istersen özele at.

şimcik beni iyi dinle ben bunu yapıyorum ayakta dimdik dur hafiften çömel dizlerini çok hafif kır popunu sık arkaya at öne çek bunu 10 kere yap yaptıktan sonra hızlı hızlı 10 kere ileri geri çek şöye diyim 10 kere geri çekip ileri ittin ya 10 diyince dur sonra hemen 1 den 10 kadar say acayip yanma hissi olucak sakın pes etme bu kadar inş. anlatabilmişimdir :))

valla bende aynı dertten muzdaribim.seda sayanın programında doktor demiştikii basenler için marangoza gitmeniz gerekicek kaydirigubbakcemile3 o gun bugundur marangoz arıyorum bende gamyoncuiremsu

basen çok kötü bişey yaaa..ben önceden 48 kiloydum düşünün sopa gibi kaydirigubbakcemile3 ama yine de basen vardı.biraz da vücut yapısı ile alakalı sanırım yalnızca zayıflıkla diil.şimdi 62 olunca tabi daha da belirginleşti.şu yandaki yağlar ve basenler olmasa çookk güzel görüncek.yoksa ben çok zayıf olmak da istemiyorum a.s

öncelikle cevap yazan herkese tektek teşekkürü bir borç bilirim:) :) :)
ben de çok zayıf olmak istemiyorum ama erimesi lazım bu basenin, böyle sanki aşağı doğru sarkıyo gibi hissediyorum:KK43: kilo verince direk göbeğim ve yüzüm eriyo, şuan yanaklarım yok gibi mesela:)
buarada o doktora kaldıysak yandık yani kaydirigubbakcemile3

şimcik beni iyi dinle ben bunu yapıyorum ayakta dimdik dur hafiften çömel dizlerini çok hafif kır popunu sık arkaya at öne çek bunu 10 kere yap yaptıktan sonra hızlı hızlı 10 kere ileri geri çek şöye diyim 10 kere geri çekip ileri ittin ya 10 diyince dur sonra hemen 1 den 10 kadar say acayip yanma hissi olucak sakın pes etme bu kadar inş. anlatabilmişimdir :))

şimdi anladım sanırım ama bu sıkma sırasında dizlerimin pozisyonu nasıl olcak:) dizlerim birleşince bi tuhaf oluyo, dizlerimi açıncada sıkamıyorum:)

dizlerini 1,5 karış gibi aç diyim ve hafiften otururmuş gibi durcaksın ve tabikide yanacak acıyacak zaten yanman acıman olmazsa işe yaramıyor demektir.

peki şu yan yağlarımızı nasıl yakacaz eritecez belim basenlerim inceldi o yan yağlarım duruyor banada bi çözüm verin bakim a.s.

belimizin hemen altındaki yer varya orası hani düşük bel giydiğimiz zaman o güzelim yağlarımızı sıkıştırıyorya :KK70:

hmmm orası hakkında bi fikrim yok:) zayıf olsanda kalır diye duymuştum, çünkü düşük bel giye giye o şekli alıyomuş üzgünüm:KK43:

arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar, ben bu bölümde ilk kez yazıyorumda:)
benim basenlerim çok geniş. napcağımı bilemiyorum, yürüyüş yapsam bacağıma yarıyor, spor yapsam zaten göbeğimyok iyice zayıflıyorum. ben 52kiloyum, boyum 1.70sanırım:) göbeğim tahta gibi ama basenlerim müthiş büyük çıldırcammmmmmmmm. pantolon alırken bile deli oluyorum; basenimden geçen pantolon belime büyük oluyo, belime göre olan pantolon bacaklarımdan yukarı çıkmıyo inatla:sinifsinif:
yardım edin lütfennn nasıl bi spor yapcam ben:KK43: kaydirigubbakcemile2spor yapınca başta annem olmak üzere bütün arkadaşlarım çok kızıyor dahada zayıflıycaksın diye, ama bu basene bi çare bulan yok:KK43:

ayy negüzel bana ver canım ben alırım onları =))
bende kilo alsamda basen yapamıyorum sinir oluyorum
basenim olması için neler vermezdim ya ben çok yakıştırıyorum bayanlara baseni
çok güzel duruyor bence
duvara vuruyordu benim ablam erisinler diye
eskisi kadar yok onda
bilmiyorum duvara vurmaktan mı inceldiler ama dene istersen canım

oldu cnm duvara vuruyum derken mor bi basenim olsun istemem:)
ya ben çok zayıfladım gittikçe kilom azalıyo, hatta buyüzden göğüslerim 1beden küçüldü:KK43: bgn tartıldım 50kilo olmuşum:KK43: ama basende incelmeye dair bi çaba yok:) delircem yani:mymeka:

canım sanada duvarı kır demiyoz heralde!!!
yavaş yavaş vurucaksın ,
burada önemli olan sertliği değil zaten...
morarsa ablamın ki morarırdı..
sen en iyisi sev onları ozaman başka çaresi yok..

ben 1.5 aydır pilatesle sonra 3-4 cm incelttim basenlerimi kilo vermedim...ve bacağa , kalçaya yönelik

hareketleri yaptım faydsını gördüm devam edeceğim inşallah yapmaya...deneyin derim vücut çok

sıkılaşıyor...

aynı sorun bende de var sadece sorun basenlerde pilates denemek istiyorum bende umarım işe yarar :uhm:

X