Basen ve Bacak Eritmek Için "Leg Macig"

ARKADAŞLAR, DÜŞÜK BEL PANTOLON GıYMENıN SONUÇLARINI ARTIK MAALESEF BEN DE YAŞIYORUM. BASENLERıMDE TOPLANAN YAĞI ERıTMEK ıÇıN BıR EGZERSıZ ALETı ALMAK ÜZERE ıŞE KOYULDUM.
HANGı ALET, HANGı BÖLGELERE YARARLI OLUYOR?
BU KONUDAKı TECRÜBELERıNıZı PAYLAŞMANIZI RıCA EDıYORUM.
ŞU ARALAR ARAŞTIRDIĞIM ALETLER AŞAĞIDA SIRALANMIŞ DURUMDA. HANGıSıNı ALACAĞIMA KARAR VEREMEDıM.PAYLAŞIMLARINIZ ıÇıN ŞıMDıDEN TEŞEKKÜRLER
LEG MAGıC
TWıST SHAPE
başka önerileriniz var mı?

arkadaşlar ben de bugün leg magc aldım yapması oldukça zor ama işe yarayacağını düşünüyorum. umarım olumlu sonuçlar alırım. 2 hafta sonra işe yarayıp yaramadığını yazarım.

Eee kullanan arkadaşlar ; nasıl incelme varmı ? Görüşlerinizi yazarsanız almayı düşünen bizlere çok faydalı olur.

bende 1 hafta oldu alalı hatta bununla ilgili konu bile açtım egzersiz bölümüne daha 1 hafta oldu ama benn kullanırken çok zorlanıyorum ya ilk başta kolaydı ama şimdi tutunmdan yapamıyorum çok ağrıo iç bacaklarım kapanmıyo ama şuda warki çok iyi çalıştırıyo 1 hafta geçmesine rağmen hala akas ağrılarım warrr:1ninca:

kızlar bende alcam en acilinden tam bana göre bi aletmiş kullanan arkadaslar lütfen yardım edebilirmi nerden sipariş verdiniz siz çünkü çok büyük bi fiyat farkı var orjinal olmama gibi bi durum söz konusu sanırım ama 80 90 tl liklerde iş görürmü yoksa pahalısını mı almak lazım lütfen özellikle ucuz fiyata alan arkadaslar yorumlarını paylasabilirmi

kızlar bende alcam en acilinden tam bana göre bi aletmiş kullanan arkadaslar lütfen yardım edebilirmi nerden sipariş verdiniz siz çünkü çok büyük bi fiyat farkı var orjinal olmama gibi bi durum söz konusu sanırım ama 80 90 tl liklerde iş görürmü yoksa pahalısını mı almak lazım lütfen özellikle ucuz fiyata alan arkadaslar yorumlarını paylasabilirmi

canım ben aldım kargo ücretiyle beraber 72.00 lira memnuum walla iş görüo benimki memnunum ben daha 1 hafta oldu gerçi ama yanında 15 dakikalık egzersiz cd sinide werdiler onunla beraber hergün yapıorum istersen eğer özelden sipariş numarasını werebilirim:1hug:

bacak arası ve basen problemim var.acaba zayıflatmak ve sıkılaştırmak için leg macig mi almalıyım yoksa bi spor salonuna mı yazılmalıyım.daha önce spor salonu deneyimim oldu ama baya zor oluyor acaba evdeki alet düzenli olarak kullanılabiliyor mu????

canım ben aldım kargo ücretiyle beraber 72.00 lira memnuum walla iş görüo benimki memnunum ben daha 1 hafta oldu gerçi ama yanında 15 dakikalık egzersiz cd sinide werdiler onunla beraber hergün yapıorum istersen eğer özelden sipariş numarasını werebilirim:1hug:

ay canım özel msj atmaya çalıstım gönderemiyomusum ben ama sen atabilirsin galiba bi arkadas takılma filan oluyo demiş sende öyle bi sorun olmadı dimi memnunsun yani söyleyebilirmisin canım aldığın yeri bi an önce kavusmak istiyorum bende çok saol canım ilgin için hemen cvp vermissin:1hug:

bende 2 gün önce aldım , tabii hemen denedim , müthiş bişi , normalde çalıştırılması çok zor olan iç ve arka bacağı çok güzel çalıştırıyor .
tabii siz benim gibi ısınmadan yapmayın sakın , bi gazla yaptım sonra baya ağrı çektim :):)
düzenli yapıldığında inanıyorum ki ne selülit kalır nede vıcık vıcık gevşeklik , egzersiz ve diyet herşeyin başı kızlarr :)

