Basen ve iç bacaklarımdaki incelmeyi farkedebiliyorum

selygmz

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
24
12
27
Merhaba.

Bacaklarım vücuduma göre çok kalın, oturduğumda bile iç bacaklarım yayılıyor, çok geniş görünüyor. Uzun zamandır bacak egzersizleri araştırıyorum. Hatta çok büyük umutlarla bir kaç gün yapıp bıraktığım oldu. Artık tamamen karar verdim ve spor yapmaya başladım.

3 gündür yapıyorum ve basenlerin, bacaklarım hem şekilleniyor hemde yavaş yavaş incelmeye başlıyor. 3 günde fark ettim o kadar yani.

Şimdi size yaptığım egzersizleri göstereceğim.

Fotoğraf görünüyor mu bilmiyorum ama görünüyorsa ben 4. ve 5. hareketi sabah akşam çok yorulsam bile yılmadan yapıyorum.

4. hareketi 100 defa tabi daha sonralarda artıracağım, 5. hareketi 60 defa yapıyorum. Diğer hareketleride yapmak istiyorum ama bu sıcak havalr fazlasıyla terlettiği için ayrıca yorulduğum için yapamıyorum. Ama onlarıda yaparsak daha çabuk sonuç alacağınıza inanıyorum. Ek olarak yere uzanıp havada bisiklet sürüyormuş gibi yapıyorum o da bacakları çok iyi çalıştırıyor. Yorulana kadar yapıyorum onuda.

Eğer fotoğraf görünmüyorsa 4. hareket diye bahsettiğim hareketi açıklayayım;

Yere uzanıp yan dönüyorsun. Hangi bacağın üstteyse onu havaya kaldırıp indiriyorsun, zaten çoğunuz bu hareketi biliyorsunuzdur. Bu hareket basenleri çok iyi çalıştırıyor. 3 hafta sabah akşam yaparsanız iyi sonuçlar alacağınıza eminim.

5. hareket diye söylediğim hareket ise şu;

Yine yere uzanıp yan dönüyorsunuz. Bu sefer üstteki bacağınızı (burasını anlatması biraz zor) karın hizanızın olduğu yere yani zemine koyuyorsunuz, alttaki bacağı 5 veya 10 santim kaldırıp indiriyorsunuz. Bu hareket iç bacak kaslarını çalışytırıyor. Yaparken müthiş yanma hissediyorum. Bunuda sabah akşam eksizsiz sayısını günden güne artırarak yaparsanız o iç bacaklardaki yumoşluğu giderebilirsiniz.

Birde ben 3 günde azda olsa sonuç aldım ama sizler belki 3 haftada belkide 1 ay sonra sonuç alabilirsiniz. O yüzden yılmadan, pes etmeden yapmaya çalışın.

Son olarak sadece bu hareketleri yapmayın bunu başka bacak egzersizleri ile destekleyebilirsiniz.

Umarım anlattıklarımla yararım sizlere dokunur. Buraya belli aralıklarla girip gelişmeler olursa yazacağım -_-

Not: Alta fotoğrafı koyabildim.

Eklentiler

• 30daythighs.jpg
    80,9 KB · Görüntüleme: 411

Tam aradığım konu başlığı.. Gerçekten işe yaradıysa süper bende yapmaya karar verdim ama 5. Hareketi daha öncede denediğimde yapamadım sanirim cunku ic bacaklarinda her hangi bisey hissetmedim

Birde her bacağın için mi 60 tane yapiyosun yoksa 30 30 bölüyo musunn

Tam aradığım konu başlığı.. Gerçekten işe yaradıysa süper bende yapmaya karar verdim ama 5. Hareketi daha öncede denediğimde yapamadım sanirim cunku ic bacaklarinda her hangi bisey hissetmedim
Şu sıralar pek yapamadım ama 1 ay boyunca düzenli yaparsak işe yarayacağına eminim. 5. hareketi başlarda hiçbir etki göstermiyor gibi ama pes etmeden yaptıkça o bacağımda yanmayı ağrıyı hissediyorum

Birde her bacağın için mi 60 tane yapiyosun yoksa 30 30 bölüyo musunn
her bacağım için 60 yapıyorum ve gittikçe yükseltiyorum ayrıca ilk 20 tane falan yapışımda pek etki göstermiyor daha sonra yavaş yavaş yaptığım bacağım yanıyor.

bir süre rahatsızdım o yüzden pek fazla yapamadım ama bugünden itibaren sıkı bir şekilde devam ettirip 5 günde bir gelişme var mı diye buraya yazacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…