ben de aldım ama düzenli kullanamadım.televizyonda yapılması çok kolaymış gibi gözüküyordu acayip zor yapmasıkaydirigubbakcemile3ilk gün gazıyla baya yapmıştım sonra yürüyemedim,çok zorluyor.gaza geldim durun ben de çıkarıyım başlayım yapamaya

ben de aldım ama düzenli kullanamadım.televizyonda yapılması çok kolaymış gibi gözüküyordu acayip zor yapmasıkaydirigubbakcemile3ilk gün gazıyla baya yapmıştım sonra yürüyemedim,çok zorluyor.gaza geldim durun ben de çıkarıyım başlayım yapamaya

başla şekerim tabii , valla şimdi hadi kış idare ediyoruz kalın kalın giysilerle ama , bahar gelmeye başlayınca panik yapmaya başlamamak için şimdiden yapmak lazım bişiler kaydirigubbakcemile3

kıslar nasıl gidiyo leg magic lee ya ben 3 hafta oldu yapıorum hergün düzenli kilo weriyorum ok. ama ölçüyom hep ölçülerim aynı çokmu erken daha ayy sinir olmaya başladım heeeeeÇok üzgünüm çoook

kızlar basen bu problemi için sizce leg magicmi?yoksa twist shapemi,yardımcı olursanız çok sevinirim

merhaba arkadaşlar.ne zamandır forumu takip ediyordum.henüz üye oldum.leg magici herkes merak ediyor fakat çok az yorum yapılmış.ben aldım .düzenli yapılınca etkisi oluyor ama ısınmadan yapmamak gerekiyor.

arkadaşlar uzun zaman leg magici yapmamıştım bu gün diyete başladım ve yapacağım.az sonra ölçülerimi girerim.

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

merhabalar..ben 1ay kadar önce leg magic aldım çok faydalı bir alet fakat bazı sebeplerden dolayı kullanamadım bir türlü fırsatım olmadı evde sıfır olarak duruyor şimdi...almak isteyen varsa memnuniyetle çok uygun fiyatla ona verebilirim..istanbul anadolu yakasındayım bana mail adresimden ulaşabilirsiniz

ben 2 haftadır kullanıyorum. ilk başlarda zorlanılıyo. kullanmak göründüğü kadar kolay değil. hatta şöyle söyliyebilirim, ilk başlarda 1dakika bile zor yapılıyo sonradan biraz alışıyorsunuz ve 2 dakikaya çıkıyo ki bu da en fazla 200 e tekabül ediyo :)
e peki bu zayıflatıyo mu??
:1no2:
hayır, sadece bacaklarımda kas yaptı, ve çok pişmanım, bacaklarımın incelmesi artık daha zor :KK43::-)a015:

ben 2 haftadır kullanıyorum. ilk başlarda zorlanılıyo. kullanmak göründüğü kadar kolay değil. hatta şöyle söyliyebilirim, ilk başlarda 1dakika bile zor yapılıyo sonradan biraz alışıyorsunuz ve 2 dakikaya çıkıyo ki bu da en fazla 200 e tekabül ediyo :)
e peki bu zayıflatıyo mu??
:1no2:
hayır, sadece bacaklarımda kas yaptı, ve çok pişmanım, bacaklarımın incelmesi artık daha zor :KK43::-)a015:

kasmı yaptı hemde 2 haftada :uhm: , 2 haftada kas yapması imkansız , bu kadar kolay olamazki kas yapmak bunu ilk kez senden duyuyorum çok şaşırdım açıkcası yaa fisfisfis

ben de almayı düşünüyordum demek kas yaptı sizde..acaba o aletin sertlik derecesi ayarlanabiliyor mu kondisyon bisikletlerindeki gibi mesela ?? reklamlarda çok kolay yapıyorlar halbuki ..

başka kas yapan oldu mu bu aletle ? spor aletleri satan yerlerde satılıyor mu?

nasıl yani 2 haftada kas yaptı???? ben 10 gündür kullanıyorum üstelik tek seferde 200 yapmak imkansız. cd ile birlikte değişik hareketlerle 17 dak. bile zor dayanıyorum. ekstradan 25.lik setler halinde 100 yapıyorum. hala çok büyük değişiklik yok.. üstelik ben bacaklarımı kalınlaştırmak için aldım ....

X